Віктор Балога очолив список кандидатів "Єдиного Центру" у Закарпатську облраду (ФОТО)

Відповідне рішення було ухвалено за ініціативи делегатів на обласній партійній конференції політичної партії "Єдиний Центр", яка сьогодні, у вівторок, 22 вересня, відбувається в обласному центрі Закарпаття.

Віктор Балога очолив список кандидатів "Єдиного Центру" у Закарпатську облраду (ФОТО)

Конференція проходить під гаслом "Єдина команда Закарпаття".

На конференції В.Балога виступив з програмною промовою.

"Шановні друзі, дорогі мої побратими!

Події на Закарпатті останніх місяців є наслідком того, що влада боїться програти вибори в регіоні, де не користується підтримкою. Вони розуміють, що за більше, ніж рік роботи, не лише не виконали свої обіцянки, а зробили все, щоб ситуація в державі стала катастрофічною. Саме тому, їм не залишається нічого іншого, аніж намагатися знищити політичну конкуренцію на Закарпатті.

Влада поставила перед собою досить чітке завдання: зруйнувати мир, дестабілізувати соціальну та політичну ситуацію на Закарпатті. Вони хотіли запровадити в області режим антитерористичної операції для того, щоб перевести всі процеси в ручний режим. Але ми разом з вами не допустили такого сценарію і не дозволили експериментувати над людьми та Закарпаттям.

Після цього влада приступила до Плану «Б», який передбачав повну дискредитацію не лише нашої команди, а й Закарпаття в цілому. На нас почали вішати ярлики контрабандистів, сепаратистів і терористів. Розповідали в інтерв’ю про те, що Закарпаття – відсталий край, де живуть люди, які тільки те і можуть, що тягати цигарки через кордон. Це фактично стало оголошенням війни, але не нам, вони пішли війною проти кожного закарпатця.

Проте,  ми гідно витримали і цей удар і знаємо, чим відповісти владі. Хочу наголосити, що саме тій владі, яка повністю відмовилася від своїх зобов’язань у всіх сферах, починаючи від охорони здоров’я, закінчуючи ремонтом доріг. Тій владі, завдяки якій злочинці залишаються безкарними, а в країні процвітає корупція.

Наша команда завжди була незручним опонентом для київських правителів. Я маю на увазі тих, для кого високі посади завжди визначали ставлення до інших. Так було при Януковичу, так є і зараз. Одні забирали у нас депутатські мандати й намагалися залякати, інші – ставлять собі за мету нас дискредитувати.

Але ми виявились сильними три роки тому, переможемо і зараз. Хочу нагадати, що за часів диктатури Януковича наша область була єдиною в Україні, яка не лягла під донецьких. Можу вас запевнити, що сьогодні ми не віддамо Закарпаття вінницьким.

Сьогодні «Єдиний Центр» у Верховній Раді – мабуть єдина по-справжньому опозиційна політична сила. Наша позиція по ключових питаннях залишається незмінною. Ми не голосували за зміни до Конституції. В попередньому скликанні ми не голосували за диктаторські закони. Це означає, що нас неможливо залякати, купити або зламати.

Так само і на Закарпатті наша команда в обласній раді чітко протистояла «смотрящим» від донецьких, і сьогодні протистоїть «смотрящим» від вінницьких.

Така позиція дратує владу, але знаходить підтримку серед людей. Саме тому у нашої команди найвищий рівень підтримки в області. Кандидати від «Єдиного Центру» перемагали на останніх виборах до ВР з найкращим результатом в Україні. Такою підтримкою виборців можуть похвалитися одиниці політиків.

Ці місцеві вибори будуть, мабуть, найважливішими за останні роки. Фактично це референдум про довіру до політиків і їхніх дій. Насправді на цих виборах люди не просто оберуть мерів міст і депутатів місцевих рад. Вони випишуть, або не випишуть кредит довіри нинішній політичній еліті.

Своєю роботою депутати від Єдиного Центру різних рівнів показали, що можуть робити багато корисних справ, не дивлячись на хронічне недофінансування і постійне вставляння палок в колеса з боку центральної влади.

Ті програми, які були прийняті і реалізуються на рівні області, не мають аналогів в Україні. Ми єдиний регіон, який почав переводити бюджетну сферу на альтернативні джерела енергії. Ми єдині в Україні, хто реально допомагає важкохворим отримати лікування, як тут, так і за кордоном. Фактично, на рівні області ми зробили те, на що не здатні цілі міністерства.  

Через це, нам є з чим звітувати перед людьми і просити про підтримку.

Ми знаємо, що ця виборча кампанія буде для нас не простою. Ми знаємо, які технології використовує проти нас влада. Але це означає, що вони нас бояться і у них немає проти нас аргументів. Це означає, що ми сильніші.

Від результату цих виборів залежить дуже багато. Зокрема – будуть нами командувати парашутисти, чи ми будемо самі господарями у своєму домі. Від результату виборів залежить, чи будуть бандити керувати Закарпаттям, як це відбувається зараз. А це питання, які стосуються кожного – наших дітей, наших родин.

Тому сьогодні нам потрібно демонструвати єдність нашої команди, не шкодувати зусиль, йти до людей, розмовляти з ними, переконувати їх і донести нашу позицію. Кожен з нас має зробити свою роботу. Перед нами стоїть відповідальність за кожного закарпатця, який не хоче терпіти несправедливість.

Саме тому, у нас немає іншого вибору, як перемогти. Знаю, що це нам під силу. Знаю, що кожен з вас має авторитет і підтримку в громаді. Кожен з вас справді хоче змінити наш край на краще, щоб люди не жили у злиднях,  щоб міста та села Закарпаття виглядали не гірше, ніж у наших сусідів словаків та угорців.

Бажаю усім вам успіхів і гідно пройти ці вибори, навіть якщо влада буде вести брудну гру. Перемога буде за нами."

Також на партійній конференції було затверджено 64 кандидати у депутати Закарпатської обласної ради.

22 вересня 2015р.

Теги: Віктор Балога, Єдиний Центр

Коментарі

уйко 2015-09-23 / 03:55:38
Пацкуни і Лунтіки є сраколизами Києва і жодну мажоритарку не угравуть ні в Хустові ні в Золотарьовому,уни лем гадити Закарпаттю бірувуть а Балога молодець

молодь 2015-09-23 / 01:42:35
а мені подобається у цьому всьому позиція ужгородського ЄЦу і пані Ганенець, сама не йде, набрала молодь і всім мочить, просто круть, треба обов'язково підтримати

звіздЄЦ ПР 2015-09-23 / 01:05:59
Це НЕБАНАЛЬНИЙ піар. Порохоботи не сподівалися, тому і заворушилися. Бо маразматиком Москальом Балогу не переб'єш.

кунь 2015-09-23 / 00:58:19
не вірю шо Балога проміняє ВРУ на обласну це банальний піар

Закарпатка 2015-09-23 / 00:35:13
Піти першим номером в кандидати в облраду - це свідчить, що для Віктора Балоги головне є не власні амбіції, а інтереси Закарпаття. І він в цьому плані - молодець. І усім закарпатцям скажу - краще нехай Закарпаття має своїх при владі, ніж чужих.
А порошенківські-регіональівські тролі нехай пишуть, що хочуть тут, це від злості, яка вас вже з'їдає просто, а ще - від безсилля. Бо Закарпаття обов'язково обере своїх, а не чужих, кому наше Закарпаття байдуже насправді.

??? 2015-09-22 / 22:35:49
А слабо Пацкану піти першим номером в "Солідарності"?

Ларисі 2015-09-22 / 22:10:57
Говнометам тііпа Ступак "Ура", респект, гратулюю.

ЄдЦентр 2015-09-22 / 21:17:18
Власне з цих коментарів видно, що порохоботи (вальцманенята) не здатні на жоден власний конструктив, тільки "мочити" опонентів. Гідні наслідувачі Москаля і Пацкана.

Глог 2015-09-22 / 21:00:32
Боїться ,що втратить вплив на Закарпатті, за то і ставить свою кандидатуру. Але поваги до цього чоловіка здебільша свідомого люду Закарпаття немає.Питання а скільки ті "балогівці" вийшли на трибуну у ВР та виступили, який законопроект протягнули на користь Закарпаття? Балога і його свита у ВР знаходяться лише для того,що захищають свої статки.Толку ніякого. На місцевому рівні з них толку ніякого!

Юрист 2015-09-22 / 20:59:01
Дожився Віктор очолювати обласні списки. Чому? Бо більше нікому. Дожилися Єцуни...

Лариса 2015-09-22 / 20:48:00
Великого авторитету цій політичній силі додають Галина і Іван Цар.

:((( 2015-09-22 / 19:46:24
Вже полізли пацкунячо-москальські гівномети :)

читач 2015-09-22 / 19:34:23
Яка ганьба. Ще б у Завидівську сільску раду очолив. Тоді точно ЄЦ пройде.

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 1
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 3
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини