Скільки студентських конкурсів краси може бути на Закарпатті?

Нещодавно на теренах Закарпаття з’явився новий конкурс краси серед студенток. Із дещо специфічною назвою «СтудМіс». Що це таке: черговий конкурс краси, який дає нашим дівчатам можливість пробитись в модельний бізнес, чи просто захід, який задумали провести заради грошей?

Скільки студентських конкурсів краси може бути на Закарпатті?

Ми "копнули" трішки глибше і виявили, що конкурс зовсім новий і має свою історію та певні правила. Але зрозуміли, що їх ніхто не дотримується. Що ж це таке насправді? За коментарями ми звернулися до організатора конкурсу "Міс Студентство Закарпаття 2011" Владислава Лакатоша, який, як відомо, займається організацією конкурсів краси.
 
– Владиславе, розкажи, будь ласка, про конкурси краси, які є на Закарпатті. Зокрема про студентські.

– Ну, крім конкурсів, які проводяться в університетах та інших навчальних закладах, існує регіональний конкурс "Міс Студентство Закарпаття", який традиційно проводиться навесні. Цього року він проходитиме на відкритій площадці, на сцені амфітеатру м. Ужгорода, вільно для всіх студентів. Наша команда планує зробити ще один День Студента, щоб всі студенти відчули себе справжніми студентами. Саме з такою метою ми відбираємо по навчальних закладах чарівних і талановитих студенток, які виступлять на сцені амфітеатру.

– Скільки дівчат-студенток візьмуть участь у конкурсі цього разу і як ви відбирали їх на конкурс?

– Ну, цього року їх буде 16. Вони представляють 13 навчальних закладів області. Це, поки що, найбільше представництво, яке було на конкурсах такого рівня. Жодна з цих дівчат не пройшла просто так – всі вони всі проходили кастинг в своєму навчальному закладі. Журі особисто приїздило до ВУЗу і там всі дівчата мали змогу прийти і стати учасницею. Ми відвідали 13 ВУЗів і на кастинг прийшло близько 200 дівчат. Відповідно до квоти ми вибрали по одній дівчині і тільки від УжНУ та ЗакДУ – по 2 дівчат. Також додатково ми вибрали ще одну дівчину, яка сподобалась всім членам журі з Виноградівського державного коледжу МДУ.

– Яка твоя думка про конкурс "СтудМіс"?

– Не маю жодного бажання обговорювати цей конкурс. Є конкурс "Міс Студентство Закарпаття", який проводиться вже вп'яте, а це про щось свідчить.

– Яка команда працює над конкурсом "Міс Студентство Закарпаття"?

– Чудова команда. Всі люди – професіонали. Співорганізатором виступає Студентська Рада Закарпатської області і зокрема її голова Юлія Барабан. Також, в складі команди людина, яка вже не вперше займається організацією шоу-проектів на Закарпатті – Борис Чернявський. Він безпосередньо брав участь в організації "Міс Студентство Закарпаття" останні 3 роки. Отже він чудово знає все, що потрібно для видовищного конкурсу. Звісно, ми б нічого не змогли зробити без чудового оператора та режисера конкурсу Ярослава Таркані. На ньому дуже велика частина роботи і він чудово виконує свою роль в складі команди. Офіційними фотографами конкурсу виступають Томі Бодов та Володимир Твердохліб. Їх представляти не потрібно. Жоден серозний конкурс не проходить без їх участі. Хореографію та постановку виконує команда спеціалістів "Step by Step" на чолі із одним з кращих хореографів України – Володимиром Мишком.  Його, думаю, теж не потрібно представляти. Його знають всі поважні хореографи та танцівники у всьому світі. Отже, команда просто  чудова.

– Що нового побачать глядачі в амфітеатрі 13 травня?

– Чесно кажучи, задумок багато, але не хочеться все розповідати наперед. Всі  зможуть відвідати цей захід, адже ніякої плати за вхід не буде. Ми його проводимо для всіх студентів та молоді нашої області безкоштовно.

– Ми бачили соціальний ролик, який показують по телебаченню, зокрема на "Тисі 1" та ТРК "Даніо", та який має відношення до конкурсу. Прокоментуй це.

– Так, звісно. Я намагаюсь, щоб конкурс не проходив даремно, і тому вирішили зробити соціальний ролик із закликом зірок долучитись до проблем онкохворих дітей. Ми з Ярославом Таркані поїхали в Київ та Львів і записали наших артистів спеціально для цього ролика. Долучились співаки Василь Бондарчук, Пара Нормальних, Наталка Карпа, Яна Романова, ведучий "Спорт-репортеру" Слава Варда, ведучі Люкс ФМ – Василіса та Слава Дьомін, Королева Світу 2009 – Вероніка Вовчук. Ми їм дуже вдячні. А також будемо вдячні всім тим, що допоможуть цим діткам, які лікуються у м. Львові у відділенні інтенсивної терапії та гематології. Адже це дуже важка хвороба, а коштів не вистачає.

– Дякуємо за розмову.

Арсен Крилатий, Соломія Кривка, для Закарпаття онлайн

13 квітня 2011р.

Теги: конкурс краси, студентки, Лакатош

Коментарі

Сергей 2011-04-14 / 11:21:00
обидили бедного организатора и забрали у него работу, вот он и попользовался журналистишками, чтоб насолить ребятам-конкурентам. не ссы лаки, ты маладец

Антон 2011-04-14 / 00:27:00
Не зрозуміло, чому за коментарями про один конкурс краси звернулись до організатора іншого конкурсу?

НОВИНИ: Соціо

21:41
"Вітаю вас усіх зі святом Христової перемоги", – глава УГКЦ у Великодньому привітанні
19:34
На словацькому пункті пропуску "Вишнє Нємецьке" вийшов з ладу сканер, пропуск вантажівок зупинено
19:04
/ 16
Перелік парафій МГКЄ, які святкують Великдень з усією Україною 5 травня
15:52
/ 8
Верховний Суд визнав незаконним будівництво вітряків на Боржаві на Закарпатті
17:28
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
11:04
/ 3
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
» Всі новини