Обрали першу дев’ятку учасниць конкурсу «Міс Ужгород 2012» (ФОТО)

Сьогодні, 23 грудня, відбувся перший кастинг на конкурс краси «Міс Ужгород 2012». Спробувати свої сили і поборотись за участь у конкурсі прийшла 31 дівчина. Вікова категорія учасниць — від 16 до 25 років.

Обрали першу дев’ятку учасниць конкурсу «Міс Ужгород 2012» (ФОТО)

Оцінювало та вибирало красунь журі, до складу якого увійшли директор «Міс Ужгород» Влад Лакатош, Міс Ужгород 2010 Таня Волощук, Міс Ужгород 2011 Юлія Пигіна, хореограф «Jean Ann Ryan Production» (Флорида, США) Роман Стецик та секретар Ужгородської міської ради Віктор Щадей.

Кастинг розпочався з реєстрації та заповнення анкет, де дівчата мали вказати свої дані (зріст, вагу, розмір ноги, об’єм грудей, талії і стегон), рід занять та інше. Потім кожна дівчина проходила коротку співбесіду із членами журі та відповідала на запитання. Найбільш прискіпливим членом журі виявився Влад Лакатош (що й не дивно), який часто задавав доволі неочікувані запитання. Наприклад, яка столиця Москви? В якій області знаходиться Закарпаття?Як ти ставишся до тайфуну на Філіппінах? Ти готова до виходу в купальниках? Скільки тривала «столітня» війна? Що б ти робила, якщо б побачила, що мер міста знепритомнів? І ще багато подібних запитань. Більшість дівчат швидко реагувала на такі підступні запитання і відповідала правильно та гідно, але декого така хитрість журі заставала зненацька.

Переможниці минулих конкурсів цікавились у дівчат, чи готові вони змінити імідж, зачіску і взагалі весь стиль життя заради участі у конкурсі. Багато красунь без роздумів відповідали — так. Але були й більш принципові, які не змінили б зовнішність — навіть заради перемоги.

Віктор Щадей та Роман Стецик оцінювали насамперед зовнішні та фізичні дані дівчат, бо вважають, що конкурс краси, передусім, передбачає гарну зовнішність. Тому найцікавішою частиною кастингу для них виявилось показове дефіле учасниць.

Для того, щоб пройти відбір, деякі учасниці, заповнюючи анкету, вдавалися до хитрощів: прибавляли кілька сантиметрів до зросту, віднімали від талії і приписували собі більше років, ніж є насправді. Але досвідчену комісію обдурити не вдалося.

До кінця кастингу перед журі стояли три стопки анкет: у першій — 9 дівчат, котрі пройшли на конкурс, у другій — 14 тих, що матимуть ще можливість позмагатися на другому кастингу, а в третій — 7 дівчат, які не підійшли.

Імена дев’яти перших учасниць V-го міського конкурсу «Міс Ужгород 2012» будуть відомі у понеділок. А інших повідомлять про дату другого кастингу, який планується на середину січня. Також, 6 березня відбудеться конкурс талантів, переможниця якого стане фіналісткою  міського конкурсу краси.

Директор «Міс Ужгород» Влад Лакатош каже, що вони очікують ще близько на 70 учасниць наступного кастингу. Тому змагання красунь обіцяє бути не легким.

24 грудня 2011р.

Теги: Міс Ужгород, кастинг, Лакатош

Коментарі

Богдан 2012-02-06 / 11:01:45
Дівчата майте до себе повагу.Вас обмацує та обмірює, як телиць на фермі, жирний грязний боров лакатош.Не ведіться на цей курник.

... 2012-01-25 / 22:59:34
Насправді прикрістю є те, що люди мають звичку нічого не робити і лише критикувати інших. Які у вас є підстави на те,щоб говорити як хто і за що продається? По-моєму, для того,щоб як ви кажете знайти собі "мажора" зовсім не обов'язково бути учасницею конкурсу краси. А в нас прийнято критикувати все і всіх.. Співаків, танцюристів, акторів, "місок", та будь-кого! І з чого ви взяли,що ніхто з дівчат не мріє стати лікарем чи вчителем? Конкурси краси,шоу талантів та т.п. це перш за все хобі і певний шанс заявити про себе в нашому маленькому місті. Одна справа,якщо вам не подобається хтось чи щось, а інша вигадувати всякі нісенітниці. Я сама неодноразово брала участь в конкурсах краси і категорично не погоджуюсь з даними висловлюваннями. Можливо існують поодинокі випадки таких дівчат, яких ви собі уявляєте в ролі "місок", але судити про абсолютно незнайомих людей лише виходячи з того,що вони є учасницями кастингу вкрай нерозумно,несправедливо і неетично.

КТ 2011-12-30 / 17:27:22

народ...хватить обсирати дівчат, і Лакатоша, і Щадея, і так далі....якшо ви всі такі далекі від цього то флаг вам в руки, а то що ви пишете, то це просто низько і примітивно. цитата "а остальным - ждать своей очереди, все эти девчонки прекрасно знают на что идут. ИМХО." - це просто вибачте "*****" вот чесно. ще одна цитата "Но а що ви хотіли. Дівчатка намагаються себе продати хоч за щось." - це тим паче херня. я цілком задоволена своєю майбутньою професією і була на міс не для того щоб "продати себе за щось".

Яник 2011-12-28 / 22:20:19
Боже, які ви всі ДАЛЕКІ, лиш би обісрати когось.

Ужгородка 2011-12-28 / 06:59:48
Частота этих отборов-конкурсов, по-моему, зависит от количества "заявок" на красотулек от разных папиков, набралось достаточно заявок у сутенера, вот он и объявляет конкурс претенденток по заявленым параметрам, а остальным - ждать своей очереди, все эти девчонки прекрасно знают на что идут. ИМХО.

Rusin 2011-12-27 / 21:09:32
Но а що ви хотіли. Дівчатка намагаються себе продати хоч за щось. Ну не будуть же вони посягати ази навчання і мріяти бути вчителькою чи лікарем за 800 грн. А так можливо синок якогось мажора, або і сам татко-мажор запримітить та й поставить на "довольствіє" - карманні розходи, машину, квартиру - по наростаючій (як буде "відпрацьовувати").

Година 2011-12-26 / 18:48:41
Як це УНИЛО. Як пише Отар - фуєта фуєт.

просто я 2011-12-26 / 16:02:30
ужас.. це настільки примітивно, що аж противно дивитись! цікаво на що сподіваються ті дівчата, які ходять на подібні кастинги? а журі взагалі без коментарів. один Щадей між ними розумна і достойна людина, а сам до таких заходів опускається. не зрозуміло це все

перехожий 2011-12-26 / 10:14:56
Раніше, десь до 2003-2004 років проходив один конкурс краси на рік, і це було досить цікава і широкоформатна подія. Зараз їх стільки розвелося, що вони нівелювались повністю, і місок з різними титулами розвелось купа, народ перестав сприймати ні місок ні конкурси, вони цікаві реально хіба що організаторам, спонсорам , самим міскам та їх родичам і друзям. Але Лакатош МАЛАДЕЦ, 8 років вчивчя на медика і не став ним, ну хоч тут себе реалізовує.

Rolja 2011-12-24 / 21:46:11
Шо за дівулю міряє там Лакатош?Файна фігурка

Пітьо 2011-12-24 / 16:52:58
Щадей так витягнувся в кріслі як самозадоволений кіт уявляючи котра з конкурсанток йому сьогодні дасть.

жах 2011-12-24 / 16:19:01
Лакатош у сорочці, яку розїдає піт!

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини