100 000

Сьогодні інтернет-видання Закарпаття онлайн здолало черговий рубіж на шляху свого розвитку.

100 000

100 000 – така кількість матеріалів, розміщених у Світовій Павутині, становить сьогодні базу даних нашого ресурсу. Це не надто принципова, але справді кругла і красива цифра. Завтра вона вже не матиме якогось суттєвого значення, бо один із п’яти нулів заміниться одиничкою, і кожна наступна публікація розмиватиме її все більше і більше.. Але сьогодні ми їй радіємо, дивуючись, водночас, величезному об’єму проробленої нами роботи.

Наші 100 000 – це велетенський пласт інформації з сьогодення і, навіть, вже історії Закарпаття. В подіях, людях, цифрах, фактах. Її, цю інформацію, і зараз можна, в разі потреби, видобути з надр Інтернету – шукаючи за потрібною датою в архіві сайту чи скориставшись потрібними словами для пошуку. Важливо, що вона там є. І що її будь коли можна звідти дістати – аби просто згадати, проаналізувати чи дослідити.

100 000 – це той гарний і чесний відрізок дороги, який ми пройшли разом з вами. І завдячуючи вам.

100 000 – це та точка відліку, від якої ми знову рухатимемось вперед і вгору – до нових здобутків і вершин.

Якщо ви й надалі починаєте свій день із Закарпаття онлайн – значить, ми на правильному шляху... ))

27 серпня 2012р.

Теги: інформація, історія, інтернет

Коментарі

ярослав орос 2012-08-30 / 21:00:39
пане олеже, коли хочеш пчихнути, пчихай на нікоманів...
повір, одразу відчуєш блаженну насолоду...

Твій абрам оросман...

О.Д. 2012-08-30 / 01:41:57
Дякую, п.Тарасе! ))

Тарас Табака 2012-08-30 / 01:06:03
Вiтаю з черговим успіхом, п. Олеже!
Хто б які претензіі не висловлював щодо Ваших поглядів, чи методів ведення власноі справи - не суттєво, і ви це чудово розумієте. Важливий результат, відповідно якому і Ваші симпатики, і оппоненти мають можливість (на рівні необхідності) вести словесні баталіі на створеному Вами ресурсі.
Не зважаючи на особистий сарказм у відношенні так званого "інформаційного простору" загалом, хочу побажати Вам і надалі окрім безперечного успіху тримати рівень, та діяти згідно власних переконань.
Всього найкращого!

Олег Диба 2012-08-29 / 21:35:06
Слов'янину

От і я САМ СОБІ ХАЗЯЇН. Але ви взяли на себе сміливість стверджувати інше.

Слов'янин 2012-08-29 / 21:19:32
Для Диби. Я САМ СОБІ ХАЗЯЇН!

Олег Диба 2012-08-29 / 00:17:33
Зануда, у видаленому мною коментарі ви відповідали на тези, висловлені в моєму коментарі. А він не був анонімним.

Закон не вимагає реєстрації інтернет-видань, тому ви не може вимагати цього від Закарпаття онлайн, а тим більше – звинувачувати. Інша річ, що такої реєстрації хотіла би нинішня влада, аби мати змогу давити на ЗМІ. Не можете ви і повчати нас стандартам журналістики: на відміну від більшості закарпатських видань ми не публікуємо анонімні матеріали – всі наші публікації підписані або конкретним автором, або редакцією, або, у випадку передруку, посиланням на джерело. Це загальноприйнята практика.

Ставлю крапку. Думаю, що присвятив вам як анонімникові більше часу і уваги, аніж воно того було варте.

Наважитеся дискутувати у відкритому режимі, я готовий. В протилежному випадку всі анонімні звинувачення на адресу мою чи очолюваного мною ресурсу будуть видалятися.

Тарас 2012-08-28 / 23:58:59

Нє, ну шо би хто тут не робив трололо, але Закарпаття онлайн єдиний нормальний інформаційний ресурс в нашому регіоні. Як на мене, пан Диба всьо чотко і ясно розяснив. І це добре, що ще є порядні журналісти, які мають свою громадську позицію, бо насправді їх завдання формувати думку в суспільстві на те вони і є четвертою владою. А кожен нормальний журналіст розуміє, що сьогодні при будь-якій нагоді треба в пух і прах розносити партію регіонів та розбурхувати приспаних людей. Такшо пане Олеже Вам честь, робіть і далі свою справу.

Зануда 2012-08-28 / 23:30:37
Олег, я дискутую не з Вами а з анонімним виданням Закарпаття онлайн в особі анонімного Адміна. Коли Закарпаття онлайн насмілиться зарєеструватися и виставити склад редакції, а також припинить друкувати анонімні статті, тоді я перестану вигадувати ніки.

Олег Диба 2012-08-28 / 22:08:16
Шановний п.Слов’янин! Мусите мені вибачити, бо я мусив собі "організувати" хоч якихось хазяїв, адже у всіх були, а в мене - ні. А оскільки всіх порядних хазяїв до того розхапали спритніші, як от ви, то мені вже залишилися ті, які є. Терпите своїх, то потерпіть вже, будьте такі добрі, заодно і моїх... )))

Слов'янин 2012-08-28 / 22:00:40
Шановний п. Олеже! Я щиро радий за успіх Вашого видання, хоч мені не завжди подобаються Ваші погляди, а також Ваші хазяї, хоч вони і мої земляки.

