DDOS-атака. Разом і до перемоги! :)

Другий день поспіль сайт "Закарпаття онлайн" живе і працює в умовах потужної DDOS-атаки. Кому ми поперек горла - зрозуміло. Але проблеми - тимчасові. Бо конюхам, крадіямсиротинців, кіловольтам, блюкам, преміксам і памперсам не вистачить грошей на тривале фінансування акції, яка, в підсумку, не дає і не може дати обіцяного виконавцями ефекту.

Ми постійно в процесі і шукаємо та втілюємо нові варіанти вирішення ситуації. Тому, сайт працює, хоча боротьба за те, щоби знову стати видимими для тисяч наших читачів, забрала безліч зусиль і часу, що їх ми могли присвятити своїй основній функції - інформуванню про життя краю і країни. Власне, саме цього не хочеться тим, хто замовив і проплатив цю акцію. Бо, скажімо, завдяки Закарпаттю онлайн найкритичнішу ніч у житті Майдану наші читачі могли пережити буквально в он-лайн режимі і, практично, пліч-о-пліч з земляками, які в ту ніч відстоювали нашу свободу там, на столичних барикадах.

За підсумками тієї доби відвідуваність Закарпаття онлайн сягла рекордних 20 тисяч. І саме цього не змогли пережити ті, хто не здатен жити в умовах відкритості і поінформованості суспільства.

DDOS-атака триває. Через це ми вимушено працюємо в режимі урізаних функцій, які буде відновлено одразу після того, як колосальне навантаження на сервер припиниться. Тому, зараз немає можливості писати коментарі, у блогерів - можливості авторизуватися і самостійно додавати записи блогів, закрито функцію пошуку, а сам сайт відкривається повільніше, ніж зазвичай.

Ми просимо вибачення в читачів за ці тимчасові незручності. Але це єдина можливість досягти основного - знову вийти до наших читачів з важливою для них інформацією.

Чекати того, коли зникнуть проблеми у нашого ресурсу і в країни загалом, залишилося недовго.

Тому, РАЗОМ - І ДО ПЕРЕМОГИ! :)

13 грудня 2013р.

Теги: DDOS, Майдан

Коментарі

Генек 2013-12-18 / 18:10:30
та це так, задовільняв цікавість, вивчаючи його методи)

О.Д. 2013-12-18 / 14:06:13


Генек, так ти не втратив, а здобув. )) Для чого взагалі в ту помийну яму заходити - витрачати час і піднімати її відвідуваність?


Генек 2013-12-18 / 14:02:31
А мене Староста забанив на свому сайті майже до кінця року, бо я написав, шо він бреше)))

Українець 2013-12-18 / 12:01:25
Тримайтеся!

Адмін 2013-12-17 / 02:33:14
Коментарі включили. Далі буде ))