В Ужгороді з Януковичем спілкувалися міліціонери у цивільному, депутати-регіонали та кілька працівників музею (ВІДЕО)

Поспілкуватися з Віктором Януковичем змогли далеко не всі. Розмову президента з народом широко рекламували, але точного місця, звідки ж відбуватиметься телеміст – у багатьох містах людям так і не повідомили.

В Ужгороді з Януковичем спілкувалися міліціонери у цивільному, депутати-регіонали та кілька працівників музею (ВІДЕО)

А кому й вдалося дізнатися, куди йти треба – не зміг пробитися до мікрофона. І що казати про простих людей, коли на батьківщині глави держави – у Єнакієвому – до місця, де люди ставили президенту питання, не допустили навіть журналістів.

Спілкування с Президентом на його Батьківщині в місті Єнакієвому тривало за умов абсолютної таємниці. Тільки завдяки чоловікам із суворими обличчями, які стояли біля будинку місцевого музею, можна було здогадатися, що саме тут відбувається діалог людей із Януковичем. Але для журналістів дверей так і не відчинили. Сказали – місця замало.

У Керчі розмову з президентом готували, як військову операцію. Біля майданчика щільна охорона міліції та залізні паркани. Всередину пускають тільки перевірених – колонами заводять працівників бюджетних установ і студентів.

Активістам одразу роздають прапори і гасла Партії Регіонів. Але на випробувальному ввімкненні київська студія попросила блакитну символіку прибрати. З журналістами люди спілкуються неохоче, але дехто все ж погодився пояснити, навіщо прийшов сюди.

А от ужгородці таки померзли. Бо місто долучалося до процесу на півтори години пізніше від запланованого часу. Єдине ужгородське питання до гаранта – збереження пам'яток архітектури, яких на Закарпатті хоч греблю гати. Для ввімкнення обрали місце тематичне, але не людне: майданчик перед входом в ужгородський замок. Місця проведення заздалегідь не оголошували, а випадкових перехожих тут не буває. Тож серед чотирьох десятків людей, які зібралися на майданчику, наші журналісти помітили найбільше міліціонерів у цивільному, місцевих депутатів від Партії Регіонів та кількох працівників самого музею.

У Львові спілкування Президента з народом зіпсував флеш-моб "свободівців". Свою виставу вони назвали "Рік у ярмі". Відповідно й проілюстрували. Але довго повиступати їм не дали. Від громади слухачів раптом від'єдналася солідна група чоловіків у цивільному і поволі витіснила за фасад театру всю виставу разом з її глядачами. На одного з героїв у масці люди в цивільному надягли кайданки і повели попід руки, поки їх не спинили журналісти.

Юрій, представився простим громадянином: "Це все виключно їх провокація. Вони вирішили зірвати акцію біля оперного театру, щоби люди, які організовано прийшли для зустрічі з президентом, вони вирішили їм все зіпсувати, не подали ні заявки, нічого. А оці наручники вони самі вдягнули, щоб просто підлити масла в вогонь".

По цьому повний спокій на майдані відновили. І Львів ввімкнувся уже без будь-якого зайвого шуму на задньому тлі. До слова, напередодні в адміністрації президента запевняли – людей на діалог з Президентом не відбиратимуть спеціально.

25 лютого 2011р.

Теги: Янукович, музей, пам’ятки

Коментарі

63года 2011-03-28 / 20:10:00
Удивляюсь-как могли проголосовать за уродов! А теперь одни вопросы, какой народ- такое правительство!

Вуйко Андрій 2011-02-26 / 20:31:00
Банду геть! Чого не було оголошень і хто в біса б перся на замчу щоб задати питання - там же оцепила всьо міліція. Та від Грекокатолицького пройти не можна було мент ури нємереннно!

Гость 2011-02-26 / 15:52:00
Надеюсь все желающие "поговорить" с президентом использовали все возможности и телефон и интернет, а то только обиды, нам не сказали откуда будет трансляция, самому наивному понятно, что к микрофону случайных не пустят. Надо использовать все возможности и не только на камеру, если есть такая потребность!

Ужгородець 2011-02-26 / 13:38:00
Львів рулить! Ужгород спокійний. Я і не знав, що те буде біля замку. Театр. Купа міліції аби чого не вийшло. Ганьба керманичам і місцевим жополизам Януковича!

НЕ Янучар 2011-02-26 / 11:04:00

Ганьба закарпатцям після такого "ж*****лизництва"-так все добре у нас , гуцули кожен день на снігу танцюють, лише єдина проблема-це замкова архітектура і це тоді ,коли ми майже на дні прірви....???Пересилити всіх підлабузників в Даунбас потрібно якнайшвидше....

Українка 2011-02-26 / 10:38:00
те, що відбулось у львові не флешмоб, я відтворення реалій, в яких українці прожили цей рік. а от так звана "розмова з країною", насправді ж, добре спланована вистава-перформанс, де вже заздалегідь були прописані всі слова нараду і відповіді на них президента. особисто я б назвала те все дійство "як президент 4 години воду лив", бо ж нічого путнього за цей час він не сказав, так само як і не зробив за рік правління...сумно, але - факт.

ІВАН 2011-02-26 / 09:38:00
Але ж як вони (влада) бояться, страшаться власного народу! До нестями бояться. Боягузи! Але ж і "знає кіт чиє м"ясо вкрав", тобто знає влада, що народу є за що її "нелюбити"!

мусорок 2011-02-26 / 09:27:00
не Увидивйим переодитого керовника Милициштив "Антибиотика" де ся спрятав?

месник 2011-02-26 / 09:26:00
КАЖУТЬ КОЛИ БОГ КАРАЄ ВІН ОБМЕЖУЄ РОЗУМ! ЦІ ДІЯЧІ ПОРОДЯТЬ НОВИХ ЗАЛІЗНЯКА ТА ГОНТУ! МОЖЕ ЦЕНТР ОБЄДНАЄ ДВА БЕРЕГИ ДНІПРА?!

закарпатець 2011-02-26 / 00:28:00
Ганьба владі! Вона сміється із свого народу!

НОВИНИ: Політика

22:20
/ 4
Зеленський призначив Сергія Кононенка начальником УСБУ в Закарпатській області
20:08
/ 2
Зеленський звільнив Гузинця з посади голови Ужгородської РДА
23:53
/ 38
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 3
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 15
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 13
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
» Всі новини