Зануда 2012-08-28 / 14:22:18

Не дискутую з анонімами. Якщо в першому випадку ви придумали собі ганебненький з’їзд з теми анонімності, то тепер, коли я опублікував свій пост під власними іменем-прізвищем, виправдань у вас немає. Осмілитеся опублікувати свої надумані "откровенія" під власним іменем, тоді і подискутуємо. Олег Диба 

Олег Диба 2012-08-28 / 11:47:08

Зануда, такі речі, щоб вам повірили, треба було б писати від власного імені, а не під нікнеймом. Бо інакше це сприймається не більше, аніж просто незадоволеність когось із членів, прихильників чи штабістів Партії регіонів. Що видно з вашого "плачу" щодо негативного ставлення Закарпаття онлайн до пана Ледиди.


Поясню вам просту річ. Коли ЗМІ, а особливо в умовах нинішньої України, де купка захланних і безпринципних осіб безсоромно грабує країну, дає можливість рекламуватися всім, зокрема і цим злодіям і грабіжникам при владі, то це не журналістика, а проституція. Бо справжня журналістика – це ще й ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ. Свою ГРОМАДЯНСЬКУ ПОЗИЦІЮ як просто громадянин, як журналіст і власник і керівник цього ресурсу я нещодавно відкрито висловив у одному з записів у своєму блозі – "Моя війна". Тому навіть не сподівайтеся, що тут буде реклама Партії регіонів і її прислуги на Закарпатті. Так само, як ви не знайдете симпатії до цієї купки злодіїв і бандитів і на інших популярних в Україні ресурсах, як от Українська правда, УНІАН, телевізійний ТВі тощо, які, попри те, є взірцем журналістики. Українське суспільство розібралося, де є зло, і на його рекламу не сподівайтеся... ))


Щодо Балоги, то це не більше, ніж ваші фантазії. Цей політик і ті, хто при ньому (Петьовка, Смоланка) однозначно цікавіші, живіші, ніж пани Ледида, Бушко (людина, яка заради виборів забирає в сиріт найкращий в області дитбудинок – мій персональний ворог), Шелевер тощо. Балога і його команда однозначно не є таким злом, як регіонали. В парламенті вони доказали свою прихильність до проукраїнського і проєвропейського курсу держави. І це мене на даному етапі абсолютно влаштовує. А про те, що не влаштовує, Закарпаття онлайн пише відверто - про підтримку політичного "русинства" і т.д.


Тому, Закарпаття онлайн, як би вам це не подобалося, підтримує всіх, хто здатен витіснити регіональне сміття з території Закарпаття і України загалом. Тому крім Балоги і його команди на Закарпатті онлайн присутні і інші політики і партії – об’єднана опозиція "Батьківщина", УДАР,Свобода, Наша Україна і т.д. При чому, навіть у форматі блогів, розміщення матеріалів у яких, їх кількість і якість редакція не регламентує.


Інформація, пане Занудо, це не те, що зменшує хаос. Спокою в державі зараз прагнуть тільки "регіонали". Тоді як країна, народ прагнуть змін.


Єдине, в чому ви праві, так це те, що Закарпаття онлайн до певної міри є залежним від (без)культурного масового рівня. Так, визнаю, залежне. Бо ми єдиний в області сайт, який не має за спиною грошового мішка. А тому змушені заробляти в нерівній конкуренції з ресурсами, підтримуваними їх засновниками фінансово, технічно тощо. Це при тому, що в умовах боротьби за рекламодавця деякі ресурси, не витримуючи конкуренції з нами, почали вже просто купувати відвідуваність, за гроші збільшуючи цифру свого "тиражу". Та навіть при цьому відсоток криміналу, джинси у нас значно нижчий, аніж в інших ресурсів, а процент якісних матеріалів культурницького, історичного та аналітичного плану – вищий.


І ви це не могли не помітити... :))

Зануда 2012-08-28 / 10:45:53
Вітаю!
Єдине, що ріже око це слово "чесність", оскільки Закарпаття онлайн є тендеційним та субєктивним ресурсом. Всім відомо що ви підтримуєте Віктора Балогу, Це помітно якщо проаналізувати публікації в яких згадується міністр або члени його партії (Петьовка, Смоланка) та інші. Останні згадуються у позитивному, а часто взагалі у популістському ключі як от статті про прибирання вулиць Смоланкою, або різні вимоги Петьовки. Натомість голова ОДА Олександр Ледида подається на тлі негативних фактів. Таким чином ви формуєте упереджене ставлення до Ледиди, Балоги та інших. Це НЕ чесність.

Друга річ - інформація. Інформація, це те що зменшує хаос. І таких публікацій є краплини оскільки ви є заручниками лічильника відвідувань і маєте розміщувати гучні матеріали без огляду на їх інформаційну вартість.
Виходить простий рецепт: публікувати те, що піпл хаває, аби між тим просовувати те, що потрібно замовнику. Це НЕ журналістика.

Отже цікава ситуація: Закарпаття онлайн не може бути чесним ані перед читачами, тому що вони є заручниками інтересів редакції, ані перед собою тому що є заручником культурного рівня читачів.
Я ж не вірю що ви дійсно вважаєте важливим оце: "Закарпатка отримала опіки, готуючи їжу для худоби", "На День Незалежності Міжгір'я розважали Степан Гіга і "Гарячий Шоколад"", "Ужгородець підкорюватиме подіум Українського тижня моди в образі дівчини (ВІДЕО)".

Думаю з точки зору чесності Закарпаття онлайн є цілковитим банкротом.

Іван Магей 2012-08-28 / 00:52:49
Вітаю…
Справедливі та чесні новини,
Потужний ресурс.