Малозабезпечені родини Тячівщини та Рахівщини отримали від Петьовки понад 4300 великодніх пасок (ФОТО)

Понад 4300 великодніх пасок отримали малозабезпечені родини Тячівщини та Рахівщини від імені Василя Петьовки

Малозабезпечені родини Тячівщини та Рахівщини отримали від Петьовки понад 4300 великодніх пасок (ФОТО)

Ось уже котрий рік поспіль напередодні найбільшого християнського свята – Великодня – за сприяння народного депутата України Василя Петьовки малозабезпечені родини Тячівщини  та Рахівщини отримують у подарунок запашну паску.

Такий вияв уваги дуже суттєвий для них, адже чимало багатодітних сімей інвалідів, одиноких, про яких нікому потурбуватись, в силу фінансових проблем не можуть дозволити собі навіть найскромнішого великоднього столу. Та найголовніше, – кожен з них відчув турботу і піклування, почув добре слово та щирі  вітання від представників  народного депутата , що у вирі  нашого життя,   не забули про нагальні потреби простих  людей, і вже вкотре надали їм посильну поміч.  Тому люди щиро дякували за допомогу, добросердне ставлення та за те, що про них  не забувають.

Ця робота буде  продовжуватися й надалі, оскільки  піклування і турбота про найбільш нужденних жителів краю  є головним пріоритетом діяльності народного депутата,  яку він  проводить  постійно. Загалом, цього року від імені Василя Петьовки громадські активісти роздали краянам на Тячівщині  та Рахівщині понад 4300 пасок та передали найщиріші вітання з наступаючим Великоднем.

11 квітня 2015р.

Теги: паска, Василь Петьовка

Коментарі

О.Д. 2015-04-12 / 02:58:36
Воістину воскрес!
Паска тепер. Будьте терпимі... )

До адміну 2015-04-12 / 02:02:01


Христос Воскрес вам пане Олег та Вашій родині.

Видаліть цю совкову новину, як не стидно ****** ******** розсилати для преси такі повідомлення?

Прохання, надіюсь на клас вашоі редакції , потрібно ставити речі іншого характеру, як подолати з БОЖОЇ ласки совок.


федя 2015-04-11 / 19:54:41


Тролінг. Коментар видалено. Адмін


Копча 2015-04-11 / 19:46:36
Такі справи роблять тихо, не афішуючи, для душі отримуючи виключно моральне задбоволення, а це якась передвиборна акція.

вася 2015-04-11 / 15:32:38
мусит давати бо тко за нього за бидного буде голосовати миг бы дати бильше бо сам краде много а по научному исе називается пидкуп дякую за увагу

Глог 2015-04-11 / 15:32:26
І пан Петьовка і весь ЄЦ неприпиняє підкуповувати народ, та піаритися на цьому, певно нагадати про себе народні депутати немають чим, крім дешевого підкупу. Немає в нас на Закарпатті такої бідноти, щоб кожна людина незмогла собі спекти або купити пасочку. А Закарпатські народні депутати неефективні в парламенті, то лише такими акціями дають просебе знати.

НОВИНИ: Блоги