Провокацію щодо Правого Сектора Закарпаття готував особисто речник Шаранича Подебрій (ФОТО, ВІДЕО)

Підготовкою інформаційної провокації, спрямованої на дискредитацію Правого Сектора Закарпаття, займався особисто керівник сектора зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

Провокацію щодо Правого Сектора Закарпаття готував особисто речник Шаранича Подебрій (ФОТО, ВІДЕО)

Це з'ясувала редакція інтернет-видання Закарпаття онлайн, співставивши одяг "ведучого" на відео, що його долучили до явно маніпулятивної інформації, поширеної в ряді закарпатських інтернет-ЗМІ за авторства так званого "Євгена Морозова", з фотографією О.Подебрія. Тобто, і в тому і в другому випадку йдеться про один светер, який не можливо сплутати з чимось іншим.

Правий Сектор Закарпаття вчора вже оприлюднив свою заяву з цього приводу, в якій різко заперечив причетність фігуранта того сюжету до своєї організації. Втім, те, що сюжет сфабриковано, видно і з того, як на його початку автори відео інструктують "підопічного", що і як казати, як робляться акценти на червоно-чорній пов'язці, з якою не ходять зараз представники Правого Сектора Закарпаття, як демонструють явно "ліве" посвідчення, яке в фігуранта відео чомусь не вилучили раніше, як це робиться у випадку затримання.

Олег Подебрій, який раніше працював на посаді керівника прес-служби попереднього начальника УМВС України в Закарпатській області Василя Варцаби, відзначився аналогічними організаціями дискредитаційних матеріалів щодо захисників площі Народної в Ужгороді, активістів Євромайдану тощо. У часі подій на Майдані він чітко стояв на захисті інтересів режиму Януковича, демонструючи не просто несприйняття, а ненависть до всього, що стосувалося теми Майдану. Авторитет О.Подебрія в середовищі жрналістів Закарпаття практично нульовий.

Не має жодних сумнівів, що дану фальшивку було зроблено саме тому, що Правий Сектор Закарпаття займає активну позицію щодо того, що Сергій Шаранич, який зараз керує міліцією Закарпаття в тимчасовому статусі, беручи участь у конкурсі, оголошеному міністром МВС Арсеном Аваковим, не має права займати цю посаду на постійній основі. Як і те, що зазначена інформаційна "качка" лежить в одній площині зі справою, яка за участі того ж О.Подебрія пришвидшеними тепами фабрикується щодо головного редактора інтернет-видання Закарпаття онлайн Олега Диби.

13 травня 2014р.

Теги: Шаранич, Подебрій, Правий сектор

Коментарі

Аня 2014-05-14 / 19:47:13
Той головний медик декілька років тому просив чималу суму для влаштування на посаду лікаря. Для мене все очевидно - люстрували, причому по-справжньому !!! Молодці хлопці, я вас підтримую. А всі кому є чого боятись - БІЙТЕСЯ, бо може прийдуть і за вами)))) І зауважте, хлопці із Правого сектора ходять лиш до тих у кого "рильце в пушку ")))

читач 2014-05-14 / 19:19:17
Очевидна заказуха.Від Шаранича і Авакова. Чому ховають обличчя ментів? Чому чоловіка не питають про злочин, а уточняють про КМДА, Правий сектор? Це пов`язано? У лютому, всі добре мають пам`ятати, що біля ОДА було реально багато людей, різних. Ситуація була не та, щоб один у одного питали, хто такі, чим займаються, сиділи чи ні. Я цілком можу припустити, що він якось долучався до роботи активістів. Сам каже, що долучився до них вже в ОДА, вони його попросту не знали. Як там було вслідкувати за всіма. Видно, що його пресанули. Проінструктували, може і срок пообіцяли менший за Правий сектор.Може, і взагалі залагодити. Треби всідкувати, що там буде далі. А Подебрію і Шараничу краще піти вже і самим. Чи все таки чекають, що всі позатихають з часом.

Ще уважніший 2014-05-14 / 16:14:53
падлюка, ти, Уважний...

Уважному 2014-05-14 / 00:27:13
Шановний! Про яку люстрацію головного медика області Ви пишете? Це не люстрація, а безпредєл. Де закон "Про люстрацію", яким має чітко визначати критерії оцінки та принцип формування люстраційної комісії? Де???? Хлопи самі себе попризначали. Хто вони такі? САМОЗВАНЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Зараз модно прикриватись Небесною сотнею та міфічними ідеалами Майдану. Що це за ідеали, хто їх формував. Це що? 10 заповідей,які Мойсей приніс з гори? Де їх можна прочитати і хто їх формував? Кожен хто сходив на Майдан потусуватись та пива попити , зараз ходить та понтується і вважає себе Господом та вершителем чужої долі. Хто цим хлопам дав право оцінювати інших? Це банальний бандитизм. І не дивно , чому там на Сході чиниться збройний супротив. У нас тут як у пісні "Все хорошо , прекрасная маркіза. Все хорошо, за исключением пустяка............." Так і "Правий сектор", що не може по закону, то вчинить по понятіях!!!!!!
Хіба це фашисм? Ні-і-і-і! Це просто люстрація!

Правий Сектор Закарпаття 2014-05-14 / 00:25:46
Подебрій, ти ще не написав заяву на звільнення? Тоді ми йдемо до тебе!..

вуйко 2014-05-13 / 23:35:15
скоро закінчаться вибори,Порошенко розжене це Аваковсько- Жулькине кодло,і Ми поговоримо з Шараничем і Подебріями цими сраколизами Медведчука тоді ще раз.....

Рома 2014-05-13 / 16:17:09
Хіба на посвідчені правого сектора є напис карпатська січ?
Давайте і по номеру пройдемося! Кому належить посвідчення під цим номером?

фіци 2014-05-13 / 13:57:55
Подебрій ніколі не був правою рукою нікого, тількі ж..ою

Горрянка 2014-05-13 / 13:30:12
заказуха Авакова

О.Д. 2014-05-13 / 13:16:20
Уважному

Раз уже ви адресували свій пост мені, відповім: Правий сектор ходить з пов'язками тільки під час конкретних акцій. В повсякденні - без. А цей клоун, якого підтяг під дискредитацію ПР негідник Подебрій, судячи з усього, їсть, спить і гвалтує з пов1язкою Правого Сектора... ))

йончі бачі 2014-05-13 / 13:09:39
менти тоже насильники а тепер ще й сикуни --в сімї не без урода лише погано коли багато уродів

Уважний 2014-05-13 / 13:09:00
Пане Олеже, при всій повазі до Вас, як до редактора сайту мушу зазначити, що з представники Правого сектора як ходили раніше, так і дотепер ходять з чорно-червоними нарукавниками. Можете передивитися відео про люстрацію головного медика області. Там чітко все видно.

фицо 2014-05-13 / 11:39:38
Подебрій-завжди був інтриганом та правою рукою ратушняка.

Микола 2014-05-13 / 11:30:26
А що від мусорів ще чекати? Готують компромати і шиють справи (білими нитками) на кожного, щоб потім мати "важілі впливу".

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 1
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини