Нова якість. АНОНСИ

Ми змінилися. І ви це, схоже, це помітили…:) Кількість «лайків» на фейсбуківському плагіні Закарпаття онлайн за останній час в кількакрат перевищила усі дотеперішні показники. І це попри те, що процес зміни інтерфейсу нашого ресурсу ще не завершено.

Нова якість. АНОНСИ

Звичайно, для когось старий дизайн був простіший: по-суті, всього дві рубрики – новини і топові теми. Але більшість таки позитивно оцінила нинішні очевидні мінімалізм і простоту в оформленні сайту і, що головне, його теперішню інформаційну структурованість.

Нині на Закарпатті онлайн все простіше, чіткіше і, загалом, виправданіше: інформація подієвого характеру залишилася у рубриці НОВИНИ, під більш об’ємні матеріали, що не мають новинної складової, відведено колонку СТАТТІ, і, що найголовніше, запроваджено нову і важливу для інформаційного простору Закарпаття повноцінну якість – рубрику АНОНСИ. І якщо дотепер ви починали свій інформаційний день просто з новинної стрічки сайту Закарпаття онлайн, де все було упереміш, то тепер, переконані, ви вже не уявлятимете його без того, щоби бути в курсі не тільки того, що вже відбулося, а й від того, що ще має відбутися.

Словом, нині ви маєте можливість отримати на Закарпатті онлайн повноцінну подієво-інформаційну картину всього, що відбувається в регіоні, в усіх основних якостях інформації. Ми свідомо відмовилися від меншовартісних інформаційних матеріалів, віддавши перевагу певній якості перед кількістю. Бо навчилися цінувати і ваш, і, зрештою, свій час.

І якщо це буде оцінено вами, якщо ви починатимете свій інформаційний день так, як це робите нині – з сайту Закарпаття онлайн, це і буде найкращим визнанням якості нашої роботи і, зрештою, найбільшою особистою для нас нагородою.

04 грудня 2011р.

Теги: інформація, структурованість, анонси, новини

Коментарі

Адмін 2011-12-05 / 15:36:06

Абзаци у рубриці коментарів відновлено. З чим всіх і вітаємо...)))

Кришеник 2011-12-05 / 14:16:44
До Адміна. З цього ж приводу. В коментарях (крім виділення абзаців) варто би ввести опцію "відповісти", або ще краще - "цитувати".

Адмін 2011-12-04 / 20:20:47
Сьогодні ви другий, хто звертає на увагу на цю проблему.
Це недопрацьовка, яких на сайті ще досить багато. Обіцяємо виправитися найближчим часом. Дякуємо за небайдужість.

местный 2011-12-04 / 19:54:12
Уважаемый Админ! Перемены, конечно, к лучшему. Безусловно лучше. И удобнее. Но я скажу о том, что не понравилось: в комментах не стало пробелов, абзацев - сплошной текст как на нелюбимом Вами ресурсе :) Неудобно читать. Измените, плеазе.