Закарпатці продовжують боротьбу на Майдані (ВІДЕО)

Як та чим живе сьогодні головний майдан України та що збирається робити далі. Відповіді на ці питання дали закарпатські активісти, які повернулися з Києва, де були від самого початку зародження революції гідності. Запевняють, сьогодні Майдан – це не тільки збіговисько безхатченків, залишилися там і активісти, які намагаються й надалі контролювати владу. Багато серед таких і наших земляків.

Закарпатці продовжують боротьбу на Майдані (ВІДЕО)

Хоча більшість активістів Євромайдану подалась додому або в зону АТО, Майдан продовжує жити. Залишилось у Києві і багато закарпатців. Один із таких активістів, який ненадовго приїхав в обласний центр, розповідає, останнім часом дуже часто Майдан показують не з кращого боку. І хоч самі майданівці визнають, багато людей своєю поведінкою дискредитують ЄвроМайдан, однак серед них закарпатців немає. Ті закарпатські активісти, які залишаються на Майдані і сьогодні, вирішили продовжувати боротьбу із залишками минулого режиму, особливо на місцях. Закарпатські майданівці  створили громадську антикорупційну організацію. Головна її мета -  боротьба з корупцією на місцевому рівні, адже, як зазначають самі активісти, це  явище міцно вкоренилося в середній ланці чиновників.

Зараз закарпатські активісти знову їдуть у Київ на Майдан. Везуть із собою і скарги місцевих на свавілля чиновників. З ними планують звернутися до урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики Тетяни Чорновол. Самі ж активісти наголошують: незважаючи на роботу на місцях, вони не забуватимуть і про центральну владу та її політичні обіцянки.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
21 липня 2014р.

Теги: Майдан

Коментарі

ТАК 2014-07-29 / 17:58:20


Коментар видалено. Адмін


антимент 2014-07-22 / 11:51:25
Ти свого Януковича фотку дай пстхіатрам, або Азарова, або Чечетова, або інших... Тоді і поговоримо...

Пинзіяш 2014-07-22 / 11:39:46


Коментар видалено. Адмін


007 2014-07-22 / 11:05:11
Нажаль нічого не міняється і влада мабуть зовсім не памятає того, що відбувалося ще вчора.Як тільки приходять люди до влади-Божечко їм повністю відбирає розум і совість((( бачимо чітко як на всіх рівнях твориться "беспредел-распредел", як приходять до влади в усіх районах люди, котрі ще вчора були з ПР, люди карєристи, злодії і т.д. І це все тягнеться від КУЛІ В ЛОБ і до останнього керівника району.Мало прикладів нам того як поступив з нами Ющенко(котрому також піднесли владу на блюдечку), так само і зараз.Люди стояли на майдані проти влади Януковича, але нажаль, немали свого ватажка, небуло лідера, котрий би поставив національні інтереси в першу чергу, а не свої мізерні, злодійські плани наживи і влади!!!! Це була найбільша проблема, от тому і маємо зараз те, що маємо.Бо прийшли до влади ті, котрі виходили на майдан покричати і розходилися далі по теплим домівкам.Як тільки настав час-вони швиденько всілися в крісла, бо як говорив уже-небуло лідера, небуло справжнього ватажка.А ці всі тільки мішали боротися з режимом, тільки відтягували наступ на Януковича.І коли вже людям надоїло, коли увірвався терпець-пішли самі в наступ, бо ТРОЙЦЯ незробила жодного впевненого кроку, лише ходили на зустрічі з уркою-яником і потискали йому руку....я би перегриз йому горляку якби міг наблизитися так як Кличко.Люди, ми маємо дуже перехідну владу(((( дай Боже щоб вони недовго там пригрілися, бо все буде по старому.Одне виконали-вигнали паскуду продажного президента, але у крісла поскакали ті хитрожопики, які там крутилися і скористалися моментом.Так нехай знають, що не їхня заслуга в перемозі, нехай не затуманюють собі свідомість тим, що вониВИБРАНІ!!!! нехай зрозуміють, що люди хотіли змін, боролися за своє майбутнє, а не за їхні ненаситні зади.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи