Поліція, чи міліція?

На сайті Закарпаття онлайн стара міліція наразі не стане новою поліцією. Хіба що в назвах офіційних установ, які ми не маємо права змінювати на власний розсуд. Бо редакція сайту не вважає той ребрендинг від панів Авакова-Яценюка-Порошенка, що відбувся 7 листопада, реформою.

Поліція, чи міліція?

Насправді цього дня весь той непотріб, який на Закарпатті "кришував" гральний бізнес, проституцію, наркоторгівлю, братався з бандитами Блюка і працював на Медведчука, фальсифікував адміністративні і кримінальні справи щодо активістів, починаючи з площі Народної, їздив у Київ давити Майдан, раптом всім скопом перекочував під новий бренд. Не змінившись по суті. І не припинивши свої злочинні дії.

Бо не можна називати поліцією наприклад те, що прикривало собою масштабний земельно-майновий "дерибан" в Ужгородській міськраді.

Тому, на нашу думку, буде правильним і далі писати на сайті "міліція", а не "поліція". Принаймні, до того часу, поки не зміниться суть. Яка, за словами С.Князєва, має змінитися лише до 31 грудня 2016 року. Тобто, ще рік закарпатській міліції дозволили бути тим, чим вона була досі. А тому і дотеперішня назва більше  відповідатиме реальному стану справ, хоча й дисонуватиме з тим, що нам зараз намагаються активно вкладати у вуха у цьому контексті.

А поліцією ми, відповідно, називатимемо ту нову патрульну службу конгломерату Ужгород-Мукачево, яка зараз готується, і яка має заступити на службу в середині грудня. І інші пдрозділи, які в цьому процесі будуть реформовані по-справжньому.

І то виключно за умови, якщо вони в роботі продемонструють ту нову якість, заради якої створювалися...

 

09 листопада 2015р.

Теги: поліція, міліція, Аваков, Яценюк, Порошенко

Коментарі

жека 2015-11-26 / 17:40:00
Особливо в роботі поліції продемонструють нову якість, ті кадри - хабарники, які втекли з міліції у звязку з своїм негативним минулим і тепер з чистою совістю будуть показувати вагомий внесок та активну участь у "служінні суспільству, шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку".

Адмін 2015-11-10 / 13:26:17
Вчора С.Князєв проводив прес-конференцію. Щоправда, більше вона стосувалася саме перетворенню старої міліції в нову поліцію.

Степан Крук 2015-11-10 / 09:04:29
Настав час очільнику закарпатської міліції провести прес-конференцію та відзвітуватися за свою роботу. Показники аж кишать злочинністю. За таким показником, як квартирні кражі цей показник найбільший за всі роки Незалежності. Розмовляв якось із знайомим слідчим УМВС. Каже:" А що очко рвати, все рівно скоро звільнять у звязку з реформами". Розкриття злочинів в області близьке до нуля. Це повний абзац!

Ххх 2015-11-09 / 21:49:22
+++++++

ужгородка 2015-11-09 / 21:17:23
Правильно. Молодці!