Резолюція віче в Ужгороді: вимога політичної оцінки виборів на Закарпатті та перевибори в Ужгороді (ФОТО)

За звернення до Президента Петра Порошенка й Центрвиборчкому саме з такими вимогами, а також за повторний збір, та вже масовий і масштабний, проголосувало сьогодні віче, що його провели ужгородці на площі Народній.

Резолюція віче в Ужгороді: вимога політичної оцінки виборів на Закарпатті та перевибори в Ужгороді (ФОТО)

Сьогодні, після вчорашніх відвідин голови Закарпатської ОДА, небайдужа громадськість в Ужгороді провела загальноміське віче. Збір був оголошений на площі Народній, куди й завітали представники різних політичних партій, громадські активісти, колишні кандидати на пост міського голови, а також небайдужі городяни.

Розпочали зустріч традиційно – з виконання Гімну України. Відтак, запрошували до слова усіх, хто хотів і мав що сказати. Й голосилися до слова учасники віче активно.  Бо ж ситуація, що склалася в Ужгороді внаслідок фактично «купленого» першого туру виборів, не залишила байдужим жодного зі свідомих містян – обирати між антимайданівцями та «регіоналами» у часи ще незавершеної визвольної війни, яка забрала сотні життів після того, як була накликана на країну все тими ж антимайданівцями та «регіоналами», не може й не хоче ніхто з патріотично налаштованих городян.

Тим більше, що потрапляння Богдана Андріїва та Сергія Ратушняка до другу туру виборів стало можливим, найперше, за рахунок тотальної скупки голосів – стверджують обурені ужгородці. Про який вже люди, що ставали свідками підкупу, сповіщають активістам матеріалами, які можуть слугувати за докази.

Нинішнє віче було покликане продемонструвати як обласній, так і центральній владі, що реванш «регіоналів» для громади міста й області є неприпустим. А знущання з Ужгорода у вигляді «призначення» шляхом підкупу кандидатами на посаду мера Богдана Андріїва та Сергія Ратушняка – принизливим і злочинним. Тож не дивно, що в емоційних промовах чи не кожного з виступаючих згадувалося: дивитися в очі юним вдовам полеглих бійців, воякам, що повертаються з фронту, після обрання на посаду очільника міста одного з кандидатів-«регіоналів» та поборників Революції Гідності буде неможливо. Згадували і прийдешні покоління, для яких вже нині, після сотень жертовно відданих життів співвітчизників, українці мають бути за приклад, а натомість – продаються і продають майбутнє за гроші. 

Слово пред громадою мали і екс-кандидати у мери Михайло Качур та Надія Копча, і представники волонтерського руху, і кандидати в депутати різних рівнів, і прості ужгородці, яким болить за майбутнє міста. 

За підсумком майже годинного спілкування та закликів не припиняти працювати на благо Ужгорода будь-якими шляхами, присутніми одноголосно було проголосовано резолюцію віче та обумовлено час і місце наступної зустрічі.

Так, основною вимогою ухваленої нині резолюції стало звернення до Президента Петра Порошенка та Центральної виборчої комісії із вимогою дати політичну оцінку виборам у Закарпатській області та призначити повторні вибори в Ужгороді у зв'язку з бездіяльністю місцевих влади та міліції.

Крім того, домовилися зустрітися найближчої суботи для проведення велелюдного віче – на площі Театральній о 16.00

 
 
 
 
 
 
 
29 жовтня 2015р.

Теги: віче, вимога, перевибори

Коментарі

виборець 2015-10-30 / 21:18:02
Аби не клоун з Вінниці і Великих Лучок

Ну блин!!! 2015-10-30 / 21:12:38
Посмотрите на последнее фото! И вот эта, судьбой опущенная кучка говорит от имени всего Ужгорода?!!!
Ужгородцы! Где Ваша гордость? Или ужгородцев уже не осталось?
Ужгородом будут управлять Турья Ремета (Горват), Золотарёво (Пацкан), какое-то село Львовской области, Стрийского района (Андреев), а может Черновцы (Москаль)?

гуцул 2015-10-30 / 19:27:06
сумно не те, що люди не довіряють теперішній владі.яка дійсно не провела жодної реформи, а те що голосують за старих злодіїв.і не бачать тих людей, які не мають грошей, але є чесні патріоти і захичають Україну

весело 2015-10-29 / 22:53:48
http://zakarpattya.net.ua/News/147064-Baloha-prosyt-Henprokurora-rozibratysia-z-zaiavoiu-Moskalia-pro-400-tysiach-dolariv-na-vybory-mera-Uzhhoroda-vid-Solidarnosti-DOKUMENTY

весело 2015-10-29 / 22:53:13
http://zakarpattya.net.ua/News/147065-Moskal-i-Patskan-poikhaly-vypravdovuvatysia-do-Kyieva-VIDEO

виборець 2015-10-29 / 21:34:08
Недомірок А.Панов, якого тоді викинули з влади, ніяк не може вгамуватися ))

Ален Панов 2015-10-29 / 21:22:45
Те, що відбулося в Ужгороді - сумно. Але абсолютно очікувано. Колишні соратники "мукачівців", які на минулих виборах масово скупили голоси ужгородців за 200 гривент і провели "свого" мера, депутатів і сформували виконком, сьогодні це навчилися робити самі. Лише за 500 гривень. Нагадаю, що із колишньої влади Ужгорода зразка 2010 року йшли один мер, один секретар ради, один перший заступник, один член виконкому - всі колишні "вихованці" і вірні слуги 42 кілометру. Одним словом - Джина випустили з пляшки, куди він повертатися немає ніякого бажання.

васелина наконечная 2015-10-29 / 21:06:59
"...Давайте зберемось завтра, щоб післязавтра зібратись ще. А в суботу нас буде більше тисячі і миии..."
передамо привіт Москалю в Київ, флешмобом
Шановні панове МОДЕРАТОРИ, я вас пам"ятаю добре з Майдану. Коли я, зі своїми побратимами ночувала біля бочки на морозі й жила на канапках та чаях ви з"являлись лише біля рупора, або мікрофона перед камерами. Ви виступали, водили туди-сюди людей і зникали до наступного приходу телекамер. На Майдані ви кричали: "Ми проти політики, бо політики вас використовують!". Нині ви - кандидати від провладної партій, кажете - у вас є фото та відео-докази підкупів. То чому ж ви не посприяли протидії злочинам в день виборів!?
Вчора ви зібрали людей, покричали і сказали: "Прийдемо завтра!" Сьогодні люди знов прийшли а голови адміністрації... уже нема! Й не буде до кінця другого туру!
Ви знов зібрались суспільний градус понижувати!?
На кого ви працюєте і чого добиваєтесь, панове Модератори!?

ПІДТРИМУЮ 2015-10-29 / 20:50:23
Молодці ужгородці!

цензор 2015-10-29 / 20:34:52
Серед "массового" мітингу цікаво було побачити Олександра Доктора - ось приклад "чесного і непідкупного політика" якого ніколи не підозрювали в хабарництві. Цікаво він ображений результатами чи виконує завдання партіі?

Михайло 2015-10-29 / 19:18:13
Полiтичнi невдахи, провладнi жолторотики, просрали вибори, а зараз все звалюють на пiдкуп,... пiдкуп був, але то не вплинуло суттево на результат, вплинула безглузда полiтика бездарноi влади...

ужгородець 2015-10-29 / 19:11:04
Мітю (Качур) тися обнімав З Москалем, руку сь немив тиждень (на "бігморді усе тото видко",потомусь леміся побривив -але ниякої твої заяви у неділю про підкуп ниє ти точно баран або осел

НОВИНИ: Політика

23:53
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини