На Закарпатті п’яний майор ТЦКСП напав на офіцера ЗСУ з дружиною і побив її (ФОТО)

Дізнавачі Ужгородського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом побиття жінки військовослужбовця. Фігурантом справи є співробітник ТЦКСП, який на момент вчинення кримінального проступку перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На Закарпатті п’яний майор ТЦКСП напав на офіцера ЗСУ з дружиною і побив її (ФОТО)

Історію про побиття п'яним майором Закарпатського ОВК Костянтином Варі розповіла напередодні в соцмережах Тетяна Новак. За її словами, п'яний офіцер напав на них із чоловіком і наніс Тетяні Новак два удари кулаком в голову: в щелепу і ліву скроню.

25 червня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Ужгорода невідомий чоловік вчинив конфлікт з військовослужбовцем та його дружиною. Окрім цього, зловмисник наніс тілесні ушкодження жінці, після чого втік з місця події.

За викликом виїхав наряд поліції. Правоохоронці поспілкувалися з потерпілими та з’ясували, що фігурант спочатку вчинив сварку з подружжям в приміщенні магазину, потім наздогнав пару на вулиці та кілька разів вдарив жінку в область голови та обличчя. Окрім цього поліцейські опитали двох свідків та опрацювали відео з найближчих камер спостереження. Однак та місцевість, де відбувалася подія, не охоплюється жодною із них.

Співробітники поліції швидко встановили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦКСП. Його розшукали та доставили до районного управління поліції. Під час проведення процедури освідування було встановлено, що фігурант перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Всі вказані відомості дізнавачі Ужгородського РУП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто Умисне легке тілесне ушкодження.

Наразі у справі проводяться необхідні слідчі дії. Також призначено проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеня важкості завданих потерпілій тілесних ушкоджень.

В поліції готують матеріали для повідомлення зловмиснику про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує від штрафу до виправних робіт на строк до одного року, повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

03 липня 2023р.

Теги: жінка, дружина, напад, військовослужбовець, майор

Коментарі

Феміда 2023-07-20 / 12:29:52
Шановно громадо! Мене звати Мария. Я вступила в діалог з Тетяною Новак на її сторінці, але після відкритих коментарів і запитань та відповідей, Ваша «бідна» дівчина образила мене і всіх, хто виказав свою думку з приводу цього інциденту. Тетяна Новак сама видаляє наші коментарі і банить, а потім прикидається, ніби ми самі відписуємося від неї. ЗАЯВЛЯЮ, що це все не правда. Тетяна Новак, вже не перший раз робить хайпи зі своєю персоною. Кому цікаво, скину її пости за інших людей, яких вона безпідставно паплюжить.
На рахунок ситуації з Майором Варі! Хто Вам дав Вам всім право навішувати клеймо і вимагати смерті для людини, провина якої недоведена в суді? Хто дав право потерпілій використовувати неправду проти майора? Він – не воєнком! Він простий оперативний майор, який не має ніякого відношення до вручення повісток і хабарів. Під час інциденту він взагалі був у відпуску, і ця справа мала розглядатися, як особиста цивільна. Так для пані Тетяни не цікаво – масштаб замалий. Ось «Воєнком» - це зараз тренд! Така нагода пропаритися. Майор Варі - бойовий офіцер, ветеран, тричі був у зоні бойових дій! Має нагоди, відзнаки від президента, шану і повагу тих людей, які боронили нашу Україну пліч о пліч разом з майором всі ці роки. До речі, ще перший раз, у 2014, він добровільно пішов до лав ЗСУ, покинувши своє приватне підприємство, за рахунок якого досить добре жив. (Це для тих, хто бажає йому спати у бруді, в окопах і бути класним м’ясом). Після поранення, дуже тяжкої операції (трепанація черепа), він мав проходити довгу реабілітацію. Події 22.02.2022 р. перешкодили йому продовжувати лікування. Він не міг залишатися в стороні, тому прийшов до воєнкомату, і незважаючи на інвалідність, знову добровільно став на захист своєї країни.(Хей, диванні писаки, Вам слабо?)
Те, що сталося, як описує Тетяна Новак має дуже багато «води» і справа шита нею «білими нитками». Перед тим, як вона видалила мене зі свого посту, в адресу інших йшла агресія і неповага від неї самої. Ніхто з Вас, шановне Суспільство, не задав собі питання: чому це сталося і чому ця пані так розкручує цю тему. Доказної бази, крім її слів і фото синця, в неї немає. Чому її чоловік не втрутився? Чому майор його не вдарив? Взагалі, вдарив її майор чи ні? Ми також не знаємо. Ви не знаєте! Тільки її слова. Слова до справи не пришиєш. Чому напідпитку, людині у цивільному, та ще агресивному, з її слів, вони розказували про себе, чому не пішли від конфлікту, а стояли і чекали поки майор вийде з магазину? Чому вона видалила коментарі чоловіка, який був там і описав, насамперед, її неадекватну поведінку і обурення, що закарпатці – це непотріб, не українці, а вона бідна переселенка. (До речі, вона з чоловіком приїхала до Ужгороду за два дні до початку вторгнення. Одже, знову неправда – вони не переселенці. Тому їм ніякі пільги не належить мати. Тетяно всюди пише, що не користується пільгами. Яка порядна людина – відмовилася від пільг. Знову, неправда з її боку). Білий день і ні одного свідка, ні однієї світлини, ні відео!!! І це в наш час, коли одразу всі дістають телефони і знімають все підряд.
Відповім на ці питання. Пані Тетяно бреше. Не вперше. Вона вміє «казки» ліпити. Наприклад, як з таксистом! Так, пані Тетяно? Або з двома старими панянками, яких постійно ображає, бо ті дві старі придуркуваті, на її погляд, мають покинути цей світ, вони для неї не люди, а особини.
А саме головне, нехай скаже правду: як вона спровокувала цей інцидент! Розкаже правду про свого чоловіка, для початку. Наприклад, як її вояка ухилявся від служби і виконання наказу, як вимушений був повернутися до війська, тому що йому за це світила кримінальна стаття. Бідолага - легка контузія і погано став бачити. Йой! (Нічого, що люди з однією рукою або на милицях повертаються у стрій). Потім бідненький у шпиталю розважався. Нехай розкаже, як Вони навмисно дочекалися майора з магазину. Розкаже казку, як майор замахнувся аби дати по пиці її сміливому лицарю, до речі, правильно би зробив, якщо дав би. Чомусь не дав? Траєкторію майор змінив! Чому? Злякався? Майор, хоча і інвалід, але з виду у добрій фізичній формі, постать справжнього вояки, вага якого біля 90 кг. злякався маленького, щупленького (трішки вітру, і злетів би її чоловік кульбаба). Якби майор вдарив її або її чоловіка, то обидві щелепи, від одного його удару, лежали би на асфальті. Синець демонструє, як після стоматолога. Провина майора в тому, що дійсно, Він трохи був напідпитку. Вони збагнули, що можуть отримати компенсацію від такого «нападника», але «нападник» відправив їх за курсом корабля. Ось тому, вже пізніше і виникла ідея подзвонити у поліцію і не одразу, зняти побої. Між цієї подією і зверненням по експертизу скільки годин пройшло, пані Тетяно? Так звідки синець? Хто Вам дав по пиці? Скільки грошей Ви вимагали від майора? Чому одразу не виклали пост на ФБ, ще 26.06.23 р., коли, як Ви кажете, Вас у поліції також кудись послали? Чекали, що майор захоче зам'яти цю справу? Ну, кажіть? А майор мав Вас десь і вдруге Вас направив за курсом корабля, тому що нічого надприродного кримінального не вчинив.
Не здивуюся, якщо і цей мій комент буде вилучено! Правда очі коле! Лише чесні, порядні і з правдою люди мають сміливість вислуховувати всі думки, не зважаючи подобається і співпадає ця думка з їхньою чи ні.
Так ось, шановні мої співвітчизники, Ви своїми прокльонами і побажаннями смерті, можете людину до самогубства довести, до інфаркту, тощо. Як тоді жити будете з тим? За це, між іншим, і стаття є кримінальна. Йой! Лише не пишіть мені, що Він не людина. Це також не Ваша прерогатива. Будь - яка людина, щоби Вона не накоїла, має право на гідність. Ви не уповноважені виносити вирок. У будь - якому конфлікти завжди винні всі сторони. А завтра може когось із Вас зустріне таке подружжя? Всі під Богом ходимо! Він все бачить! Будь людьми, а не куди вітер дує. Бажаю всім мирного неба!
P.S. Майору бажаю терпіння. Правда завжди перемагає!

Ужгородець 2023-07-04 / 16:53:26
Виродок

До борисенка 2023-07-04 / 13:01:47
Якби я перевил цього салабона в п ‘яне рило, то мене тягала по сiзо, по судах приватна, палiцейська контора !

До нижнього 2023-07-04 / 12:59:35


Давай я тебе от***рю, f так я нормальний чилядник ! Яке францювати створiння !


До Ужгорода 2023-07-04 / 12:40:36
Підтримую на всі 100%.

Нік 2023-07-04 / 12:26:18
Складали на нього вже адмінпротокол в Луганській області за розпиття військовим алкоголю

Коля 2023-07-04 / 12:01:57
Бо бють пацанів в воєнкоматі нещадно яких піймали на вулиці, якщо відмовляються підписувати контракт або не хочуть проходити медкомісію, от і вилізло з нього на вулиці

Сергей Борисенко 2023-07-04 / 10:43:17
Уявiть,собi,кiдь цей Костя майор,дiстав би кулаком у голову,яка тодi розвязочка була,мирним шляхом,не думау!!!

Ужгород 2023-07-04 / 08:29:32
Костя нормальний чувак буває перебрав трохи

Віцин 2023-07-03 / 22:05:57
Водку надо пить легулярно, 150 гр… трираза в день. А больше ни, ни

до отакої 2023-07-03 / 18:25:23
не смішіть людей! нічого їм не буде! ще будуть орденоносцями, депутатами, міністрами...

до 1234 2023-07-03 / 18:08:44
Не будьте наївні з "не мадярське". Від що, жіноче прізвище взів? А якщо від вдома Сілард Олодарович?
По пиці видно "у мене усе на мазі! Нічого мені не зробите"

ддд 2023-07-03 / 15:34:50
КОСТЮ НА 0 АБО 1 НА СХІД І БУДЕ ПОРЯДОК

1234 2023-07-03 / 14:44:26
До 111111 - Костянтин Володимирович не мадярське імя та по батькові

Отакоi 2023-07-03 / 12:23:20
Вiйна Закiнчиться, а цi вояки та полiцаi, якi допомагали вчиняти викрадання людей на вулицi отримають по вилицям-не всiм пощастить спасти своi зади ! Це зараз на вашому боцi Влада, Але так не все буде !

111111 2023-07-03 / 11:49:24
З таким прізвищем нічого дивного...Мудак мадярський!

Воєнний 2023-07-03 / 11:41:08
Ці мудаки з Отцк взагалі страх втратили

Філософ 2023-07-03 / 11:23:47
То якісь неформали... Хоча чоловік може і випив зайвого

911 2023-07-03 / 10:51:32
Но,ТЦК вже жинок бьють, що буде далi,це полний хаос I беспредел...

НОВИНИ: Кримінал

15:58
На Закарпатті передали ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав
15:41
Справу закарпатця, який видурив у дружини військового $10,5 тис. за "звільнення з полону", передали до суду
11:20
/ 3
Через контрабандні сигарети 25-річний студент позбувся на кордоні з Угорщиною свого "Мерседеса"
13:12
/ 1
Злодій із Собатина протягом кількох днів виніс із магазина в Іршаві товару на 10 тис. грн
23:16
/ 3
На Берегівщині керівник одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті системно приторговував метамфетаміном
15:04
У Ганичах на Тячівщині затримали місцевого наркоторговця
10:48
/ 1
Директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника повідомлено про підозру
10:44
"Безправному" водієві "під кайфом", що порушив ПДР на трасі біля Середнього на Ужгородщині, виписали штрафів на 90 тис. грн
19:29
/ 2
80-річному жителю Пилипця, що застрелив собаку, "світять" до 3 років тюрми
23:33
/ 3
В Ужгороді вслід за підрядником з Харкова про підозру в розтраті майже 3 млн грн на ремонті доріг повідомлено спеціалісту з технагляду
23:08
Cуд у Тячеві звільнив від покарання підприємця, який п'яним вдарив поліцейського
14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
» Всі новини