Ужгородська "Батьківщина" вважає помилкою призначення керівником штабу Погорєлова

З цього приводу сьогодні Ужгородської міської організації партії ВО «Батьківщина» поширила в ЗМІ заяву, яка надійшла і на адресу Закарпаття онлайн.

Заява

Ужгородської міської організації партії ВО «Батьківщина»
щодо призначення Андрія Погорєлова
керівником Ужгородського виборчого штабу
кандидата в президенти Юлії Тимошенко

Останніми днями громадськість краю жваво обговорює факт призначення Андрія Погорєлова керівником Ужгородського виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а представники ЗМІ звертаються до активістів та депутатів від «Батьківщини» з пропозиціями прокоментувати, чому за кілька тижнів до виборів відбулася заміна керівника виборчої кампанії в обласному центрі Закарпаття?

З огляду на ситуацію, що склалася, міська організація партії ВО «Батьківщина» не може зберігати мовчання та вдавати, що нічого надзвичайного не відбулося.

Відтак вважаємо за необхідне повідомити, що призначення А. Погорєлова відбулося без будь-яких погоджень та консультацій з активом міської партійної організації. Зрештою, можна взяти до уваги той факт, що кандидат на посаду Президента сам визначає, хто має представляти його інтереси та нести відповідальність за результат виборів в місті.

Разом з тим, актив міської парторганізації ВО «Батьківщина» не вважає Андрія Погорєлова тим, хто здатен згуртувати команду та залучити нових прихильників, які підтримають на виборах Юлію Тимошенко. Радше навпаки, вважаємо, що призначення А. Погорєлова не те, що не додасть нових прихильників Юлії Тимошенко, а й призведе до втрати значної частини виборців, які вже традиційно підтримують Юлію Володимирівну. Загальновідомим є те, що депутат міської ради Андрій Погорєлов тісно співпрацював з колишньою владою, уособленням якої в Ужгороді був його батько – член Партії регіонів та міський голова Віктор Погорєлов, якому громадськість міста та більшість депутатів висловили недовіру після перемоги Майдану.

Також маємо відзначити, що на час призначення А. Погорєлова відповідальним за вибори в Ужгороді уповноваженими особами Юлії Тимошенко та активістами партії, які залучені до виборчого процесу по 69-му виборчому округу, були здійснені всі подання осіб на членів дільничних виборчих комісій та спостерігачів, а також розгорнута масштабна агітаційна кампанія. Відтак вважаємо, що об‘єктивних причин для заміни керівника виборчої кампанії в Ужгороді не було.

Попри все, Ужгородська міська організація партії ВО «Батьківщина» закликає усіх своїх активістів та прихильників продовжувати активно брати участь у виборчій кампанії та залучати нових прихильників Юлії Тимошенко, а за собою залишаємо право дати жорстку та об‘єктивну оцінку діям усіх осіб, залучених до виборчого процесу, після його завершення.

11 травня 2014р.

Теги: Погорєлов, Тимошенко, заява

Коментарі

Шкамбара 2015-09-26 / 22:21:13
Доброго дня. Хто знає де ужгородський міський штаб Батьківщина? Пишіть в контакті або Фейсбук Шкамбара Володимир.

lion 2014-05-13 / 13:59:46
Но мозгів точно ниє... Тисяч 5 од ней забрали голосів цим кроком по Ужгороду точно... А потом будуть бютівці реавати шо так мало Ужгород дав... Лічіться, ребята...

IN RE 2014-05-11 / 19:05:03
Картина більш прозаїчна та не зовсім істерична. "Змішавши" Юльку з кланом Погорєлових, її рейтинг опустили до плінтуса. Крму вигідно - Порошенку! Хто довірені особи Порошенка? Клан Балог! Хто контролює обласну (ну і, зрозуміло, міські та районні) осередки Батьківщини в області? Првильно, Кеменяш (Камиш), котрий повністю ліг під Балог. Чому дивуєтеся, панове???

Артур-Пирошков 2014-05-11 / 15:30:00
«Не бачу жодної істерії в подібному призначенні. Це ще раз доводить, що в Києві не володіють реальними картинами, що відбувається в регіонах та на місцях.Адже всім відомо, що все повязане з фамілією Погорелов в Ужгороді буде приречене на провал, завдяки великому екс меру комунальнику.Тимошенко рейтинг і так приблизно рівень плінтуса, а завдяки таким керівникам він буде сто відсоткав ниже плінтусу.Знаю що сайт належить сімї Погорелових, тому не здивуюся якщо коментар видалять, адже в Україні немає цензури. Порадив би ще Ратушняку щоб хтось з сімї Погорелових очолив його штаб, адже вони тепер в тісних дружніх стосунках, тоді Рата вже остаточно й безповоротно піде на свалку історії.»

паша 2014-05-11 / 15:14:23
а волошин? про нього нич?

Алекс . 2014-05-11 / 10:55:06
Знали кого призначити ! Вся родина продажна і разом з ригами !

рядовий виборець 2014-05-11 / 10:29:01
Таким призначенням, як Андрій Погорелов, Юліша повністю втратила свій рейтинг. А взагалі виборці переконалися,що ця сука давно повинна бути викинута на смітник історії. Вона сьогодні не що інше,як політичний труп.Заснувала партію і сама її розвалює. Ідіотка в повному розумінні. Зек завжди залишається зеком. Іншого не скажеш.

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 1
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини