В Ужгороді за "круглим столом" говорили про подвійне громадянство (ВІДЕО)

Захід відбувся у Закарпатській ОДА

В Ужгороді за "круглим столом" говорили про подвійне громадянство (ВІДЕО)

Аби обговорити аспекти подвійного громадянства, їх ризики та виклики у світлі реалізації Угоди про Асоціацію між Україною та Євросоюзом, проаналізувати особливості моделей суверенного розвитку країн-членів ЄС та постреволюційної України, враховуючи російсько-український конфлікт щодо анексованого Криму та тимчасово окупованих районів країни, у Закарпатській ОДА організували круглий стіл.

Йдеться про ініційований президентом України законопроєкт №2590 «Про внесення змін до деяких законів України щодо питань громадянства».

Приділили увагу фахівці і регіональному аспекту множинного громадянства. Так, області, що знаходяться на кордонах України і ЄС, такі як Закарпаття, перш за все відчувають неврегульованість законодавства. Обговорили також досвід різних країн щодо врегулювання питань пов’язаних із множинним громадянством. У результаті експертної дискусії сформулюють пропозиції щодо підготовки та подальшої імплементації законопроєктів з легалізації множинного громадянства в Україні.

Суспільне Закарпаття, Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
13 лютого 2020р.

Теги: стіл, громадянство

Коментарі

до_Ву-Ву 2020-02-21 / 23:33:44
Завжди треба факти наводити (а не бла-бла-бла) .. і статистичні, ( демографічні, економічні, і всі інші ...) - і на підставі фактів, реальних і заіксованих і доведених робити висновки ... ...і бачити кому це вигідно і тоді висновки робити ...

Вуву 2020-02-20 / 14:58:34
Я перечиьав діму (його коментар)
І визнаю що написане ним мало місце в нашій історійі.
Проблема полягає в тому що ми (в переважаючій більшості) фокусуємось на тому що було
... І у висліді робимо "певні негативні (чи деструктивні) прогнози.
В той самий час як нема таких проблем які не можливо вирішити.
... Як звісно приймати реально правильні і виважені рішення.
Окрім цього є ще і не тільки в нас а і в інших крайінах ситуативні моменти якими теж можна і потрібно скористатись.
А щодо ротшильдів ... Якщо вони створюють шточно проблеми ... То якого лиха лишень в Украйіні.?
Нонсенс.
Вони будуть робити в такому разі деструкцію глобално.
Але як в такому разі вони збираються отримувпти прибутки.???
Якщо ситуація вийде з під йіхнього контролю.
Чи не тому народне прислівя вчить ..."не копай яму іншому бо сам в неці впадеш"
І ніхто за ротшильдів чи інших вам не скаже наскільки вони розумні чи дурні якщо вони це роблять ...( яму копають для всіх)
або навпаки ...
(Розуміють що це є яма і для них самих)
Ps.
Зараз і не тільки нам ... краще шукати шляхи виходу із цієйі деструкційі і пропонувати шдяхи і напрямки розвтку.
І приклади таі є ... Коли певні крайіни вилізли із самого дна і піднялись.
І я вірю що в Украйіни для цього все ... Є потенціал.

Діма. 2020-02-18 / 10:39:49


Для тих, хто в танку: з пропагандою, продикованою геополітичними іграми, гуляйте деінде іншими сайтами. Наприклад, "святим" ютюбом, який ви тут настирно пропихуєте, посилаючись на "святих" американців в особі ексрадника Трампа, разом із вашою "альтернативною" точкою зору, "фактами" і "доказами". Наступні спроби щось нав'язати редакції завершаться баном. Коментар видалено. Адмін


Діма2_вуву 2020-02-18 / 09:29:51


З вашою "свіжою" пропагандою, проидктованою геополітичними іграми, гуляйте деінде іншими сайтами. Ще і в роковини розстрілів Небесної Сотні. Коментар видалено. Адмін


Діма. 2020-02-18 / 00:22:15
Україні дуже не повезло і у 1991 і у 2001 і у 2004 і у 2007 і 2010 і у 2014 і у 2019 роках - ... згадайте які події відбувалися у ці роки ??? це так до слова...


