Апеляційний суд Закарпаття залишив звинуваченого в хабарництві митника під вартою, але знизив суму застави до 250 тис грн (ВІДЕО)

Суд оголосив вирок митнику, якого затримали на отриманні хабара.

Апеляційний суд Закарпаття залишив звинуваченого в хабарництві митника під вартою, але знизив суму застави до 250 тис грн (ВІДЕО)

Тримання під вартою – таку міру запобіжного заходу обрали митнику, якого затримали на отриманні хабара дев’ятого серпня цього року на митному пості "Вилок".

Нагадаємо, суд першої інстанції вже обирав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою, з можливістю внесення застави понад мільйон гривень. Затриманий апелював запобіжний захід, однак попереднє судове засідання відклали у зв’язку з тим, що підозрюваного не було доставлено до суду конвойною службою й через неявку його захисника, який подав заяву про неможливість взяти участь у розгляді справи через поважні причини.

Сьогодні Апеляційний суд Закарпатської області ухвалив не змінювати міру запобіжного заходу, однак значно знизив суму застави. Тепер підозрюваного відпустять за умови сплати чверті мільйона гривень. Всі документи за якими чоловік зміг би виїхати за кордон вилучені, повідомляє телеканал "Тиса 1".

29 серпня 2017р.

Теги: митник, хабар, застава

Коментарі

...... 2017-08-29 / 16:43:30
Що сказати! кось заробив непогано)

НОВИНИ: Блоги