Виходжу зі Спілки

Виходжу з Національної спілки журналістів України. Конкретно – з її Закарпатської організації. З причини відсутності останньої.

«Мєждусобойчик» кількох «чиновників» від журналістики, сколочений задля п’янок, поїздок за кордон і торгівлі журналістськими квитками та довідками для отримання зброї в моєму розумінні – не Спілка. Тим більше не є Спілкою тусовка осіб, не здатна виступити на захист журналістів, коли у них палять автомобілі, чи української мови, якою вони (не)пишуть, у час, коли на неї замахнулася олігархічна банда, котра чи то купила, чи то вкрала владу у моїй країні.

Не хочу бути колегою по цеху багатьох людей, які легко здобули таке саме, як і в мене посвідчення. Не тому, що вважаю себе кращим за когось. Просто не вважаю журналістську «ксіву» індульгенцією від глупості, бездарності та продажності. Свою власну не використовував жодного разу з 1996 року, відколи її отримав. ЖОДНОГО.

Не розраховую, що когось чи щось мій крок змінить. Міняю виключно себе. Тому тих, хто відчує в цьому моєму кроці якусь загрозу для себе, прошу не турбуватися. Тим, хто в переддні перевиборів в Спілці поширював чутки, що я претендую в ній на якісь посади, привселюдно кажу – БРЕХНЯ. І залишаю їх наодинці з власним сумлінням чи його відсутністю.

Йду зі Спілки, користуючись оголошеною нею нагодою – перереєстрацією членства. Дозволяю виключити мене за несплату внесків. Мені байдуже. Внутрішньо я  – не член. І це – найважливіше.  

10 липня 2012р.

Теги: журналіст

Коментарі

Э-Э. Л. 2012-07-23 / 03:53:50

Видалено коментар психопата і патологічного українофоба з закордонною пропискою Е. Лангерманна. Олег Диба

Ольга 2012-07-20 / 09:11:34
Молодець, Олеже,Шаную за Вашу принциповість

ярослав орос 2012-07-14 / 22:04:01
олеже, ніколи не вір в украйну-мать... вона ж -- курва...
якщо потрібно Тобі конкретні факти -- будь ласка...
петро мідянка в мене під боком... засвідчить...

людина 2012-07-14 / 21:21:31
Зібрався піти, то йди. Йди собі тихо, це твій вибір, не сумніваюся, що вірний вибір.
Для чого ці дискусії, в яких навіть логіки немає.
Заслужиш більше поваги, якщо уникнеш цих нерозумних коментарів.

747 2012-07-14 / 14:51:52
Аноним 2012-07-14 / 12:39:33
Очень скоро этому придет КОНЕЦ.

Відомі є релігійні секти, які практикують особливі засоби для введення себе в транс.
Результати ваших галюцинаторних вправ не вражають. Кінець світу - відмінено.
Спустіться до реальності.

Аноним 2012-07-14 / 12:39:33
"Тим своїм гарчанням і самих господарів до їхньої хати волієте не підпустити?"

Вот если бы узнать кто "господари" было бы хорошо.
Вчера был Ющенко, так вы его сами изничтожили, теперь Янукович, и этот не подходит.
Выберем Тягнибока и его туда же, но так продолжаться долго не может.
Очень скоро этому придет КОНЕЦ.

747 2012-07-14 / 09:34:20
2Аноним 2012-07-13 / 17:25:35
...нельзя отождествлять с правом власности на ИДЕОЛОГИЮ всей страны

Ви, аноніме, як бачиться, оте "право власності" захопили ще зовсім давно. Тепер знову, за звичкою, наче собака на сіні.
Тим своїм гарчанням і самих господарів до їхньої хати волієте не підпустити?

lyda 2012-07-13 / 21:12:20
Олеже, підтримую Твою правдиву позицію, рада, що в журналістиці на Закарпатті є патріоти. Разом нас багато, нас не подолати! Слава Вітчизні!

Аноним 2012-07-13 / 17:25:35
Ну, это ближе к истине.
Т.е. "моя хата, моя правда".
Сайт действительно посещаемый, технически хорош и т.д., .... одно но, "право власности на конкретный виртуальный объект" никак нельзя отождествлять с правом власности на ИДЕОЛОГИЮ всей страны, в остальном вы правы, кто не согласен пускай кучкуются по своим "хатам".

747 2012-07-13 / 17:23:10
2Аноним 2012-07-13 / 16:41:56
ТОТАЛИТАРНЫЙ режим, но где его взять???
... жлобство, воровство и неприкрытый бандитизм.

Фройд відпочиває в голові цього чоловіка...

О.Д. 2012-07-13 / 17:08:12

Анониме, не спекулюйте, бо мені це набридне: я загалом не маю звички дискутувати з анонімами, а ви ще й зловживаєте...

Роль "БЛЮСТИТЕЛЯ украинской державности и украинской нравственности" на власному ресурсі я присвоїв собі, якщо вам так хочеться, за правом власності. Звіряюся, при цьому, виключно на власні відчуття і переконання. Судячи з того, що сайт найвідвідуваніший і найпопулярніший на Закарпатті, через що всі сепаратисти і україноненависники прагнуть популяризувати свою діяльність саме тут – роблю це правильно і якісно. Ви ж маєте право зробити власний ресурс і реалізовувати на ньому все, що вважаєте за потрібне. І конкуруйте із Закарпаттям онлайн, поки не вхекаєтеся...))

На сайті Закарпаття онлайн немає публікацій, де б російська мова називалася "говном". Щодо тоталітаризму – це також виключно ваші фантазії. Своє несприйняття "жлобства, воровства и неприкрытого бандитизма" я демонстрував завжди, при чому – в дії, а у попередньому записі до свого блогу задекларував і свою відверту опозицію цим якостям, що осіли у владних кріслах на державному рівні.

Що ще?

Учитель 2012-07-13 / 17:07:25

Майте мужність принаймні вибрати один нік, а не робити вигляд дискусії під різними. Якщо вже не маєте сміливості вести розмову з відкритим забралом. Коментар видалено. О.Д.

Аноним 2012-07-13 / 16:41:56
Пан Дыба, а на каком основании вы себе присвоили роль БЛЮСТИТЕЛЯ украинской державности и украинской нравственности.
Неужели вы полагаете, что люди публично называющие русский язык "говном" делают благо Украине или по чем зря клеймлят "позором" сепаратистов и прочих "врагов" - несть им числа, по мере того как Украина все ближе и ближе "к процветанию" в Вашем понимании???
Я просто в шоке от вашей "философии". Если у человека альтернативное мнение - ВРАГ, схамениться ДРУЖЕ, Украина это уже пережила - результат известный.
"Успех" вашим трудам мог обеспечить ТОТАЛИТАРНЫЙ режим, но где его взять???
То что имеем и имели жлобство, воровство и неприкрытый бандитизм.
Тоталитарный режим, о котором вы так мечтаете, нужна ИДЕЯ - всепоглощающая, захватывающая и будоражащая умы людей, а у вас есть такая идея???
НЕТ.
"Процвітаюча європейська держава" возможна только при условии КОНКУРЕНЦИИ, но вы от этого шарахаетесь как черт от ладана?
Как ВАС понимать????

О.Д. 2012-07-13 / 16:15:41
АНОНИМ, журналістом в широкому я справді ніколи не був і завжди про це говорю. Але не в тому розумінні, в якому хочеться вам. Я , швидше, людина, яка любить писати, але не має на це часу...))

Якщо ж ви хочете, аби на сайті Закарпаття онлайн появився піар сепаратистів, які розривають Україну за іноземні гроші, чи Партії регіонів, яка нищить її в буквальному розумінні, то цього не буде. Піартеся власним коштом, або за гроші, які вам для цього виділяють. Зрештою, у нас різна мета: у вас, приховано, ослабити, або й ліквідувати Україну, у мене – зробити її процвітаючою європейською державою. А тому ваші оцінки – чи то похвали, чи то ярлики, тим більше – анонімні, мене турбують мало.

Ким я себе "почитаю" ви не знаєте. Сайт має свою позицію і це оцінено людьми, які люблять Україну так, як і ми: відколи ми заборонили "україносрач" у коментарях і чітко задекларували своє ставлення до правлячого режиму, відвідуваність ресурсу різко зросла.

Зрештою, у такий спосіб ви можете звинувачувати в заідеологізованості і Українську правду, і інші загальноукраїнські ресурси, які однаковою з нами мірою не потурають сепаратизму і не симпатизують Партії регіонів. Але там вас просто ніхто не буде слухати...))

Аноним 2012-07-13 / 15:44:02
Пан Дыба, если ваше решение ОСОЗНАННО - приветствую за мужество.
Вы никогда журналистом и не были. "Держать" сайт с однобокой, безальтернативной идеологической направленностью - это не ЖУРНАЛИСТИКА, это ПРОПАГАНДА.
А что вы сделали "хорошего" для Закарпатья не вам судить, будьте благоразумны хоть в этом.
И еще, будьте осторожны с ярлыками, типа "антисоветчики", "диссиденты", "отщепенцы" и т.д., а то как-то неприятно попахивает, подобный удел больше ДЕРЖИМОРДАМ подходит, а не "акуле пера", за кого себя почитаете.

О.Д. 2012-07-13 / 10:31:28
Пане Ось так, я не зобов’язний обслуговувати вашу анонімну (багатонікову) глупоту. Аби ви не сумнівалися – коментар видалив я.

ось так 2012-07-13 / 08:04:45

Коментар видалено. 

Корятович 2012-07-12 / 17:23:19
Ой, яка комедія! А я гадав що то Орос який був посланий ратувати нас бідних, не зовсім вишколаних, від спокус цього світу, а то справді Андрей!

'Пишіть ішчо, бо ви є наш останній герой.'

А чи героїв ще нам потрібні у цьому 'пост-модерному' світі???.....:-)




О.Д. 2012-07-12 / 11:25:19

Ну от і вилізло ваше чорне нутро, Андрею...))

Не смішіть курей: я – і наближеність до ОДА? Ваша ненависть спотворює вам сприйняття реалій і змушує надмірно фантазувати. Востаннє в ОДА я був 6 червня, і то тому, що дуже просили люди, яких поважаю. А до того не був кілька років. А за той далекий рік на зрізі 2005/2006-го, протягом якого, після помаранчевої революції, допомагав налагодити роботу прес-служби, кожного разу заходив у ті чиновницькі стіни, стиснувши зуби, і не став навіть держчиновником.

Надумані ідіотизми про "білєтікі", візи та зброю не коментую – все сказано публічно, а решта підтверджено діями протягом багатьох років. Можу, хіба, допустити, що ви проектуєте на мене стереотипи власної поведінки, але, в будь якому разі, мені це нецікаво...

А для Закарпаття я зробив більше, ніж цілий оберемок таких, як ви – злих, нещасних, самозациклених тролів, що ненавидять усе та всіх довкола...

Сходіть таки до храму, Андрею. Бо зло зточить вас зсередини і ви не встигнете навіть збагнути, що шинкар буває ближчим до Бога, аніж чернець. А не зможете відмолитися, то, принаймні, купіть собі ґумову жінку і вихлюпуйте весь свій негатив в неї. Якщо, безумовно, не знайдете конструктивніших способів.

Особисто я зробив для вас все, що міг...)))

місцева спілка анти-постмодерністів 2012-07-12 / 11:12:27
2Андрей 2012-07-12 / 09:42:38
постмодернізм такий постмодернізм...

Андрею, єдиний поміж нас володарю значимих істин!
Хто, як не ви, що здатен на оцім останнім рубежі зцілити усі тяжкі й непроминні хвороби світобудови. І лишень ви, з вашою високою культурою бінарних опозицій, увесь такий сповнений класичного панлогізмому і раціоналізму, уводите нас, нерозумних, до світу справжніх домінаннтних цінностей.
Хай славляться божественна недорікуватість вашого письма, цілком повернутого до самого себе, і вся ця ваша трагічна критика та клініка, ваш винятково індивідуальний шизоаналіз.
Пишіть ішчо, бо ви є наш останній герой.