Новостворену інспекцію праці на Закарпатті очолив Іван Левкулич

Постановою Кабінету Міністрів України № 879 утворено Територіальну державну інспекцію з питань праці у Закарпатській області. Новостворена установа має суттєво більше повноважень порівняно зі своєю попередницею – Територіальною державною інспекцією праці, яка ліквідована в рамках адміністративної реформи.

Окрім здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю, інспектори з питань праці будуть також контролювати законність дій роботодавців у сфері   зайнятості населення, використання праці іноземців,  дотриманням підприємствами квот стосовно працевлаштування інвалідів, за додержанням законодавства про загальнообов'язкове державне соціальне страхування щодо застосування Списків № 1 і № 2 виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах, Списків виробництв, робіт, цехів, професій і посад, зайнятість працівників в яких дає право на щорічні додаткові відпустки,  Переліку виробництв,  робота в яких дає право на скорочену тривалість робочого тижня, галузевих переліків важких робіт, робіт із шкідливими і небезпечними умовами праці, зайнятість на яких дає право на підвищену оплату праці, а також надання працівникам підприємств пільг і компенсацій за роботу із шкідливими умовами праці; проведення атестації робочих місць за умовами праці) та інші повноваження.

Як повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Територіальної державної  інспекції з питань праці  у Закарпатській області, наказом Голови державної інспекції України з питань праці Андрія Черкасова, начальником Територіальної державної інспекції  з питань праці у Закарпатській області Головним державним інспектором області призначено  Івана Левкулича, який до цього очолював ліквідовану установу.

Юридична адреса інспекції праці: м. Ужгород, пл. Народна, 4,  фактичне розташування установи знаходиться в  м. Ужгород, вул.Загорська, 2.  

Email dip-zkp@еmail.uz.ua,  тел. для довідок: 64-45-87

02 квітня 2012р.

Теги: Левкулич, інспекція праці

Коментарі

Вікторія 2017-10-01 / 15:58:52
Доброго дня. В мене питанню : у мене колишній чоловік працює на підприємствові де не оформлений офіційно та має можливість сплачувати набагто менше аліменті на дитину,чи є можливість перевірити підприємство на виявлення?

Ольга 2016-10-19 / 18:04:26
Я дуже просилаб щоб якщо це можливо інспекція праці перевірила умови праці на ТОВ.Европейська Фабрика в м. ХУСТ. Але перевірку справжню тому що там пекельні умови а дирекція при перевірках всуне хабара і на цьому справа закрита. На фабриці немае ніяких вентиляцій при тому що там працюють преси які викидають в повітря шкідливі випари.Немае кондиціонерів і жінки працюють при сорокоградусній спеці.Шумовий поріг вище норми в декілька разів антисанітарія приміщення ніяк не провітрюеться а в декількох працівників було знайдено відкриту форму туберкульозу.Швидка доволі частий гість на Европейській фабриці.Дирекція дозволяе собі хамство по відношенню до працівників.Будь ласка зробіть що небуть.

натали 2013-06-03 / 11:59:48
Я Бойко Маріанна Юрівна поступила на роботу Центр Поштового звязку №1 Укрпошта з 05.03.2012 року Листоношою.За весь період я отримувала кошти в банкоматі і сумі 300-400 гривень в місяць.Остальние Дерекція Пошти говорила що наступний місяць доплатять зарплату.Директор Гордубей Татьяна Іванівна у якої я працювала 10 місяців і я доплату не отримувала обіцяної.За весь період десятимісячної роботи я один раз отримала 600 гривень.Моє звернення до Головного бугалтера Г.М.Козак мені повідомила як мені Директор приказала так і я виплачую.При мою звільнення мені виплатили общую суму 1075 це тільки зарплата з пониженими обдурилками а відпускні за десять місяців не рахували і знову почали годувати обіцянками. За весь період часа моєї роботи у мене викрадали із зарплати кожний місяць 600-800 гривень плюс відпускні вище 1000 які мені не заплатили.28.01.2013 я звільнилася з Укрпошти по собственому желанию.
Шановна Прокуратура допоможіть щоб мені начислили мої зароботані гроші,подзвоніть Директору Гордубей Татьяні Іванівні так як я звернуся в Прокуратуру м.Мукачева і в податкову інспекцію,по вирішенню питанні по суті згідно ч.3 ст.7 звернення громадян про порушення трудового законодавства в частині невиплати в обсязі заборгованості керівником Мукачівського ЦПЗ №1 Укрпошта.З повагою Бойко Маріанна Юрівна.Отримані мої документи з податкової інспекції говорять що борг перевищує 10 000 гривень які мені не доплатили а також моє звернення протокол ч.1ст. 41 КУпАП,буде скеровано до Мукачівського міськрайонного суду для розгляду по справі.Но пройшло місяць я пішла в податкову а перед мною закрили двері кажуть справа пжик видимо Директор відкупилася. Спасибо чиновникам мене залишили з трьома дітьми без хліба.Директор Укрпошти Гордубей Тетьяна Іванівна увійшла в змову з Мукачівською Податковою Інспекцією і в неповному обзясі податкова виявила начислення моїх коштів.Просимо дати розпорядження виявити декументально мої зароблені кошти в чому прошу.Бойко М.Ю.м.Мукачево Жовтнева 1 кв 2

Марія 2012-11-30 / 12:38:22
Підскажіть будь ласка,якщо підприємство не виплачує зарплату з травня місяця цього року,куди звернутися,до прокуратури марно.

Працівник 2012-04-02 / 14:37:33
Чи входить до Вашої компетенції перевірка дотримання підприємствами Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" та відповідна оплата праці.Недотримання вказаного Закону, тягне за собою порушення ще кількох Законів, а також несплату у повній мірі податків до держб"юджету.У районних структурних підрозділах підприємств,юридичні особи яких знаходяться в Ужгороді,відмовляються реєструвати заяви та посвідчення житаля та працівника гірського населеного пункту.

НОВИНИ: Соціо

16:16
/ 2
БЕБ зупинило закупівлю Ужгородської міської лікарні на 5,8 млн грн
11:54
/ 2
У Мукачеві в семи амбулаторіях та на підстанції водоканалу встановлять сонячну генерацію
22:37
/ 2
У суботу у Верхніх Воротах на Мукачівщині зустрічатимуть полеглого Героя Івана Вотьканича
22:22
/ 1
"Щасливі діти" запрошують дітей із соціально вразливих родин в "УжТур"
20:57
/ 1
В Ужгороді сьогодні попрощалися із захисником Олегом Ващенком
16:39
/ 1
У Ясінянську громаду на Рахівщині надійшла звістка про загибель Ярослава Бузака, що вважався зниклим безвісти від січня 2023 року
11:06
/ 1
В Ужгороді в п'ятницю попрощаються з Олегом Ващенком
16:10
ТОП 10 вакансій: на Закарпатті є 46 вакансій водіїв і 53 – швачок
15:28
/ 1
У Міжгір’ї відкрили Алею Слави Героїв-Захисників
20:39
/ 4
Холмківська громада провела в останню дорогу Героя Михайла Койду з Розівки
16:45
/ 2
"Казанова" з Рівненського ТЦК Ярмошевич повернувся з фронту і формує нову бригаду в Ужгороді – ТСН
14:28
/ 3
ФОТОФАКТ. Закарпатський ОТЦК показав, як проходять базову підготовку усі мобілізовані до лав ЗСУ
01:52
/ 2
Від системи "Шлях" через неповернення водіїв відключили 2-х перевізників з Закарпаття
00:51
У Ракові на Ужгородщині попрощалися з полеглим Героєм Олександром Кострицею
23:20
У Тур'я Пасіці Ужгородського району провели в останню дорогу 24-річного Героя Олексія Тирпака
19:14
/ 1
Угорський інститут з Берегова отримав дозвіл розробляти 3 родовища з термальною водою на Берегівщині
18:10
/ 2
У Великому Березному попрощаються з Мирославом Майдичем, який загинув ще в лютому
16:53
/ 9
Ромжа, Галич і церква в Ужку: розроблено герб правлячого єпископа МГКЄ Теодора Мацапули
22:28
/ 1
У Мукачеві попрощалися з полеглим Героєм Василем Улинцем
21:51
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим Юрієм Кучериком
19:32
Після втручання БЕБ Ужгородська міськрада скасувала тендер з ремонту ліфта на 2,2 млн грн
14:43
Закарпатцю присудили сплатити "Закарпатгазу" 188 тис.грн через "підкручений" лічильник
13:41
"Укрзалізниця" скасовує пересадковий потяг Ужгород-Чернівці
23:56
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим захисником Романом Гапаком
20:50
У січні-березні поточного року на Закарпатті здали житла в експлуатацію на 30% більше, ніж торік
» Всі новини