Весільні сукні 2012 — огляд модних тенденцій від ужгородських весільних салонів (ФОТО)

Весільна сукня — це нерви, істерики, іноді сльози, та, зрештою — неймовірна радість та гордість кожної нареченої. Закарпатські молодиці — вибагливі. Вони слідкують за модними тенденціями, часто замовляють українські «копії» моделей відомих світових дизайнерів і з радістю вдаються до експериментів.

Весільні сукні 2012 — огляд модних тенденцій від ужгородських весільних салонів (ФОТО)

Аби дізнатися, якою буде весільна мода 2012 року Закарпаття онлайн звернулося до провідного закарпатського дизайнера, власниці авторського весільного салону «Юлія» Світлани Українець та директора ужгородського весільного салону «Богиня» Олександри Гитик. Вони розповіли про найновіші тенденції у світі весільної моди, та про смаки закарпатських наречених.

Олександра Гитик, керівник салону «Богиня» каже, що цієї зими модними і дуже популярними є сукні з довгими гіпюровими рукавами. «Також мода йде на легкість та простоту — продовжує пані Олександра. — В моду повертаються прозорі корсети (те, що було модно у 2007-2008 р.р.). За роки роботи я зрозуміла, що кожна наречена обирає сукню такої довжини, яка їй подобається. Стиль сукні (з шлейфом чи без, максі чи міні) — це річ індивідуальна. Можна говорити про моду, але все-таки кожна дівчина обирає по-своєму – так, як вона про це мріяла. Закарпатські дівчата стежать за модою, вони часто приходять з картинками та фотографіями, на яких зображені модні сукні. Буває так, що дівчата просять певних порад, але загалом вони впевнено обирають і знають чого хочуть».

Якщо говорити про кольори та аксесуари, то пані Олександра розповіла, що сукні кольору шампань уже відходять з моди. «Популярною є класика — білий колір, стають поширеними і яскраві різнокольорові вставки та пояси, — каже Олександра Гитик. — Зараз дуже модно доповнювати сукню квітами, іноді навіть кольоровими, а на голову замість фати одягати різноманітні капелюшки та вуалі. Наречені дедалі частіше обирають кольорові фати — білі з червоними чи навіть чорними вставками, вишиті кольоровим бісером та з оригінальними візерунками. Але мушу визнати, що класика завжди в моді».

Щоб створити довершиний образ необхідно звертати увагу на фігуру нареченої, бо є сукні, котрі візуально подовжують ноги, витягують силуат, роблять стрункішою, або ж навпаки візуально зменшують та повнять.

За словами пані Олександри, закарпатські дівчата дуже люблять понижену талію та пишні фатінові спіднички, сукні саме з такими елементами просять найчастіше. «У нас в салоні величезний вибір суконь різних українських брендів та дизайнерів, є навіть ексклюзивні, які пошиті в одному екземплярі і більше не повторюються. Ціни суконь від 2000 до 18000 гривень. Є жінки, які приходять і кажуть, що все життя мріяли про таку сукню і хочуть бути справжніми принцесами на своєму весіллі, тому готові заплатити за таке задоволення чималу суму». 

Світлана Українець не тільки керує весільним салоном «Юлія», але і шиє ексклюзивні сукні на замовлення. Як справжній професіонал пані Світлана розповіла про модні тенденції лаконічно і дуже чітко: «У 2012 році весільні сукні будуть неймовірно жіночними, романтичними та легкими. Поступово зникають усі важкі форми: масивні тканини, великі кристали та оздоблення. На подіум виходять легке драпування, повітряний шифон і органза, ніжне мереживо. Одним з найактуальніших силуетів цього року є силует «рибка». Ці сукні щільно облягають фігуру нижче бедер, підкреслюючи таким чином всі її переваги. Жіночності та романтичності силуету в цьому сезоні додає довгий шлейф, рюші, волани або мереживна спідниця нижче колін. Ще одним популярним силуетом став А-силует. Простота і вишуканість якого допомагає нареченим почувати себе не лише гарно а й зручно. Пишні сукні ніколи не втратять своєї актуальності у весільній моді. В цьому сезоні пишність досягається за рахунок багатошаровості тих самих легких тканин.

Довжина. Звісно ж, класична довжина до підлоги, або довгий шлейф, що видовжує фігуру і робить її більш витонченою та ніжною, завжди будуть користуватися найбільшим попитом. Весільні сукні нижче колін набирають популярності. З’явившись в минулому сезоні, незвична для весілля довжина, впевнено експлуатується нареченими з більш екстравагантним смаком.

Матеріали. Тканини для весільних суконь класичні і залишаються незмінними - це атлас, шифон, тюль, шовк, органза. Мереживні весільні сукні будуть користуватися неймовірним попитом у 2012 році. Адже саме у такій виходила заміж англійська принцеса. Мереживо може використовуватися, як для пошиття всієї сукні, так і для оздоблення.

Найбільш трендовим елементом весільних суконь 2012 року стане бант на талії. Також це може бути поясочок з тканини контрастного кольору. Доповненням до такого поясу може бути  кольорова вишивка. Квіти додадуть до вашого образу ніжності та романтичності.

Колір. Якщо в минулі роки білий відійшов на другий план, то цього року він повертається і з правом займає перше місце серед модних кольорів сезону. Але молочний, колір шампанського, айворі та кава з молоком не залишають наречених-модниць».

Пані Світлана закликає всіх наречених прислуховуватися до порад професіоналів, які завжди підберуть той фасон, що буде приховувати недоліки та підкреслювати переваги вашої фігури. Весільний салон «Юлія» радить всім нареченим ніколи не забувати про свою індивідуальність. «Шукайте свій неповторний образ, сукню, яка створена саме для вас, і тоді ви гарантовано відчуєте себе справжньою королевою», — радить дизайнерка.

Наймодніші сукні для наречених від весільного салону "Юлія"

Наймодніші сукні для наречених від весільного салону "Богиня"

 

Юлія Дуб, Закарпаття онлайн
 

10 лютого 2012р.

Теги: весілля, мода, сукня

Коментарі

Ганна 2012-02-11 / 21:29:11
О, та тут у коментах весілля назріває))) Котрийсь із салонів вже має клієнта)))реклама спрацювала.УРА!!!

Ганна 2012-02-11 / 21:20:39
Файні сукенки. Цікаво, скільки коштують авторські сукні Світлани Українець? Чула, що дуже дорого. І ще, чи не влаштовує салон "Юлія" акційні покази-розпродажі колекцій минулого сезону. Круто було б. І салон позбувся би зайвого, і наречені пораділи б.

Санек 2012-02-10 / 20:40:16
а первого мужа куда денете?

Ириша 2012-02-10 / 20:20:48
Санек, разве что с вами:)

Санек 2012-02-10 / 18:15:38
Так в чем же дело, малышка? Вперед!

Ириша 2012-02-10 / 09:15:16
Короткое платье и шляпка с вуалькой - просто БОМБА. Смотрю и слюнки бегут:)Аж еще раз замуж захотелось.

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини