У Берегові влаштували акцію протесту під угорським консульством (ФОТО)

До будівлі консульства прийшли з десяток молодих хлопців, які тримали в руках плакати з перекресленими фотографіями керівників дипломатичних установ Угорщини в Берегові та Ужгороді.

У Берегові влаштували акцію протесту під угорським консульством (ФОТО)

Перед молоддю виступив виховник Легіону свободи, учасник бойових дій на Сході України Василь Вовкунович.

“Ми, патріоти України, в тому числі учасники бойових дій проти російської агресії, вимагаємо від Президента, голів Верховної Ради та РНБО, Генерального прокурора і керівника Служби безпеки України жорсткої реакції на деструктивні дії Угорщини по відношенню до України,- наголосив промовець.- Вважаємо, що Угорщина, користуючись нашою ослабленістю, підло реалізовує план із автономізації та подальшого від’єднання Закарпаття, використовуючи для цього дипломатичні місії, які фактично перетворилися на центри масової паспортизації українців.”

Мітингарі вимагали припинити діяльність угорського консульства в Берегові, яке, на їх думку, перетворилось в інструмент реалізації антиукраїнської політики.

На завершення мітингу вони прив’язали до перил консульства надувну пляшку шампанського й залишили на вітрині збільшений зразок угорського закордонного паспорта.

“Цим хочемо нагадати, що осіб, які отримали згаданий документ, пригощають іскристим напоєм,” - проголосив Василь Вовкунович.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, наприкінці минулого тижня до мережі інтернет потрапило відео, на якому зафіксовано, як в угорському консульстві в Берегові видають угорські паспорти під присягу Угорщині та шапманське. Відео спричинили дипломатичний скандал і низку різких висловлювань із засудженням дій Угорщини зі сторони представників влади України.

24 вересня 2018р.

Теги: протест, консульство

Коментарі

Олександр 2018-10-04 / 12:04:53
Хлопці попутали адрес.На будівлі вивішені різні прапори і не знали кому заявити свої претензії.Їм було приказано іти пікетувати до сусідньої вулиці біля входу в центральний ринок м Берегова там більше народа і навпроти стоять будівлі поліції прокуратури СБУ.їм було приказано заявити про нікудишню роботу фуфлонам в погонх достаточно даремно народний хліб жерти беріться до своєї роботи а то ваше начальство пів Ураїни вкраде.

Вуву 2018-09-27 / 19:54:39
byby До жані. Дуже хороша ідея. Всіх що отримали друге громадянство облікавати...вручити транспаранти і отправити під Верховну Раду...щоб вимагали

підвищення пенсій ... вище від рівня Африка. Хай відпрацьовують...і не думають що все просто минає. Для всіх інших хунніїв... з ілдикоюорос та

бринговичем на чолі...відкрити окремий КПП у Донбаській області... і на родіну.

Правдоюб 2018-09-27 / 12:51:38
До песіонера. Воно і видно. В наш час нормальні пенсіонери у іентернеті не сидять, бо в основному вже вимерли. Вижили одні комуністичні релікти советськиїх времен, шо мають ну оччень нормальну пенсію, і конечно ім на..рати на інші пенсії та й на інших людей тоже походу. Хеть хунніїв !

Magyar 2018-09-26 / 10:16:28
До. ... madjar де ви бачили, що у Берегсасі паспорта видавались. На відео присягаються і пють шампанське. Якщо хочете знати: паспорта видаються у так званих корманьоблок. Такий є і у Загоні, і у Кішварді, і У Фехердярматі...

До. ... madjar 2018-09-25 / 19:24:04
Третім не будеш ... Бо ніхто ужгородське консульство пікетувати не буде.
Бо паспорти видавали в берегівському а не в ужгородському.
Так што нич не получиться.

Вуву 2018-09-25 / 19:00:00
Цікаво було довідатись про твоє нелегке життя і майже всю біографію ... Але до теми публікаційі кіса ... це якось не дуже і не зовсім того ...

кіса 2018-09-25 / 16:44:11
і до речі я римо католик за часів незалежності і до того ні разу ніхто не зробив ні пасху ні різдво вихідним дякуючи моєму начальнику який складає графік і я хочаб один день можу святкувати

кіса 2018-09-25 / 15:40:20
Над тим, як отримати громадянство у Чехії ламають голови багато іноземців. Не є винятком і наші співгромадяни. Країна дуже приваблива для проживання.
В Чехії уряд підготував новий законопроект, згідно з яким громадяни інших країн, які самі народилися в Чехословаччині, або ж їхні батьки є вихідцями з цієї країни, зможуть отримати чеський паспорт за спрощеною процедурою. Це стосується і українців.

Якщо проект буде прийнятий, то бажаючі отримати громадянство Чехії зможуть подати заяву, приклавши документ, що підтверджує дату та спосіб звільнення від чеської або чехословацького громадянства одного з батьків, а також бабусі чи дідуся. Так згідно обговорюваного законопроекту, закарпатці зможуть отримати чеське громадянство, лише оформивши відповідну заяву.
Важливо, що знання чеської мови не є обов’язковою вимогою для отримання паспорта.
Варто відзначити, що з 1919 по 1939 роки Закарпаття входило до складу Чехословаччини, саме тому практично кожен другий житель регіону зможе претендувати на чеський паспорт за новою процедурою.

кіса 2018-09-25 / 15:22:51
знаєте панове трошки із минулих років коли на закарпатті був паводок угорці нам заганяли ковдри теплі речі їжу взуття і т д наші нам загнали пару фур цукру у мішках далі коли був градобій наші нам дали по 500 грн угорці мені перекрили кришу і ще коли були дешеві китайські мопеди наша влада чекала щоб люди собі накупували і придумали що треба регістрацію просто так не думаю коли навалило сотні тисяч євроблях то придумали знов усяку хрень коли більше 100 тисяч дістали подвійне громадянство опять пробудилися так що ви хочете від простих людей

кіса 2018-09-25 / 14:31:21
я свою пенсію панове заробляю тут і це справді загадка чи я ії дістану а до пенсіонера у мене зарплатня 8000 і я живу від зарплати до зарплати підскажіть будь ласка де треба працювати щоб мати таку пенсію яка у вас бо мені ще дітей вивчити і я собі не уявляю де я тут зароблю таких грошей но так як ви у нас панове такі розумні то підсказуйте будь ласка

Jani 2018-09-25 / 10:50:58
Хлопці!Ліпше стійте перед верховною радою,ож чого газ такий дорогий як у Еврові ,а зарплати пенсіі як в Африці,чого вирубають ліс в Карпатах і.т.д.Не треба завідовати Угорців.

Magyar 2018-09-25 / 10:35:01
Хотів би бачити пенсіонера і Му-МУ перед генкосульством Угорщини в Ужгороді з плакатами і з шампанським. Буду третім!

Attila хун 2018-09-25 / 09:54:35
Та не youtub треба никати ,а реалність...Тіпічний украінец ,наникатся з телевізором,де лапшу на ухо вішають.Гуд бай

Вуву 2018-09-25 / 09:52:06
Правка ... В кінці ... "А не всіх жителів украйіни".

Вуву 2018-09-25 / 09:50:23
Но представ собі ... Сам зайти та поникай в ю тубі ... "Украйінскі організаційі в празі" ... "як святкують украйінські заробітчани в празі" .
А ще краще подивися як в торонто в чікаго. І яке там відношення до украйінців.
Правда чехи зробили акцент що закон який вони приймуть буде стосуватись виключно жителів закарпаття всієйіжителів всієйі украйіни).

Attila хун 2018-09-25 / 09:27:40
Да, Чехи скопіровали Угорский закон.Вставлення Чехів до Украінців дуже прикрасно і толерантно,пройдіть про Празі з укр.прапором і напишіть на себе я заробітчан.хаха

Вуву 2018-09-25 / 09:13:18
Ну якщо чехи і будуть давати ... То мабуть не так як хуни . Це точно.
А по всьому ... Чехи не робили ані репресій ... ані кровопролиття проти нашого люду . І це зробило про них дуже хорошу думку . Йіхнє відношення до нас було і є толерантним і відкритим. Йіхнє бажання допогти нам ... як було тоді ... Так є і тепер.
І останнє що є важливим ... Спорідненість мови ... Культури ... Релігійі ... Соціальних відносин.
Цілком достатньо для того щоб шукати шлях до співпраці і розвитку відносин по різним напрямкам.
Ну а паспорти ... Мабуть що видаватимуть в празі і в значно урочистішій церемонійі.
Ps. Ніхто незнає як може і буде розвиватись міжнародна політична ситуація. Але якщо закарпатці масово кинуться за йіхнім громадянством ... То тоді хунам і так нич не світить.
Алем дірка від бублика.



Attila хун 2018-09-25 / 08:50:19
Чехи дадуть двойное громадянство та всі великі "патріоти украіни "будудь бігати по консульствах Чехіі.Бо жаба буде іх давити,як і тепер давить.

Вуву 2018-09-25 / 06:53:22
На все є свій час. І на пенсію.
Тому кіса і петя ... Ви можите починати думати за свою пенсію. А в чужу кишеню заглядати ... У вас від того грошей не побільшає ... А роки проходять швидко.
До слова ... Поляки досить стримано відносяться до хунів ... І відгуки дають про них нейтральні ... Є на ю тубі ... Кому цікаво ... Самі дивіться.

пенсіонер 2018-09-25 / 06:30:55
Засуньте собі мадярську пенсію в одно місце, я заробив нормальну пенсію дома.То ви ходіть і просіть у мадярів пару копійок і не забудьте за це голосувати за Орбана. Думаєте усім мадярам це любиться.
А чехи держава цивилизована, своїм громадянством не розкидуються їм не треба на виборах голосів закарпатців.
І ще цікаво де кіси і петі свої пенсії зароблять чи думають, що молодість вічна?

НОВИНИ: Політика

22:20
/ 4
Зеленський призначив Сергія Кононенка начальником УСБУ в Закарпатській області
20:08
/ 2
Зеленський звільнив Гузинця з посади голови Ужгородської РДА
23:53
/ 38
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 3
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 15
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 13
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
» Всі новини