"Міс студентство Закарпаття" стала студентка ЗакДУ Тетяна Денисюк (ДОПОВНЕНО)

Краси забагато не буває. Саме таким принципом керувались організатори ІІ регіонального конкурсу краси «Міс Студентство Закарпаття», який відбувся 1 липня у драмтеатрі в рамках святкування Дня молоді. 17 найгарніших студенток 11 вищих навчальних закладів області вийшли на подіум для того, щоб позмагатись за звання найгарнішої.

"Міс студентство Закарпаття" стала студентка ЗакДУ Тетяна Денисюк (ДОПОВНЕНО)

Організаторами виступили «Молодіжний союз «Наша Україна» в особі Владислава Лакатоша, Фундація Регіональних Ініціатив та Студентська рада Закарпаття за підтримки Управління в справах молоді та спорту, Управління освіти та науки, Управління культури ОДА.

Виснажливі репетиції зробили свою справу – чіткі рухи дівчат, мила посмішка глядачам та впевненість в собі довершували образ кожної з них.

Традиційний вихід в національних костюмах вказав на те, що наші українські традиції не забуті і тільки підкреслюють образ кожної дівчини. Вихід в спортивній колекції від магазина «Oхygen» яскраво довершив чіткі риси струнких фігур дівчат, а вихід в купальниках підняв в залі невимовні овації, які супроводжували кожен рух красунь.

Одним із яскравих доповнень конкурсу була презентація дівчат на водоспаді в Лумшорах. Кожна учасниця найгарніше вказала на переваги свого ВУЗу та власні життєві цінності. Також різноманітною була і концертна програма: приїзд танцювального колективу з Берегова «Атас» розбавив виступи традиційно найкращої студії сучасного танцю «Бліц» та колективу «Корпорація друзів». Виступи солістів доповнили сценічний образ заходу.

Дівчата готуються до вечірнього виходу, а перед журі постала нелегка задача – хто найкращий. До речі, журі в той вечір було в такому складі: лікар-нейрохірург – Василь Данацко, директор рекламної агенції «Калейдоскоп» - Тетяна Мясковська, генеральний директор ГТК «Інтурист-Закарпаття» - Олександр Доктор, виконавчий директор готеля «Прага» - Ріхард Крайчек, начальник управління культури – Юрій Глеба, адміністратор диско-клуба «Eila» - Юрій Мощак, директор модельного агентства «Fashion models» - Жанна Калинич, Міс Ужгород 2008 – Катерина Шютева, віце-міс України 2006 – Квітослава Левко, хореограф-постановник конкурсу – Іштван Федьо, директор конкурсу – Вікторія Пазяк, голова оргкомітету – Владислав Лакатош.

Дівчата на сцені, хвилювання досягло свого апогею. З легкої руки Владислава Лакатоша, який оголошував титули, призові місця зайняли:  Міс Дружність – Наталія Ватах (коледж культури та мистецтв), Міс Фото – Діана Розовлян (коледж культури та мистецтв), Міс глядацьких симпатій – Вікторія Мойсеєнко (УжНУ), Міс «Інтурист Закарпаття» – Наталія Ватах, Міс «Fashion models» - Неля Прокопець (УжНУ), ІІІ віце-міс – Анна Сабадош (УжНУ), ІІ віце-міс – Неля Прокопець, І віце-міс – Ольга Логойда (МТІ). Всі завмерли в хвилюванні та надії. Хто ж стане «Міс Студентство Закарпаття 2008»? І нею стала Тетяна Денисюк (ЗакДУ). Саме вона представлятиме наш край на Міс Західна Україна, який відбудеться в кінці року в Чернівцях. Переможниця конкурсу, разом з «Міс Інтурист» від найкращого турагента «Інтурист-Закарпаття» отримали в подарунок путівку до Єгипту. Неля Прокопець – представлятиме Закарпаття на конкурсі краси «Королева України 2009».

Оргкомітет «Міс Студентство Закарпаття» щиро вдячний за підтримку людям та фірмам, які допомогли в проведенні цього заходу: мережа автозаправочних станцій УкрТатНафта, ТОВ «Калина-Закарпаття», торговельний центр «Дастор», боулінг-клуб «Прага», діагностичний центр «ВМТ», магазин «Акваперл», «КІА», головному інформаційному спонсору рекламна агенція «Калейдоскоп»  та найкращому турагенту «Інтурист-Закарпаття».

Голова оргкомітету "Міс Студентство Закарпаття" Владислав Лакатош
07 липня 2008р.

Теги:

Коментарі

Коля 2008-07-25 / 15:40:00
да багато гарних дівчат було на сцені а деякі головні призи виграли дівчата з ногами швабри в прямому смислі цього слова

НОВИНИ: Соціо

09:18
/ 2
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Юрієм Семиряжком
23:45
Українська мова у шкільництві на Закарпатті австро-угорського періоду (ДОКУМЕНТ)
21:00
/ 3
"Хуліганки" з циганського табора в Оноку вибачилися за свої дії біля ТЦК у Виноградові, а інші учасники безчинств власноруч полагодили ворота
10:50
Великоднє привітання предстоятеля ПЦУ Блаженнішого Митрополита Епіфанія
21:41
/ 1
"Вітаю вас усіх зі святом Христової перемоги", – глава УГКЦ у Великодньому привітанні
19:34
На словацькому пункті пропуску "Вишнє Нємецьке" вийшов з ладу сканер, пропуск вантажівок зупинено
19:04
/ 44
Перелік парафій МГКЄ, які святкують Великдень з усією Україною 5 травня
15:52
/ 11
Верховний Суд визнав незаконним будівництво вітряків на Боржаві на Закарпатті
17:28
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
11:04
/ 3
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
» Всі новини