Закарпатські рятувальники по 50% передоплати за 10 млн придбали спецвантажівку у фірми, наближеної до високопосадовців ДСНС

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області, провівши закупівлю без використання електронної системи «Прозорро» з поміткою «Оборонна закупівля», 23 серпня 2022 року уклало договір з ТОВ «Компанія Тітал» на 9,85 млн грн.

Закарпатські рятувальники по 50% передоплати за 10 млн придбали спецвантажівку у фірми, наближеної до високопосадовців ДСНС

Інформацію про закупівлю розмістили у системі «Прозорро» 23 травня 2023 року.

Згідно із умовами договору автомобіль генераторно-освітлювальний АГО-50 на базі шасі Daewoo Maximus 4x2 придбали по попередній оплаті постачальнику у розмірі 50% (4 927 000 грн). Решту 50% (4 929 000 грн) замовник оплатив при фактичному прийнятті товару, який мав бути поставлений до 21 листопада 2022 року.

ТОВ «Компанія Тітал» вже 26 років виробляє та продає автотранспортні засоби, зокрема, пожежно-рятувальну техніку у повній комплектації. Засновники і бенефіціари компанії – Дмитро Брицький, Павло Брицький та Петро Брицький. Керівником ТОВ значиться Андрій Хлапук. Раніше Хлапук був керівником ТОВ «Агротал», компанії з групи Укрлендфармінг українського підприємця і політика Олега Бахматюка, відомого підозрою у дачі хабара ексголові Фіскальної служби Роману Насірову.

Сума договорів, укладених ТОВ «Компанія Тітал» через «Прозорро», – понад 761 млн грн. Основні замовники – ДП «Енергоатом» (278 млн грн) та структури Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

ТОВ «Компанія Тітал» уже багато років регулярно виграє підряди на поставку пожежної автотехніки структурам ДСНС у різних областях України. Так, у серпні-жовтні минулого року ДСНСники на Закарпатті, у Тернопільській, Черкаській, Дніпропетровській, Івано-Франківській та Одеській областях придбали у згаданої компанії сім аналогічних автомобілів генераторно-освітлювальних АГО-50 на базі шасі Daewoo Maximus 4x2 на загальну суму 70 млн грн.

Також раніше журналісти дослідили, що у кінці 1990-х ТОВ «Компанія Тітал», ексначальник головного управління МНС у Києві, колишній чиновник Секретаріату Кабміну Анатолій Косар та підприємець Ігор Немировський, брат нардепа 4-го скликання Олега Немировського, заснували благодійну організацію «Благодійний фонд сприяння державній пожежній охороні у м. Києві». А вже фонд у свою чергу поєднав своїх засновників бізнесом на освоєнні коштів Державної служби України з надзвичайних ситуацій через ТОВ «Пожежне спостереження» та ТОВ «Дозор».

З мережею компаній «Дозор» також пов’язана родина директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександра Щербаченка.

Олена Мудра

30 червня 2023р.

Теги: ДСНС, Тітал, Брицький, спецвантажівка

Коментарі

Закон 2023-07-04 / 23:35:25


Журналістам величезна подяка і уклін же *****а Гудака викрили. Молодці а тепер люде підключаться добавлять срок по іншим погрешностям які Гудак наробив.Прийшов час розплати падло всьо почуствуєш на собі .Які каміння ти кидав до людей такі і забереш


Ліля 2023-07-04 / 23:15:36
Що ви пишите за Щербія якщо крав Гудак про нього стаття .А це лише початок,один процент його воровства Тепер на поясненнях в прокуратурі всі криси здадуть Гудака Перша криса яка пудсіла Безпалька Ісайчичка , другий по кличці помазок Ціцей, а далі вся шахрайська банда ДСНС Закарпаття

Бос 2023-07-04 / 22:46:30


Хамство і ненормативна лексика. Видалено два коментарі одного автора, написані під різними нікнеймами. Адмін


Рятівник 2023-07-03 / 16:55:44
Якщо служба працює, то її треба рознести. Це так виходить. Зараз у кожній установі або структурі можна знайти воші. І не забувайте, що само керівництво інколи з Києва дає вказівки що і в кого купувати. Гудак чесний начальник і не розкрадає бюджет і уж точно не бухає та не нюхає. А от по жінці тільки кончене чмо таке напише. Родина це святе, взагалі не варто туди лізти

ДСНС 2023-07-03 / 13:10:05
Підтримаю чинного начальника Романа Гудака. Всі розумні. Вперше за всю історію при ньому рятувальників почали поважати. Я працюю в структурі 15 років, нас за людей не вважали раніше. В нього працює професійна команда, яку він зміг зібрати і згуртувати і ми за нього стіною.

Лука 2023-07-03 / 07:36:50
В богатстві чи в бідності завжди залишайтесь людьми. Не продавайте того, що немає ціни Совість і душу

Максим писарський 2023-07-03 / 06:51:45
Щербей - нездара і корупціонер, а ще зрадник України. За гудака ніколи ніхто не жалівся в області, допомагає хлопцям і нікого ніколи не кинув. Його поважають офіцери та силовики

Максим писарський 2023-07-03 / 06:49:16
Дурака не включайте. Відповідь дайте. Мені не треба знати особисто щербея (його знає дуже гарно мій Шеф) щоб впевнено казати, що щербей і як людина, і як начальник - гівно!

Петро 2023-07-03 / 06:42:01
Все це замовлення конченого пропитого алкоголіка Мирка Шербея, який воняє на всю область і мріє повернутися в крісло начальника ДСНС. П’яні казки, які він розповідає і шо з подачі Сергія Крука може піти в будь-яку область. Так най іде в Донецьк або Херсон, там йому розкажуть шо робити і де його місце.
Давайте розглянемо цю людину детальніше.
Щербей Мирослав - с.Щербовець (Воловецький р.) пішов вчитися в ПТУ в Мукачево, здобув освіту тракторист але потім Славка всунули у Львів щоб той мав освіту фізкультурника. Славко працював в тому ж ПТУ вчителем фізкультури, але хист цього покидька дав результат, підстроюватися під впливових людей, шістьорити, плясати під дудку різних людей Щербей вмів добре.
Завдяки цими жалюгідними методами Щербей обіймав і обіймає такі посади: Голова Воловецьких районної ради, директор ф.к.Говерла (Ужгород), помічник ректора ЛДУБЖД, член виконкому ФФУ, заступник голови ОПЗЖ в Закарпатті, Начальник ДСНС в Закарпатській області..д о речі очолював він ДСНС 3 рази..і всі три рази йшов позорно (в 14 році цю гнилу люстрували але наші суди роблять чудеса) в кінці 20 цей нелюд знову обіймав цю посаду.
Тепер поговоримо про оточення Щербея: Віктор Медведчук, Іван Чубірко (шовгор Медведчука), Сергій Ратушняк, Олександр Ледида, Шуфрич Нестор, Ланьо(Блюк), Ковбаско Василь, Генаддій Москаль, Різак, Суркіс, Юрій Бойко а також різні люди на рівні Києва часів Партії регіонів.
Щербей був в партіях СДПУ(о), Партія регіонів, Опзж, ну тепер зрозуміло про цю людину ..досить лише в яких партіях він перебував і з ким він спілкується, серед перерахованих людей. Саме багатьом людям Щербей лизав, от тому це падло і було на керівних посадах і накралося грошей..
Тепер давайте подивимося що нажив Щербей чесною працею.
Отже, дача в с.Жденієво, тут і будинки і ресторан і гаражі,баня ,чан, квадроцикли та ін. Саме сюди приходили і приходять різні впливові чинуші, серед яких Вітьок Медведчук, адже сам там має дачу, а Славко лиже йому по повній коли кум Путіна туди приїздить. Йдемо далі - дім в Ужгороді (р.Червениця), декілька квартир в Ужгороді і квартира в Мукачеві.
Машини: Лексус(джип), Мерседес, Шкода супер Б, квадроцикли. В Щербея також є рахунки в банках...Також у власності Щебея: декілька змельних ділянок, за інформацією вже декілька він продав і забив в карман капусту.
Непоганий спосіб заробити, землю що належить зовсім не йому розпродати і збагатитися..
Мирко тобі лише можна зробити аплодисменти.
Також Щербей Мирослав має інші скажем так мутки (ну звісно ж не чисті)
Тупий, неосвідчений ,некультурний Щербей вдало всім лизнув і ставав на різних посадах і нажив собі такі статки! Від сільського бовдура і ледаря Славко став крутим чуваком! Прийшовши в ДСНС цей тупак не знав зв'язати двох слів але це йому не завадило займатися корупційними схемами.
Така гнида, проститутка, бандит і корупціонер має понести покарання як і його бос Вітя Медведчук.
Розвиваючи російську пропаганду і диктувати людям умови на користь Медведчука - Щербею вдавалося всьо собі рішати через кума Путіна.
Буду в партії регіонів і підтримувати зв'язки з впливовими людьми з тої партії Щербей шугав людей і робив з себе Бога.
На такого покидька і медвечуківську курву мають бути накладені санкції і відкрите кримінальне провадження..
За часи старі, за збирання і відправок тітушок Щербеєм в Ужгород і Київ, за зраду України, за корупцію, за незаконне збагачення, за дії сексуального характеру (!!!) та також кримінального!
Путін Хуйло! Медведчук хуйло! Щербей хуйло!
"

викривач 2023-07-02 / 22:27:07
Так вірно все правда Гудак алкоголік, наркоман,корупціонер, взяточник.За посаду диспетчера, водія , та пожежного бере 2000 доларів США ,посади вище і сума вище від 3000до 5000 доларів США.Під час війни відкрив нову тему шукає в кого в ДСНС закінчується контракт , знаходить хлопців які неможуть виїхати за кордон або ховаються від воєнкомата, через довірених помазків таких Гондорчин Іван пенсіонер бувший пожежник, якому нб ставлять на цвинтарі курірує Перечинським та Великоберезнянським районом, зам.Гудака кличка Помазок Ціцей В. та віддділ кадрів Закарпатської області Ісайчик Катя та ще в цій групіровці участвує головний лікар ВЛК Закарпатської області Дідик В. який сам родом із Березнянщини і родич Гондорчина І.всі близькі родичі Дідика племянники, похресники всі працюють в ДСНС. Так само в Гондорчина синові 44 роки , а вже полковник і мав багато зальотів йшло до звільнення , тримають незадекларіровані мийки та ресторани де це все корупція но вони свої мазані їм можна. Так само нач. відділу кадрів Закарпатської області Ісайчик взяла на роботу всіх ближніх родичів, син, невістка і так далі , в Ціцея дружина, син ,невістка і так далі, довго писати скільки їх там набрали.ДСНС Закарпаття не так просто попасти там династіями переходять посади.А тепер коли від війни виплачують 30000 тис.гривень це просто золоте дно , а не ДСНС.По 10000 тис. гривень з кожного працівника, кожного місяця хто служить в ДСНС Закарпаття, Гудакові несуть начальники всіх пожежних частин , то є такса же ти небудеш отримувати проблем улавах ДСНС інакше на вихід ,або робиш так як ми установили, або на вихід.На ,що дивиться СБУ , Прокуратура ,ДБР. но я думаю їм прийшов кінець ,ниточка порвалася.Шкода за ,що воюють наші хлопці і гинуть за таких Підеру Гнойних жебо зажерлися,, Схема посипалася і всі криси будуть бігти із корабля ДСНС Закарпаття.

люся 2023-07-02 / 21:10:06
Так справді в коментарях пишуть вірно.Гудак кончений алкоголік якого постійно прокапують,щоб невпіймав білуху,постійно через свою пристрасть до алкоголю знаходиться на лікарняному, а його зам. кличка Помазок Ціцей В.виконує всі дурості які Гудаку прийдуть коли отримує кайф від наркотиків.Гудака любовниці мають керівні посади в ДСНС Закарпаття.Свою жінку ніде непоказує, бо йому соромно який у неї вигляд ,через всі сварки дома через його розвратну жізнь жінка опустилася до бомжихи,хоть навіть сам Гудак при кайфу теж їй пара.

××× 2023-07-02 / 20:40:50
Відкрию ще одну таємницю, коли в країні йде війна,а у Зак. ДСНС на посаді нач.відділу ЗВ'ЯЗКУ несе службу людина по лівому військовому квитку ( бо ця людина НІКОЛИ не служила в армії ) Виходить, що для Гудака із своєю шоблою БАБЛО ЦЕ СВЯТЕ, А ГІДНІСТЬ ЦЕ НЕ ПРО НИХ!

злий 2023-07-01 / 16:13:55
Читачу
Питання у воздух. Журналісти свою справу зробили - оприлюднили корупційні зв'язки. Далі би мали працювати прокуратура, поліція, ДБР. Але на Закарпатті їх нема. На Закарпатті просто бандити конкурують за сфери впливу з бандитами в погонах

Зам 2023-07-01 / 15:42:31
Гудак це тіпа керівник ГУ ДСНС постійно ВО обов'язки на Закарпатті нема кого призначити на постійну посаду.
Розповім вам таємницю це нарік якого тримають на короткому поаідку він повністю кончений по 15 разів на рік лікується постійні нервні зриви алкоголь та розпустні вечірки і це все під час війни.
За хабарі знають навіть Європейські колеги цей виродок навіть там зганьбився.
В структуру попасти заплати продовжити контракт заплати під час війни звільняє дружин військових, також кому 1 та меньше років до пенсії заплати бо недослужиш, за премії взагалі кіно 20% з кожнлго або по 0.


Читач 2023-06-30 / 22:59:32
Добре,молодці виявили та оприлюднили а головне що далі,винних притягнуть до відповідальності чи так і далі будуть красти наживатись?

Читач 2023-06-30 / 22:56:51
Добре молодці виявили але далі відповідатимуть винні? Інакше для чого писати а хто крав і далі краде наживається

НОВИНИ: Соціо

13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 6
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
» Всі новини