Закарпатка Ангеліна Моняк переконана, що переможе у «Голосі Країни»

Закарпатка Ангеліна Моняк боротимется за звання найкращої вокалісти України у телевізійному проекті телеканалу «1+1» «Голос Країни». Наша землячка приємно шокувала зіркових суддів шоу, серед яких Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, Валерія та Діана Арбєніна, своїм неперевершеним вокалом.

Закарпатка Ангеліна Моняк переконана, що переможе у «Голосі Країни»

Чарівна зовнішність та незвичайний сильний голос 20-тирічної ужгородки Ангеліни Моняк підкорили навіть відомого продюсера Костянтина Меладзе. Зараз колишня студентка відділення журналістики УжНУ готується разом з іншими учасниками шоу до третього етапу «Голосу Країни», де на сцені боротиметься за право виходу у фінал конкурсу. Нагадаємо, переможець проекту «Голос Країни» отримає шанс записати і випустити свій альбом із усесвітньовідомою звукозаписувальною компанією Universal Music та зняти два відеокліпи.

– Ангеліно, як ти потрапила на сцену «Голосу Країни»? Це була власне твоя ідея?

– Це не була моя ініціатива. Насправді це була ініціатива моєї подруги та її сестри. Це вони порадила взяти участь у цьому конкурсу. До цього часу я не брала участі ні в яких конкурсах. Ніяких кастингів я не проходила. «Голос Країни» – це перше щось таке серйозне, що сталося в моєму житті. Моя подруга казала: «Спробуй! Заповни анкету! Ти пройдеш стовідсотково. Я в тебе вірю!». Так вони і наштовхнули мене на це. Бо я не вірила в подібні шоу. Ходило багато чуток, що такі проекти відбуваються лише через зв’язки чи матеріальну допомогу багатих батьків учасників. Проте це не так.

– А твої батьки підтримали твою участь у проекті?

– Більше мама підтримувала. Тато спочатку навіть не вірив в це. Справа в тому, що навчаюся в музичному училищі й планую займатися надалі оперою. Я поступила туди зовсім недавно – півтора роки тому. Тому тато подумав, що якщо я буду брати участь у проекті, то в мене просто не буде часу на навчання. Все так спонтанно вийшло в моєму житті. Я недавно займаюся музикою. Проте це дуже гарний початок – багато людей мені про це кажуть.

– Ти навчалася на відділенні журналістики УжНУ, але недовчилася і була відрахована за власним бажанням.

– Я дійсно вчилася на журналістиці. Це була заочна форма навчання. Просто так вийшло. Я міркувала, як би краще знайти себе. Думала, понавчаюся заочно, подивлюся, що буде далі з цього. Ну, в принципі журналістика якось не дуже мене зацікавила. Тоді у мене горіло бажання займатися музикою. Я на другому курсі покинула навчання і поступила в музичне училище. Я не уявляла, як так пройде все моє життя, і я не почну займатися музикою, якою я мріяла займатися з самого дитинства! В принципі журналістика теж цікава творча професія, проте це не моє.

– Батьки як відреагували на твоє рішення покинути університет?

– Мама мене завжди підтримувала в музиці. А мій батько дійсно був незадоволений тим, що я покинула журналістику. Тато є тато. Він не вбачав серйозності в музиці. Він з дитинства мені казав, що нема серйозної музичної професії. А от журналістика, він вважав, – це серйозний фах і там я зможу проявити себе. Проте зараз він радий що сталося так, як сталося.

– А ти плануєш все-таки здобути вищу освіту?

– У мене, чесно кажучи, дуже багато планів. Я планую виїхати за кордон і навчатися в оперній академії. Наступна моя зупинка, де я хочу навчатися – це академія. Де точно вона буде, я не знаю. Зовсім недавно я думала, що поїду в Росію, буду вчитись в Петербурзі в оперній академії. Але мені порадили у самому проекті, що краще їхати за кордон. Моя викладачка з музичного училища також каже, що я маю їхати в Італію. Адже Італія – це найвищий пілотаж у опері. Я думаю, що мені вдасться виїхати до цієї крани. Зараз я активно вивчаю італійську мову.

– Твоя мама розповідала, що ти пишеш вірші. Чи плануєш видати власну збірку?

– Я дійсно писала поезію. Є невеличка така збірка. Не знаю, як її назвати. Я поки не планую їх видавати. Це було в шкільні роки, в старших класах. Багато людей, які читали ті вірші казали, що там закладений дуже глибокий філософський зміст. Хороші відгуки були на них. Мої поезії були переважно релігійно-філософського характеру. Зараз просто не має часу на поезію, але я так само дуже люблю її.

– То як проходить твій день на тренуваннях проекту «Голос Країни»? Вас там не морять дієтами чи надмірними фізичними вправами?

– Слава Богу такого нема! Це суто вокальне шоу й дієти тут ні до чого. Просто треба берегти голос. Також для мене важливим є здоровий сон. Ми встаємо рано вранці, репетируємо виступи, у нас ефіри, інтерв’ю. Я готуюся: вивчаю пісні. У мене є список пісень, які я не маю права розголошувати. Про них глядачі дізнаються, коли будуть показувати «бої» в ефірі.

– Просто часто продюсери подібних проектів, аби вразити глядачів кардинально змінюють імідж молодих виконавців.

– Щодо іміджу учасникам проекту надається така собі свобода. Можна й самому вирішувати. На сьогодні мені не пропонували підстригати волосся, чи щось подібне. І слава Богу, тому що я би й не погодилася! Це просто вокальне шоу. Це мені найбільше в ньому подобається. Дійсно, «Голос Країни» - це щось таке мега на фоні інших подібних проектів як «Україна має талант» чи «Х-фактор».

– Чи встигла ти з кимось потоваришувати на проекті?

– Так, я вже подружилася з деякими учасниками. З кимось навіть дуже міцно. Особливо потоваришувала з учасниками команди Валерії та Діани Арбєніної. Просто тут дуже класні конкурсанти! Дуже важко називати учасників з команди Валерії моїми суперниками, адже ми вже друзі й одне одного добре знаємо. Тут нема якихось пафосних людей, у яких зіркова хвороба. Всі учасники дуже хороші люди. Мені дуже імпонує учасниця Наталія Пічкур. Вона чудова людина й вокалістка. На боях я б саме з нею хотіла виступати. Я люблю свою команду.

– Костянтин Меладзе дуже схвально відгукнувся на твій виступ. Чи бере він участь зараз у твоїй підготовці до музичних боїв?

– Мені дуже приємно, що він сказав такі слова. Він до всіх учасників ставиться рівно. Тут немає слабких, тут усі сильні. Я просто хочу сказати у сім людям, що будь-хто, хто піде з команди, адже нас 14 у команді й 7 мають піти, не є слабким. Тут всі уже переможці. Костянтин Меладзе сказав мені на репетиції, що у мене унікальний академічний вокал. Мені було приємно чути від нього слова захвату. Можливо, він відіграє якусь роль у виборі Валерії, якщо вона захоче з ним порадитися. Буває, що тренер одразу може сказати, хто піде з шоу. А буває, що йому потрібно порадитися з продюсером та своєю командою. І я сподіваюся, що Костянтин Меладзе якось позитивно про мене відгукнеться. Побачимо…

– Як ти оцінюєш свої шанси на перемогу у проекті «Голос Країни»?

– Мені важко на це відповісти. В принципі, з одного боку, я просто впевнена у собі людина. Я можу бути достойним переможцем. Не хочу зазнаватися, проте я оцінюю свої шанси на перемогу як великі, майже на всі 100%. До мене все-таки повернулося одразу всі четверо тренерів. Сподіваюся, що це додасть мені балів. Дуже важко казати, що буде далі, хто буде у мене суперником. Також все залежить і від тренера. Якщо Валерія захоче, аби я продовжувала участь у «Голосі країни», то вона мене залишить. Якщо їй буде чого бракувати – тоді це її справа.

– З ким із зірок сучасної музичної естради ти б хотіла заспівати на одній сцені?

– Я б не хотіла заспівати з кимось із сучасних українських чи російських зірок. У мене є ще така дитяча мрія заспівати з американською зіркою Бейонсі. У неї така енергетика – це просто клас! З оперних виконавців я б хотіла заспівати з Хворостовським. Дуже сильно він мені подобається. Це мрії, проте я вірю, що все в житті реальне.

– Після твого тріумфального виступу у «Голосі Країни» у тебе з’явилося багато прихильників на Закарпатті. Як би ти звернулася до них?

– Я дуже-дуже рада, що люди із Закарпаття дійсно мене підтримують. Це напрочуд приємно, коли тебе підтримують з твоєї рідної землі, із такого крайчика рідного, де ти народився! Взагалі я б хотіла подякувати усім моїм вболівальникам. Якщо я дійду до голосування, то я буду дуже дякувати їм, якщо вони проголосують за мене. І зараз я вдячна своїм прихильникам за прекрасні коментарі в Інтернеті! Також хочу, аби вони пам’ятали: якщо я програю «бої» й не виграю «Голос Країни», щоб вони не засмучувалися – я надалі буду займатися музикою. Буду прославляти Закарпаття, як тільки буду могти! Я планую зробити з себе досконалого артиста.

– Перебуваючи далеко від дому, за ким чи за чим ти найбільше сумуєш?

– Я дуже сумую за сім’єю, за мамою, за татом, за сестричкою своєю. Дуже не вистачає мені друзів. Чесно кажучи, також сумую за своїм музичним училищем. Зазвичай я там проводжу практично цілий день. Та у мене хороші друзі. Я просто сумую за цим розпорядком дня. В принципі, я сумую за Ужгородом дуже сильно. Але шоу потребує таких жертв.

– Дякую, Ангеліно, за гарну бесіду. Бажаємо тобі успіху та перемоги!..

 

Наталя Павлище, для Закарпаття онлайн
 

25 січня 2012р.

Теги: Ангеліна Моняк, Голос Країни

Коментарі

Ужгродка 2012-02-08 / 16:53:32
А я сьогодні в інтернеті прочитала,що Ангеліна скоро замінить Джанабаєву у групі"Віа гра".Диму без вогню не буває,поживем-побачим...

марина 2012-01-29 / 22:54:29
ЗОЛОТО дитина! Нехай Господь Береже Тебе і допомагає! Знай нащих!

Надя 2012-01-28 / 20:19:13
Попри всі сказані слова Ангеліна - молодчинка! ми повинні гордитися нею й такими, як вона.

Єрней 2012-01-27 / 20:41:13
Ольго, то кого ви шавками називаєте? Кожен має право на власну думку. Тут ніхто нічого поганого про вашу Ангелінку не сказав, ба більше, дівчинка дійсно має гарний голос, однак не варто тут уже прямо на амбразуру кидатися за співочий талант. час покаже!І взагалі, там багато класних виконавців зібралося, а переможе не кращий, а байбагатший - за кого більше смс настрочать. Така проза життя. Хоча для таких, як Ангеліна - це можливість засвітитися, а там, може, якийсь продюсер підвернеться, або і сам Меладзе пригріє, раз уже так схвально говорить про голос закарпатки. У будь якому випадку, бажаю цій дівчині успіху. А таким, як Оля - менше злості і "тупеньких2 висловлювань.

Ольга 2012-01-27 / 16:15:34
Щастя тобі і успіху, співуча Зіронько Закарпаття
І коли будеш співати на великих сценах світу ( а це буде скоро)
не забувай наше чудове Закарпаття.
І не звертай увагу на тих шавок, що скулять їз-під парканів
Перемоги тобі

Ганна 2012-01-26 / 16:54:34
Народ, знаєте скільки таких Ангелін живе у закарпатських селах!!!! Просто ця мажорна дівчинка(голос дуже гарний не заперечую)- придумала історію, що вона журналістка, що няньо не підтримує її, вся така талановита і нещасна, а як тільки опірилася - зірку схопила."я оцінюю свої шанси на перемогу як великі, майже на всі 100%". Чи не зарано???? Як на мене, то дуже вже самовпевнено і самозакохано все виглядає. Ангеліно, простоти і скромності тобі, ну і удачі.

2635 2012-01-26 / 12:15:04
Удачі Ангеліні!

Transcarpathia 2012-01-26 / 03:04:15
сорри, ты, урод. Как можно было Закарпатье написать с маленькой буквы!

МК 2012-01-25 / 21:10:08
Надзвичайний талант. Нагадує Анну Нетребко, і гарною зовнішністю теж. :)

шмірглі- попір 2012-01-25 / 19:24:50
Щиро бажаю цій талановитій дівчині перемогти !!!)))

Сашко Печерник 2012-01-25 / 17:08:43
Цікаво було би почути на конкурсі у твоєму виконанні - The Phantom of the Opera

сорри 2012-01-25 / 17:08:14
Файна дівочка з файним голосом. Якщо не скотиться на тупе заробітчанство через примітивну попсу російського пошибу – прославить себе, закарпаття та Україну.

Сашко Печерник 2012-01-25 / 17:03:17
Ангеліно, попробуй себе в майбутньому у Рок Операх, або в схожому стилі! Або в такому як співає Tarja Turunen (ex-Nightwish, прославиш своїм голосом всю Неньку Україну)))))

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини