Головний міліціонер Закарпаття за вказівкою Медведчука готує на Закарпатті "одеський" сценарій – Правий сектор

Керівником закарпатської міліції Сергієм Шараничем за прямою вказівкою Віктора Медведчука в Ужгороді плануються події за одеським сценарієм. Про це, з посиланням на достовірні джерела, йдеться в заяві "Правого сектора" Закарпаття за підписом його керівника Олександра Сачка, що його отримала редакція Закарпаття онлайн.

Головний міліціонер Закарпаття за вказівкою Медведчука готує на Закарпатті "одеський" сценарій – Правий сектор

"Про зв’язок між Шараничем та Медведчуком ми були поінформовані і раніше. Права рука Медведчука в Ужгороді – Сергій Машталір та кум Шаранича (на фото зліва) став надійним зв’язківцем між ними. На сьогоднішній день він прямо впливає на всі, в тому числі і кадрові, рішення по управлінню внутрішніх справ. Саме за його протекцією наразі йде компанія по поновленню старих перевірених кадрів Різака-Медведчука в органах внутрішніх справ та на своїх місцях залишаються найбільш віддані бандитській владі Януковича працівники, такі як речник Подебрій, котрий заробив собі сумну репутацію за часів бандократії", - йдеться у зверненні.

Як повідомляє прес-служба "Правого сектора" Закарпаття, "нещодавно Шаранич із Машталіром за проханням Медведчука привезли групу озброєних бійців та розмістили їх в санаторії «Лісова казка» для охорони маєтку «Ведмежа діброва». Місцеві жителі повідомили нам про велику кількість (18-20 чоловік) озброєних автоматичною зброєю людей в камуфляжах, які наводили жах на навколишні села та пересувалися переважно групами у супроводі С.Машталіра або М.Щербея, також відомого ставленика Медведчука на Закарпатті. Після нашого звернення до правоохоронних органів із попередженням про намір втрутитись в цю ситуацію, протягом півтори години ця група бойовиків зникла у невідомому напрямку. Інформації про їх теперішнє місцезнаходження ми не маємо".

"Після невдалої спроби оголошення звернення до Путіна про підтримку самопроголошеного уряду русинів, яка також проходила  за згодою, якщо не під керівництвом Шаранича, але була зірвана Правим Сектором, ведеться підготовка до масштабних заворушень.

Сергій Шаранич особисто за вказівкою Медведчука готує на 9-те травня масові безлади в містах Закарпаття. Для цього в наш край вже прибула значна кількість підготованих людей. Ми намагаємося відслідковувати ці приготування, але ця робота ведеться нами під постійним тиском правоохоронних органів.

Зокрема, нам стало відомо про відкриття оперативно-розшукової справи щодо «організованого злочинного угрупування», як у відомстві Шаранича ідентифікують активістів та патріотів Правого Сектору. Дана ОРС відкрита УБОПом за прямої вказівки С.Шаранича. Є інформація про організацію затримання наших активістів до 9-го травня для забезпечення проведення в Ужгороді подій за одеським сценарієм, коли завезені проросійські активісти за допомоги міліції будуть бити та розстрілювати мирних людей. До речі, екс-керівник одеського главку, який організував масові заворушення в Одесі та спокійно спостерігав за масовими вбивствами, Петро Луцюк є давнім другом Шаранича, тому ряд корисних порад він, напевно, вже дав своєму другові", – йдеться у заяві.

"Звертаємося до Вас, пане Шаранич, і повідомляємо, що нам відомо про Ваші брудні справи і ми не допустимо реалізації цих задумів Вашого покровителя Медведчука. "Правий сектор" Закарпаття вимагає від Вас негайно піти у відставку для забезпечення стабільності та спокою в нашому рідному краї. Нікого не введуть в оману заяви Ваших кишенькових «громадських рад» про Вашу підтримку.

Ми не допустимо Вашого подальшого перебування на цій високій посаді, яку має займати достойна людина, яка буде мати підтримку краян та працювати на благо Закарпаття.

Ми звертаємося до міністра Арсена Авакова із вимогою негайної відставки в.о. керівника Закарпатського УМВС. У випадку ігнорування нашої вимоги ми будемо змушені діяти всіма доступними нам способами та засобами. Наша мета – недопущення дестабілізації ситуації в нашому краї та збереження миру та спокою на вулицях наших міст, тому ми не відступимо", – констатує на завершення заяви голова "Правого сектора" Закарпаття Олександр Сачко.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, начальник УМВС України в Закарпатській області С.Шаранич саботує створення в області підрозділу територіальної самооборони. Про негайне створення таких підрозділів заявив в.о.голови президента україни Олександр Турчинов. В більшості регіонів такі формування після вказівки О.Турчинова уже створено.

05 травня 2014р.

Теги: Шаранич, Подебрій, Медведчук

Коментарі

Всі брешуть 2014-05-07 / 22:42:19
)))) брєєєєєд! І хто на це ведеться? Люди добрі, дайте вже щось достойне почитати.

