Шукаєте зручні та шикарні жіночі блузки? На які фасони варто звернутиє увагу?

Коли мова йде про вибір блузки, то ми насамперед думаємо про стиль і красу, які дозволяють максимально виразити нашу індивідуальність. Оригінальна блуза завжди чудово поєднується з брюками й спідницями різних фасонів, джинсами, шортами та легінсами. Але як вибрати модну та стильну блузку, яка не лише дасть змогу створити шикарний і комфортний образ, а й буде модною та актуальною протягом усього 2023 року? Нумо розбиратися в цьому питанні разом.

 

Які модні тенденції жіночих блузок 2023 року

Цього року дизайнери радять не обмежуватися у виборі фасонів, кольорів і матеріалів для блузок. Навпаки, можна експериментувати з прозорими тканинами, яскравими принтами, об’ємними рукавами, асиметричними кроями та оригінальними деталями. На піку популярності в 2023 році виходять такі тренди жіночих блузок:

  • Просторі сорочки з довгим рукавом оверсайз — фасон вписується в будь-який стиль, навіть пляжний, якщо поверх купальника накинути сорочку й не застібати її. Не варто себе стримувати, вибираючи колір. У цьому сезоні актуальними є блузи як класичного пастельно відтінку, так яскраво-барвистого забарвлення.
  • Блузи з короткими рукавами й відкритим коміром у гавайському стилі. Дизайнери пропонують моделі в нескінченних варіантах квіткових візерунків і яскравих літніх відтінків.
  • Укорочені блузи-сорочки з довгими рукавами-ліхтариками також щільно увійшли в моду й вже кілька сезонів підряд не здають свої позиції. Зав'язки на талії, асиметричний низ і збірка з боків роблять силует ще більш актуальним. Такі блузи рекомендується носити з брюками, спідницями на високій посадці.
  • Блузки з широким рукавом і великим коміром з рюшами ідеально підходять для тих, хто хоче бути в тренді тут і зараз. Гіперболізовані коміри у стилі «Пітер Пен», які стали популярними минулого року, й досі залишаються у колекціях відомих будинків моди, а ви можете підібрати таку блузу на сайті https://answear.ua/k/vona/odyag/bluzki.
  • Оригінальні блузки з високим коміром і пишним бантом також з'явилися багато років тому. Але сьогодні особливо стрімко набувають популярності. Фасон особливо гармонійно вписується в діловий стиль і вдало поєднується зі строгими комплектами або джинсами.
  • Асиметричні блузи-сорочки можуть мати подовжену спину, одне плече або рукава різної довжини. Ця модель для найвишуканіших модниць, готових до яскравих експериментів.

Які актуальні матеріали, кольори та принти 2023 року

Шукаючи свою ідеальну блузку в 2023 році, не обмежуйте себе лише вибором фасону. Адже загальний вигляд лука багато в чому залежить від вдалого поєднання різних кольорів і матеріалів. На щастя, в цьому питанні дизайнери також пропонують розмаїту палітру актуальних ідей:

  • Прозорі тканини — справжній хіт весняно-літнього сезону 2023. Шифон, органза, тюль, шовк створюють неймовірно легкий і повітряний образ. Якщо ви цього захочете, прозора блуза може підкреслити найспокусливіші вигини вашої фігури.
  • Яскрава фуксія — незабутній колір, який продовжує атакувати подіуми вже кілька сезонів поспіль. Відтінок підходить дівчатам будь-якої зовнішності та параметрів. Він освіжає образ, додає яскравості, особливо у поєднанні з білими, зеленими, жовтими, фіолетовими відтінками.
  • Глибокі тони чорного, шоколадного, стриманого бордового і насиченого зеленого мають вишукано благородний вигляд, створюють витончений образ для найбільш урочистих виходів.
  • Квіткова вишивка — фаворит весняно-літнього показу провідних дизайнерських будинків. Імітація вишивки на блузах органічно вписується в стиль бохо і цікаво доповнює casual.
  • Мереживо й атлас — розкішні й благородні тканини, які неймовірно вражаюче поєднуються з яскравими й насиченими кольорами. Ідеальний варіант як для урочистого, так і повсякденного виходу у цьому сезоні.
  • Анімалістичні принти — продовжують «леопардову» тенденцію минулого року. Неординарний візерунок підходить для тих, хто любить виділятися. Аби остаточно вразити оточуючих, радимо оригінальні варіації: зебра в рожевому відтінку або поєднання двох тваринних принтів в одному образі.
27 квітня 2023р.

Теги: блузка, Answear

НОВИНИ: Різне

20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
» Всі новини