Закарпаття: Не чекайте грабунків чи розбоїв — звертайтеся по захист до Державної служби охорони

Останнім часом, переглядаючи випуски новин чи гортаючи газетні шпальти, пересічні українці жахаються від чисельності грабежів і розбоїв, від яких потерпають банківські установи держави. На прикрість, ці злочини невдовзі перетворяться на повсякденне явище, якщо тільки зацікавлені особи не почнуть бити на сполох, переглядаючи свої позиції на засоби охоронного призначення і, врешті, на безпосереднього суб'єкта, котрий надає ці послуги.

Закарпаття: Не чекайте грабунків чи розбоїв — звертайтеся по захист до Державної служби охорониМіліційна статистика вражає: тільки з початку року в Україні зареєстровано 37 злочинних посягань на фінансово-кредитні, пункти обміну валюти та їх персонал. Тут пальму першості посідають Київ та Донеччина – відповідно 6 і 4 напади. Не пасе задніх і Закарпаття, окремі фінансові установи якого пережили за поточний рік 2 напади. Та що страшніше – на сьогодні вже зафіксовано 7 збройних "нальотів" на банки, унаслідок яких загинуло троє осіб, а восьмеро отримали поранення. Дикунством виглядало пограбування одного з банків Донецька 8 червня, де троє молодиків, розстрілявши з вогнепальної зброї охоронника, викрали майже 200 тисяч доларів США. Не менш зухвало повели себе злочинці і в Ужгороді, де посеред білого дня, 5 червня, у серці міста "обчистили" філію одного з банків, важко поранивши з пістолета бухгалтера і касира.

Практика свідчить, що у більшості випадків злочинні посягання чиняться відносно об'єктів, що охороняються недержавними охоронними підприємствами. Разом з тим насторожує і та обставина, що банківські установи не поспішають виконувати вимоги постанови Правління НБУ від 17.09.2003 року у частині забезпечення максимально надійного захисту приміщень фінансової установи.

Йдеться про застосовування засобів інженерно-технічного укріплення та охоронно-пожежної сигналізації, а також збереження готівки та інших цінностей. Гроші люблять пильну охорону, яку найефективніше забезпечить Державна служба охорони при УМВС. Адже тільки цей міліцейський підрозділ володіє виключною преференцією перед недержавними структурами аналогічного спрямування: правом носіння і застосування вогнепальної зброї. Коефіцієнт надійності охорони ВДСО при УМВС складає 100%. Навіть якщо гіпотетично припустити, хибу державних охоронців на охоронюваному об'єкті, (що поза межею уяви!) яка тягне за собою матеріальні збитки, то власник може спати й надалі спокійно, позаяк, страхова компанія УОСК, що працює в одній зв'язці з Державною службою охорони, повертає шкоду, оскільки майно автоматично страхується з першого дня дії договору.

І наостанок декілька рядків про клієнтів фінансово-кредитних установ. Хто вони, ці люди? Проаналізувавши, зрозуміємо, що в основній масі це люди заможні. Тобто – мислячі і мудрі, адже сьогодні, щоб сколотити пристойний капітал, потрібні неабиякі інтелектуальні задатки. Звісно, такий клієнт ретельно прораховує до якої банківської установи краще податися зі своїми кровними? Звичайно ж, не останню роль у виборі банку відіграє візуальне враження, яке складеться від тої чи іншої фінансової установи. Чи обладнане банківське приміщення охоронно-пожежною або тривожною сигналізацією, системою відеоспостереження, несуть охоронці службу зі зброєю чи тільки зі спецзасобами – гадаю, обачний клієнт звертає на це увагу. Приказка повчає: сім разів відміряй, один раз відріж. Подібно і потенційний клієнт банку: зваживши, понесе кошти на схорон до фінансово-кредитної установи, що пильно стереже ВДСО при УМВС України в Закарпатській області. Адже міліцейська охорона – найнадійніша.
Прес-служба ВДСО при УМВСУ в Закарпатській області
16 червня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

19:00
/ 2
В Ужгороді суд підтримав "владний" "дерибан" понад 1 га землі із зеленими насадженнями на Кримській
16:24
/ 5
В оперативному командуванні "Захід" відреагували на заяву ФК "Хуст" щодо затримання футболіста
15:12
/ 22
Папа Франциск призначив очільником Мукачівської греко-католицької єпархії Теодора Мацапулу
11:44
/ 1
На Донеччині поліг Віталій Мацола з Лазів Тячівської громади
00:15
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Юрієм Семиряжком
22:11
Плюси, мінуси й підводні камені річки Тиса. Відеорепортаж із берегів "Стікса для ухилянтів"
12:05
Учора в Тисі знайшли тіла ще 3-х потопельників, що не добралися до Румунії
11:58
/ 2
В Ужгороді завтра попрощаються із Євгеном Белкіним
21:14
На Закарпатті житель Золотоноші хотів потрапити до Румунії в спідниці, з перукою та паспортом сестри
20:14
/ 1
На війні з росією поліг Василь Головчак з Міжгір'я
19:53
У словацькому ПП "Вишнє Нємецьке" полагодили сканер і відновили пропуск вантажівок
09:18
/ 3
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Юрієм Семиряжком
23:45
/ 1
Українська мова у шкільництві на Закарпатті австро-угорського періоду (ДОКУМЕНТ)
21:00
/ 5
"Хуліганки" з циганського табора в Оноку вибачилися за свої дії біля ТЦК у Виноградові, а інші учасники безчинств власноруч полагодили ворота
10:50
Великоднє привітання предстоятеля ПЦУ Блаженнішого Митрополита Епіфанія
21:41
/ 1
"Вітаю вас усіх зі святом Христової перемоги", – глава УГКЦ у Великодньому привітанні
19:34
На словацькому пункті пропуску "Вишнє Нємецьке" вийшов з ладу сканер, пропуск вантажівок зупинено
15:52
/ 13
Верховний Суд визнав незаконним будівництво вітряків на Боржаві на Закарпатті
14:04
/ 56
Перелік парафій МГКЄ, які святкують Великдень з усією Україною 5 травня
17:28
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
11:04
/ 3
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
» Всі новини