А по факту, реально так ситуація майже - "Поздно пить боржоми когда почки отвалились".

Україні У ГЕОПОЛІТИТЧНЙ РОЗКЛАДЦІ на даний час (і майже на довго)) відведена роль сировинного та АГРАРНОГО придатку для розвинутого заходу, джерела дешевої робочої сили, ринка збуту товарів не самої кращої якості, але які виробляються не в Україні а в європі, сша, китай і тд.
Слова поляка Л.Валенси,що Україна буде вирощувати зерно, а комбайни ми їй продамо - були пророчими.
Також Україні відвели роль буферної зони між ЄС і Росією і частково Азії і Бл.Сходу - так званого санітарного кордону. Також США відвели Україні роль подразника для Росії,яка є світовим гравцем.
Деіндустріалізація колищніх промислових територій (Дніпропетровськ і т.д.)на Україні стимулює величезну кількість трудової міграції в першу чергу у ЄС (дешева РАб сила) і загальну деградацію економіки, особливо промисловості. Квотування українського експорту,а по суті його обмеження у власну вигоду ЄС і безмитна торгівля європейськими товарами сюди в Україну (згадайте кабальну Угоду про Євро Асоціацію)
На черзі, якщо ситуаці яне зміниться, - енергетична криза, так як ресурс українських АЕС майже на закінченнф- це фізичний знос. Комплектуючі для реакторів від інших виробників не прийнятні та несуть ризик аварій. Та і просто часовий фізичний знос енергоблоків українських АЕС потребують в перспективі капітальниого ремонту на який необхідні величезні кошти,яких взяти знову ж таки нізвідки або в кредит від МВФ, що по суті буде означати закабалення енергетики як такої. І це вже не за горами, лиш би не було ще одного Чорноблиля.
Україна перетворюється у майже бананову республіку ...
На черзі розпродаж земель світовим магнатам. І це буде хочуть цього чи не хочуть. Питання тільки в часі.
Здійснюється майже відкрите зовнішнє маніпулювання керування державою через інструменти поставлення у залежність, основний - це фінансовий - кредитна кабала. (МВФ і тд).
Хоча з часу президенства респубілканця Трампа у США і ряд скандалів повязаних з їх внутрішніми розбірками і ролі україни в них - чинник прямого зовнішнього керування трохи зменшився, по крайній мірі у доступних виявах. Неокони демократи США , що стоять за цим були трохии посунуті Трампом і ко.
Тут згадайте знаменити висловлювання Ротшильда де він сказав , що йомун не важливо хто презилент і уряд і хто прише закони у державі,а дайте можливість друкувати гроші у державі і керувати грошовоим обігом. по ходу перевірте хто скупив суверенний борг україни у 2015 році (фінансовий траст "Франклін Темплтон" за яким і стоять ці же закулісні гравці і Ротшильди) , фінансові воротили, яким пофіг Україна тим більше її народ.
Компрадорська, олігархічна українська еліта прибл.3-5% від кількості населення) повністю реалізовує цей план закабалення України під диктовку заходу, в обмін на своє "безбідне" життя і жирування та і паразитування за рахунок народу.
Ось така ось розкладка приблизно.
Все це, а також воєнний конфлікт у Донбасі у перспективі дає підстави зробити висновок, що Україна не вийде з затяжної кризи економіки. Поки Еліта держави орієнтована і по суті залежна від заходу, свої капітали тримає там, своїх дітей і своє майбутє бачить не у цій державі ,а у европі або сша, від яких цілком залежні.
І для укр.еліти, олігархів таке становище є цілком прийнятне, вони дбають про свої інтереси.

