Вітаю, дуже-дуже!..

Сьогодні, у середу, 18 квітня 2012 р., кращому «київському закарпатцю» завершується перша третина земного життя, йому після обіду буде ще тільки п’ятдесят три роки! Йому – це Ярославу ОРОСУ з Широкого Лугу. Цьогоріч Широкий Луг «кишить» Видатними – то його прославляє на весь широкий світ Шевченківський лауреат Петро Мідянка, то зараз робить це пан Ярослав. І не тому, що він іменинник, а тому, що,  «за київськими чутками», сьогодні ж, не далеко від славного села, в Ужгороді, виходить, чи вже й вийшла десята (!) книжка Ярослава Ороса  – «Дримба» називається. Гадаю, якщо вона, книжка, добереться до США і її прочитає пан Клінтон, то він відкладе свій буржуазний саксофон і почне грати на нашій славній гуцульській дримбі і, можливо, «с чем чорт не…», захоче поникати  славне село Широкий Луг, што там такоє є, што жоны народжують геніальних дітей?!                                   

Вітаю, пане Ярославе, міцного здоров’я Тобі і всіляких успіхів. Сьогодні ввечері сам собі заспіваву файну співанку – «А я субі дрымбу куплю, Хоть бы м была боса. Мені дрымба задрымбає коло мого носа…»                                        


м. Київ, 18 квітня 2012 р.    Микола Бідзіля                         

18 квітня 2012р.

Теги: Орос, Дримба

Коментарі

Felix 2012-07-28 / 14:36:48
Приєднуюся до Вашого вітання Ярославу ОРОСУ з Широкого Лугу. Доброго Вам, Ярославе здоров"я.Нехай береже Вас Бог нам на славу, Вам на честь.
Felix