Джоджик закликав не голосувати за політиків-пристосуванців, які постійно змінюють політичну «прописку»

Народний депутат Ярослав Джоджик закликає виборців не підтримувати політиків-флюгерів, оскільки саме вони одними з перших можуть стати «тушками» в новоствореному парламенті.

Джоджик
Джоджик

Про це він заявив під час прямого ефіру на одній з тернопільських радіостанцій, коментуючи відхід з команди Віктора Ющенка колишніх соратників.
«Першими відійшли Жванія, Мартиненко, Порошенко, Третьяков. Перейшли вони до  табору Юлії Тимошенко, яка свого часу люто критикувала оцих «любих друзів». Та щойно вони примкнули до неї, усі претензії до них з боку Тимошенко миттєво зникли», – нагадав Ярослав Джоджик.
Тепер же, зазначив народний депутат, табір Ющенка на більш рейтинговий проміняв і Анатолій Гриценко.
«Гриценко до кінця 2007 року був міністром оборони, впродовж 3 років у нього не було жодних нарікань на Ющенка, йшов в його команді на вибори. Але коли йому не дали посади міністра, то Ющенко в очах Гриценка уже виявився негативним політиком. Згодом напередодні другого туру президентських виборів Гриценко заявляв: обирати між Тимошенко і Януковичем – це те саме, що обирати між ціаністим калієм і миш’яком. А коли він почав свій самостійний проект і його конкурентом став Яценюк, то наголошував, що Яценюк на три порядки гірший, ніж Ющенко. Але оскільки Гриценко власний проект не зумів просунути, то свої слова тут же «забув» і як ні в чому не бувало йде в команду до Тимошенко і Яценюка, бо так склалась кон’юнктура і в них гарний рейтинг. При цьому в новій команді він вже змушений виправдовувати всі ті речі, проти яких свого часу виступав, зокрема і в питаннях зрадницької для України газової угоди», – констатує Ярослав Джоджик.
На його думку, аморально вчинили, перебігши в інший табір, й інші політики, які свого часу саме завдяки Віктор Ющенку зробили свою політичну кар’єру.
«Мене здивувала позиція досить шанованих мною політиків, таких як В’ячеслав Кириленко чи Іван Стойко, які зараз стали під одні прапори з людьми, яких вони ще у 2009 називали злодіями і зрадниками. Що змінилося з того часу? Єдине – це рейтинг. Раніше своїм рейтингом Ющенко людей з небуття робив народними депутатами, мерами, головами обласних та районних адміністрацій. Та виявляється, лише тоді він був цим людям і був потрібен», – каже Ярослав Джоджик.
Він нагадав, що той же Кириленко був в помаранчевій команді, підтримував Ющенка на останніх президентських виборах, коли уже всі претензії до Ющенка були висловлені. Однак підтримував свого лідера як єдиного проукраїнського президента, найбільш проукраїнського політика.
«Здавалася, що це була справжня позиція членів партії «За Україну!». На жаль, на лобі того чи іншого політика не написано, яка його сутність, якими мотивами він керується і в якому таборі на угоду кон’юнктурі він завтра опиниться. Тому я б радив виборцям не обирати політиків-флюгерів. Вони заради власного майбутнього і власного добробуту вже звикли змінювати паровози, і щойно виникнуть найменші труднощі, знову без жодних докорів сумління опиняться в іншій політичній силі», – переконаний Ярослав Джоджик.
Він додав, що після відходу усіх політиків-«флюгерів» об’єднання «Наша Україна» стало партією суто відданих українській ідеї людей, що робить цю політичну силу сильнішою і дає підстави розраховувати на масову підтримку справжніми патріотами.

 

Прес-служба політичної партії "Наша Україна", Закарпаття онлайн.Політичні партії
18 вересня 2012р.

Теги: Джоджик, неполітична «прописка»

Коментарі

/ 22В Ужгороді пройшла об'єднавча конференція закарпатських УНП і РУХу
/ 9Закарпатці взяли участь в об’єднавчому з’їзді УНП та НРУ
/ 1Івана Габора втретє обрано головою Закарпатської УНП
/ 2Закарпатська УНП вимагає від правоохоронців захистити підприємців Тячівщини
/ 2Всі ці роки я без зрад сповідую одні цінності, і вони потребують вашого політичного захисту – звернення Віктора Ющенка
/ 1«Кожен голос має бути покладено на терези здорових цінностей і справжніх змін» – Віктор Ющенко
/ 3"Велика місія українців полягає в тому, щоб прийти на вибори" - Віктор Ющенко
/ 3«Наша Україна» закликає Об’єднану опозицію чітко визначити свою позицію щодо «московської газової угоди» – «найбільш збиткової за всю історію України»
/ 2«Наша Україна» закликає виборців не дати вкрасти свій голос
/ 2Висока явка виборців завадить фальсифікаціям – Віктор Ющенко
/ 1"Зарплата 1000 євро уже завтра. Тоді кажіть чесно, що батон при вашій фантазії коштуватиме 10 євро" - Ванникова
/ 4«Батьківщина» і «Удар»: «Пропало все!» – Ірина Ванникова
/ 4Уряд посилив залежність України від російських «ядерних» технологій – Юрій Костенко
/ 1Влада для політичної дискусії використовує тему «валити на попередника», – Віктор Ющенко
/ 4Парламент у нинішньому вигляді не зможе повторити грузинський досвід боротьби з корупцією – Віктор Ющенко
/ 1Віктор Ющенко назвав основні кроки «Нашої України» в парламенті
/ 4Дорогі українці! Дорогі вояки УПА!
/ 4Політичні проекти без ідеологій перетворять парламент на фабрику «тушок»
/ 3Рейтинг «Нашої України» зростає – опитування Всеукраїнської соціологічної служби
/ 1Нашоукраїнці таки-прагнуть люструвати КДБістів
/ 6«Наша Україна» повертає свій електорат?
/ 6"Наша Україна" впритул наблизилася до прохідного бар'єру
/ 4Костенко вважає, що зняття мораторію сприятиме земельним спекуляціям
/ 9Віктор Ющенко: “Нам треба обирати новий курс держави”
/ 4Депутати Великобезнянської райради лобіюють будівництво каскаду ГЕС
» Всі записи