Тому перспектив покращення життя тут на Україні для простого народу мізерні, або взагалі відсутні.
Всі геноцидні так звані псевдо- реформи приводять до зменшення кількості наслення - пенсійна (підняття пенсійного віку, що позбавляє пенсій велику кількість людей - а по суті декого веде майже на голодну смерть чи напвіголодне існування), і сумнозвісна медчина реформа. Ріст смертності і спад народжуваності.
(До речі - одна із цілей світовохї закуліси - зменшення кількості населення як надлишкового у такій країні як Україна, що і бачимо на ділі). Для "великої" аграрної держави досить 10-15 млн. населення
А надання безвізу забезпечило шалений відтік робсили (РАБ сили) на підприємства у ЄС, що теж зменшує населення так і виплати ЄСВ та внесків у фонди, податків.
Тому в найближчій перспективі хорошого нічого не буде, на жаль тут.
І маси трудового народу будуть виїзжати хто як може звідси заробляти щоби виживати - собі і сімям, дітям забезпечити більш гідне чи краще життя. І будуть використовувати можливість отримати громадянство ЄС від Угорщини наприклад для цього.
=======================================================
P.S. -
"Статуя изображающая правосудие - продана! Милция и СБУ в быльшості продажні і куплені. І їх основна задача ( їх керівництва завжди в першу чергу було власне збагачення, жирування ... - ніколи не жили там на зарплату - керівники точно.
Які на фіг "функції захисту національних інтересів" - це лише словах, а насправді в першу чергу для них найважливіше завжди було і є і буде - - захист свого благополуччя і матеріальних статків.

Ось така !!уйня малята. Як казав колись старий дідусь Панас.

А сволота лис Л.Кравчук дістав у свій час свою вигоду від цього всього бардака,який сам же в тому числі і закрутив (він і його рідня не бідують), і хитро прищурившись сито і солодко доживає свій вік десь у кончі-заспі на віллі.

Вуву 2020-02-17 / 21:31:06
Украйіні дуже не повезло.
Бо коли КРАВчук розвалив СССР він сволоч комуняка лишився при владі. І він знав всю ту систему з середини ... З низу і догори.
Він знав як і що там крадуть ... Які суми грошей обертаються.
І звісно він жеж не для того зробив розвал ссср щоб самоусунутись від корита.
Наша "опозиція з л.лукяненком ... З чоноволом і горинями немала досвіду державотворення.
Вони мали досвід протесту ... Підпільнойі роботи і сидіння в тюрягах.
Тому ВОНИ НЕ ЗМОГЛИ ПІДНЯТИ НАРОД І СКИНУТИ КРАВЧУКА І КОМПАРТІЮ .
А ЗАОДНО ПРОВЕСТИ ЛЮСТРАЦІЮ ...
ТАК ЯК ЦЕ ЗРОБИЛИ В ЧЕХІЙІ ПІД КЕРІВНИЦТВОМ ГАВЕЛА.
А ДАЛІ ПОНЕСЛОСЬ.
Спочатку всю опозицію пересварили ... Розділили і підкупили ... Давши можливість відчути смак накрадених в народу грошей.
Правляча верхівка з правоохоронними органами злилась з криміналом отримавши залізобетонну конституційну недоторканість (щоб ти сука крав. ... Здихав і здохнути не зміг)
А СБУ почало конкретно покривати вже тих хто крав найбільше ... Тбт.
Новоукрайінських олігархів ...
ВИКОНУЮЧИ СВОйі СБУ ФУНКЦІЙІ ПО ЗАХИСТУ НАЦІОНАЛЬНИХ ІНТЕРЕСІВ ..
"У ВІЛЬНИЙ ВІД РОБОТИ ЧАС"
І так має аж до сьогодні .
А сам народ самоусунувся від політики .
Тому так і живем.
ОСЬ ТАКА ДЕМАГОГІЯ.

Вуву 2020-02-17 / 21:12:14
Я не заперечую все те що ти написав. Бо так є насправді.
Але все те з чим прийдеться людині зіткнутись там я написав нижче і це не вигадки.
І тим більше не демагогія.
Просто кожен має надію і віру в те що в нього буде все краще аніж в інших.
І декому щось вдається.
Але дл переважаючойі більшості "рожеві окуляри" злазять самі по собі швидко.
Особлив для тих хто довше живе за кордоном "у кращому житті".
І я повір не агітую чи йіхати за кордон чи ні.
Це вибір і рішення кожного.
Просто коли ти хочеш "вирватись"
Ти акцентуєшся тільки на тому.
Але на тому життя не закінчується. І не всі готові до того що може бути після.
Звичайно що вернутись до дому ніколи не пізно.

Діма-демагогам-Ву-Ву 2020-02-16 / 17:58:51
Не вішайте лапшу на вуха ву-ву ....
У вас яка зарплата ?? Вистачає на все? Діти є? Сім'я?

То всюди треба працювати - тільки зарплата різна ... , тут на україні в більшості мізерна, хіба у деяких випадках досить велика...
Україна, за відкритими статистичними даними (!!!) остання по рівню життя в Європі (по середній зарплаті), навіть Молдова і та краще.
Таке фактичне зубожіння народу - це результат

політики України її влади ,в тому числі тої, яка

прийшла на останньому майдані - порошенки, яценюки

і т.д. , котрі під дудочку Заходу (МВФ і т.д.)

прикриваючися різними націоналістичними гаслами,

поваленням , памятників, зміною назв вулиць і

тд..насильною українізацією освіти, телебачення,

громадянською війною АТО, релігійними протиріччями

і т.д. - проводять економічну політику проти

народу - ПО СУТІ ДОВЕЛИ ВЛАСНИЙ НАРОД ДО ЗУБОЖІННЯ

ТАРИФАМИ, ЗАРПЛАТАМИ, знищили промисловість, і

Уккраїну завелу в кредитну КАБАЛУ ДО МВФ - Це

статистикою показано Держстатом України ... це -

факт, а не пропаганда.
І це підтверджується також величезною кількістю

громадян України, які виїхали закордон на роботу

від такого життя у власній державі.
І хто як може - той так і виїзжає - (хтосьвізи

роблять різні...і тд.) Хто і нелегально по

славно-сумнозвісному безвізу.... , але кількіть

народу величезна і виїзжає активна частина, молодь

у більшості.
Найкращий варіант легально (!) працювати

закордоном - це саме маючи паспорт ЄС- (від

Угорщини),який видається при певних умовах.дехто

робить і від Румунії такий паспорт. І в США можна

до 90 днів безізово... ну і заробити...
І маючи такий паспорт від Угорщини набагато

легше працевлаштуватися і заробити, а не тягнути на

злиденну українську зарплату... - і цьому доказ та

кілбкіть
Ось така проста правда, доказана реальним

життям, фактами, а не фальшивою демагогією і

очковтирательством ...

Вуву до діми 2020-02-15 / 16:45:36
... "Я бачив дивний сон.
Немов передімною ...
1.якщо наші так легко здають присягу хунам ... То само легко на них і покладуть болт.
Навіть ті самі етнічні хуни.
По нормальному жити в самій хунійі навіть йім самим тяжко.
А прийізджим ... Тим більше.
2. з паспортом хунійі можна влаштовуватись на працю в любій крайіні ЄС.
Але для цього зновуж ьаки треба знати ще одну мову додатково тойі крайіни де хто захоче "зачепитись".
А так як ті знання мови будуть мінімально примітивні ...
То і відповідно праця і оплата по ній будуть "піціцькі".
А на "піціцьку" зарплату не проживеш ... Но ВИЖИВЕШ.
Значить ... АБО НА ВСЬОМУ ПРИЙДЕТЬСЯ ЕКОНОМИТИ (так само як в нас).
АБО ШУКАТИ ЩЕ ОДНУ РОБОТУ І ХЕРАЧИТИ І ІШАЧИТИ ПО 12 ГОД.
(а інколи і більше)
А щодо пенсійі ... То взагалі окрема пісня.
Так що райського життя там не получиться.
В кращому випадку по 10-15 роках
хтось може стати малим підприємцем і мати свою бізнес справу.
А якщо працювати там і сям і призджати сюди на свята то тоді стаж буде переваний в там і тут.
Відповідно ... Чи дадуть і скільки дадуть ТАМ В.ПИТАННЯ ?
ЯК І ТЕ СКІЛЬКИ НАРАХУЮТЬ ТУТ ?
*********************
От таеа фігня виходить із кращим життям.

Діма 2020-02-15 / 13:14:10
Іштван , у 99,9% угорців Закарпаття ( но і угорськомовних циган-ромів), і також у багатьох не угорців, хто довів свої коріння і знання угорської мови вже є паспорта ЄС-Угорщини або вони у процесі оформлення, які дають можливість вільно подорожувати і працювати приміром у ЄС і США (до 90 днів). Люди ходять на курси угорської мови, щоби здати її консулу для можливості отримати паспорт - як шанс і квитко до кращого життя.акій антинародній економічній політиці і ситуації з рівнем життя народу, що є в Україні мешканці Закарпаття стануть в чергу за таким паспортом хоч завтра і присягнуть Угорщині з легкою душею, щоби мати можливість покращити своє життя.
-------------------------
Ще є тема з отриманням паспорта Румунії (но це уже інша пісня), але тоже люди купують і роблять з однією метою - мати краще життя, яке в Україні нема можливості ...
ось така фігня малята
------------
Доречі многі фивники і работінки (сбу прокуратура поліція держслужба і тд) і їх родичі члени сімї теж пооробили паспорта ЄС, щоби кататися як білі люди по Європі.. дахто думать про пенсію в Угорщині потом... так вот ...

сорри 2020-02-13 / 22:53:45


Подвійний громадянин Борто на цьому "круглому столі" озвучував в цьому питанні  позицію офіційного Будапешту?


До Вуву 2020-02-13 / 14:49:46
Щоб землю здати іноземним ТНК. Продажні підігрують зебидлу.

Свiй 2020-02-13 / 11:59:47
Борто молодёць сказав те про що iншi промовчали!

Iштван 2020-02-13 / 11:20:43
У 80 %тих хто в президii мабуть вже е паспорти РосiI або Угорщини.

круглий 2020-02-13 / 10:43:12
у цьому заході справжнім є тільки одне - круглий стіл

Вуву 2020-02-13 / 10:17:14
Напевно починати треба з того ...
Яка мета і Яка ціль надання подвійного і множинного громадянства.
Про це ніхто ні гугу.

Микола 2020-02-13 / 09:49:12
Що це за підстаркуваті пенсіонерки у середені президіі ?

В Ужгороді вдесяте відкрили виставку-конкурс "Світ писанки"
/ 7У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
В Ужгороді організували акцію "Фото з Патріотичним Янголом"
/ 1Прем'єр Словаччини фіцо зустрінеться з главою українського уряду Шмигалем у середу в Ужгороді
На Закарпатті суд виніс вирок чоловіку за підозрою у зґвалтуванні жінки з інвалідністю
Закарпатці відвідали могили родичів у День пам’яті померлих
В Ужгороді 27 закладів середньої освіти змінили тип та назву
/ 1Прототипом 61-ї мініскульптурки в Ужгороді став полеглий на війні екскурсовод Тарас Гайдук
/ 1Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
/ 7Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
У Кам’янському на Берегівщині працює денний центр допомоги постраждали від домашнього насильства
У Закарпатській обласній станції переливання – нестача крові кількох груп
Учні Ужгородського класичного ліцею долучилися до Всеукраїнського уроку єдності
/ 4Кошенята, над якими знущалися дівчата на Тячівщині, – під наглядом ветеринара
"Українська академія лідерства" провела в Ужгороді акцію для підтримки ЗСУ
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
На Мукачівщині провели йога-ретрит "Мистецтво самопізнання"
В Ужгороді актори Донецького театру представили свою 8 виставу
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
На Закарпатській обласній станції переливання бракує крові усіх груп
На Закарпатській обласній станції переливання – нестача крові усіх груп
На Закарпатті проводять екскурсії з сурдоперекладачем для людей, які втратили слух
Три роки в Мукачеві виготовляють титанові імпланти
В Ужгороді відбудеться українсько-німецька зустріч письменників "Міст з паперу"
» Всі записи