Безкоштовні дзвінки від "Beeline" для населення Закарпаття, що постраждали від стихії

Відтак, протягом 1-3 серпня в населених пунктах Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть пересувні мобільні пости, звідки всі бажаючі зможуть зателефонувати до своїх рідних і близьких.

Мобільні пересувні пости почнуть свою роботу 1 серпня в Закарпатській області в Тячівському районі, 2 серпня вони запрацюють в Чернівецькій області в Вижницькому районі, а 1 серпня безкоштовно дзвонити зможуть жителі Надвірнянського району Івано-Франківської області.
Нагадаємо, що обладнання «Beeline» з гідністю витримало випробування грозами, які пройшли територією Західної України 21-27 липня, і жодна конструкція не була пошкоджена.
«Ми розуміємо усю складність ситуації. Своїми діями ми хотіли б допомогти місцевому населенню, яке зможе дзвонити безкоштовно у будь-яку точку України і спілкуватися зі своїми рідними та близькими. Адже цим людям зараз дуже потрібна підтримка і розуміння. Крім того, якщо така потреба виникне, ми організуємо мобільні пости і на довше, щоб постраждалі мали можливість вільно спілкуватися в такий важкий для них час», - відзначив директор Львівської філії «Beeline» Віктор Костецький.
До речі, «Beeline» приєднався до всеукраїнської акції допомоги населенню, яке постраждало від стихійного лиха. Від сьогодні будь-який абонент «Beeline» може перерахувати 10 грн в фонд допомоги населенню регіонів Західної України – для цього потрібно тільки подзвонити за номером 8-900-300-10-90 чи відправити SMS-повідомлення на номер 1090. Вартість SMS чи дзвінка з врахуванняс всіх податків – 10 грн.
Станом на 31 липня в шести областях західного регіону, а саме в Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській, які постраждали внаслідок стихійного лиха (дуже сильні дощі, що призвели до різкого підняття рівнів води у ріках Карпатського басейну), залишаються підтопленими 619 населених пунктів (відведено воду від 148 н. п.), 32 тис. 354 житлових будинки (відведено воду від 12 тис. 348 будинків). Залишаються охоплені водою 28 тис. 326 га сільськогосподарських угідь. Про це повідомила прес-служба МНС України.
*   *    *        
 В Україні послуги під брендом «Beeline» надає ЗАТ «Українські радіосистеми». Компанія входить в міжнародну групу ВАТ «ВимпелКом». Група компаній  «ВимпелКом» - телекомунікаційний оператор, який надає послуги голосового зв`язку і передачі данних на основі широкого спектру технологій безпровідного і фіксованого зв`язку, а також широкополосного доступу в Інтернет. В групу компаній  «ВимпелКом» входять компанії, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикістані, Узбекистані, Грузії і Вірменії на території з загальною кількістю населення близько 250 млн чоловік. ВАТ «ВимпелКом» стало першою російською компанією, яка була включена в лістинг Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на NYSE під символом VIP.
Покриття мережі GSM/GPRS/EDGE «Beeline» в Україні охоплює 90% населеної території країни, де проживає 43 млн. людей. Компанія використовує найновіше високотехнологічне обладнаннядля мереж наступного покоління NGN. Для обслуговування клієнтів за стандартами міжнародного бренду «Beeline» впровадив іноваціні рішення – система інтелектуальної маршрутизації трафіка, розподілу All-IP архитектури, цифрове кодування голосу, сучасні комутатори з підвищеною ємністю, що забезпечує високу якість і надійність послуг.

"Високий Вал"
31 липня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:04
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
/ 3
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
» Всі новини