Нина Дашко 2014-05-07 / 16:47:22
Закарпатці, любі! Будьте пильними, прошу ВАС...молю ГОСПОДА, щоб підлі медведківські наміри, не вдались. З повагою до ЗАКАРПАТЦІВ правозахисник Ніна Дашко.

ivan 2014-05-07 / 06:37:56
Ta so vy provokujete ljudej ,nikomu netreba zaxidna ukr,nijakyj moskal sjuda nepide,Ce panika pravoho sektora sce ne vsjo vladu podilyly ,treba vsjuda svojix ludej zapxaty ot i visajut lapsu ljudem))

Sanator 2014-05-07 / 03:02:06
Свіжак для роздумів:
Радіоперехват
http://youtu.be/qPjEF9ywxMU

гость 2014-05-06 / 17:58:42
Как был он мразью,так и остался.Он был покровителем и крышей в городе, всех группировок в 90х.Приезжал на чёрной девятке,собирал дань,тварь.Серёга из 6-го отдела.И сейчас он себя проявил,это его беспредельный бизнес,такой способ зароботка. Знакомая видела своими глазами,как он поборы брал,и офигела,когда узнала кто он.Гоните в шею эту мразь, нето быть беде

маря 2014-05-06 / 15:55:03
Сачко говорить про серйозні речі , а вам би "шуточки шутить". Хлопці, це не жарти. Зберіться і продумайте, як убезпечити край від біди вже тепер, а не коли грім вдарить. Ви ж розумієте, що проплачені "чоловічки" не приїхали до нас на печені крумплі.

Патріот 2014-05-06 / 12:49:54
Яка різниця,кому продалися люди? Чи купили нас за долляри? Україна має бути Вільною. Ми не раби росії чи європи ! Якщо ви патріоти,ви це зрозумієте.Побудуємо Нашу Країну разом.І хай наша гордість буде незламна! А хто хоче доллярів чи рублів - той зрадник!

Косма 2014-05-06 / 12:19:38
Біля села Ільниця люди бачили підозрілих чоловіків ну зовсім з іншим типом мови від місцевого. Жартували з місцевими чи є картошка (при тому що там говорять крумплі і таке інше).

Василь з Львова 2014-05-06 / 08:44:24
Хлопці ви спитайте у працівників міліціі Львівщини хто такий ваш Шаранич або " ШАРРІК" як ми його назвали у нас в львові! Цей Хряк товстозадий збирав побори з усіх міліціонерів львівщини, збирав дань із всіх КПП на кордоні з Польщею і носив в київ Захарченку і ви його дурні і тупорилі закарпатці захищаєте??? Він вірний холуй Янека, медведчука , захарченка

мусорок 2014-05-05 / 23:56:49
ті люди прячуться у Мірка Щербея на турбазі і їх розмістив Щербей там,то рядом із дачою Медведчука 300 метрів!А Шаранич Падла є кумом Машталіра то всі знають ЕСДЕКОВСЬКОГО холуя Медведчуківського!

БУРЕВІЙ 2014-05-05 / 22:10:03
Треба зараз бути максимально пильними прохання до лісників мисливців пастухів якщо побачите підозрілих людей замаскованих під туристів поломників негайно повідомляйте максимально людей та закидуйте інформацію в інет.На ментів нема надії вони продажні і сикуни.БОГ І ВІРА В УКРАЇНУ З НАМИ СЛАВА УКРАЇНІ.

..... дааааа 2014-05-05 / 21:24:09
http://podrobnosti.ua/society/2014/05/05/974542.html

Українець 2014-05-05 / 21:12:19
Козел медведчук із своїми прихвостнями і заварив цю кашу на Україні. Дуже дивує - чому цього урода ще не оголосили головним ворогом України. Щось про нього всі призабули.

до пс 2014-05-05 / 19:49:40
чому кайла змусили написати заяву,а тут ви безсилі?

Хуст 2014-05-05 / 19:27:19
Тут зрозуміло.ПС наводимо не повний перелік ,стрілки балоги,стрілки так званої мукачево-рокосово(в Хусті нікові).міліція вже саботує,і скоріш за все зрадить.достовірно відомо що,деякі особи під патронташом батьківщини вже знюхалися.а ті так звані "русини" які закликають до відмежування Закарпаття,мають громадянство других держав,такщо шановні Закарпатці,при першій же нагоді свалять за кордон.А ми з Вами будемо розгрібати то лайно яки вони замутять.Думаймо головами Закарпатці!

О.Подебрий 2014-05-05 / 19:24:51
Почему сразу бить? Я ничего плохого не сделал. И я уже пишу только ЗА Украину. Все посты против майдана в Фейсбуке удалил. И татуировку Небесной Сотни себе уже сделал. Сплю, укрывшись флагом Украины. А вы, сразу бить... Злые вы...

шо робити??? 2014-05-05 / 19:13:11


видиш колорада - дай в ****як йому або плюнь в рило


Рома 2014-05-05 / 18:30:51
А хто в заворушеннях братиме участь? Конкретно цікавить і одна і інша сторона!

Роман 2014-05-05 / 18:29:44
Жах!

читач 2014-05-05 / 18:24:45
і що робити простим людям?

НОВИНИ: Політика

23:53
/ 37
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини