Купити металевий паркан


П'ять причин купити металевий паркан

Паркани, виготовлені з металу вже давно стали найбільш популярним типом огорожі, які обирають тисячі домовласників, замінюючи свої старі дерев'яні огородження, чи встановлюючи як нові. Хоча є ще певний прошарок досить консервативних людей, що тією чи іншою причиною аргументують свій вибір паркану з дерева чи каменю, часто користуючись досить застарілими поняттями, які вже давно перестали бути актуальними. Часи, коли металеві паркани робились з залишків чогось, випадково знайденого або придбаного, давно пройшли. Сучасний паркан виробляється з якісного стального прокату, а розробкою конструкції займаються дипломовані інженери з використанням спеціалізованих засобів проєктування. І ось чому варто купити паркан металевий, а не дерев'яний чи кам'яний.

  1. Довговічність та ремонтопридатність металевого паркану. Огорожі з металу, якщо вона правильно виготовлена, має антикорозійне покриття цинкуванням, якісно пофарбована спеціалізованими фарбами та встановлена з дотриманням технологічних процесів байдуже на зовнішні впливи. Волога, комахи, сніг, мороз, спека, перепади температури - метал все витримає. Оскільки металеві паркани складають з окремих елементів, то при пошкодженні одного або декількох їх неважко замінити. При цьому немає потреби в спеціальному обладнанні чи залучення вузькоспеціалізованих ремонтників, багато хто може це зробити власними силами. Ламелі або інше заповнення зазвичай кріпляться заклепками або “саморізами”. Ну а якщо є пошкодження несучого каркаса, то це вирішується зварними та слюсарними роботами. А ще метал не горить.
  2. Ще одна причина, чому варто саме металевий паркан купити - це його високі механічні якості. Міцність, жорстокість та високі антивандальні властивості, які не будуть втрачатись з віком. Дехто скаже, що камінь чи то цегла буде краще, але тут є нюанси. Перед усім, з часом цегляна кладка втрачає свою міцність, особливо коли була порушена технологія будування. І буває таке, що весь паркан тримається на свої власній вазі. І ремонт тут вже не допоможе, лише повторне будівництво. Так, є момент, коли насправді потрібна велика вага паркану, наприклад коли поруч проходять жваві транспортні потоки. Але ж ніхто не заважає зробити стовпи та підмурування з каменю, а заповнення вже вмонтувати металеве.
  3. Швидкість виробництва та монтажу. Не секрет, що далеко не всі компанії-виробники металевих парканів мають на складі готові секції з закріпленим заповненням - це просто економічно недоцільно. Але виготовити необхідні секції огорожі можна в найкоротші терміни, підібравши під замовлення клієнта розмір і варіанти зашиття. Монтаж секцій металевого паркану взагалі дуже швидка та проста річ, яка до того ж не потребує залучення великої кількості працівників. А багато хто з потенційних домовласників може це зробити самотужки. Логістика секцій потребує не занадто потужного транспорту - помірна вага металевого паркану це дозволяє. Купити металевий паркан - це найшвидший варіант отримати якісну та довговічну огорожу.
  4. Великий вибір моделей, з різною зовнішністю, характеристиками та функціональними можливостями. Є металаві паркани як з суцільним заповненням, так і з частковим. Потрібна вентиляція на ділянці - є модифікації з щілинами, і навіть такі, що не будуть проглядатися з зовнішньої сторони. Вертикальна та горизонтальна текстура. Різноманітні варіанти покриття - під всіляке дерево та інші малюнки. Врешті решт, існують ексклюзивні варіанти металевих парканів, що мають унікальний малюнок, виповнений за допомогою лазеру. Так, це вже досить недешеве задоволення, але завжди знайдеться людина, яка захоче, щоб її паркан був таким одним єдиним на планеті. Так що на відміну від типових дерев'яних та цегляних, паркан металевий купити можна на будь-який смак та потребу.
  5. Ціна! І тут ми говоримо не конкретно про вартість самого паркану, а і про все дотичне до будівництва та експлуатації металевої огорожі. Загальна конструкція легша, а значить не потребує масивного та дорого фундаменту. В багатьох випадках можна обійтись і точковим бетонуванням металевих стовпів. А якщо опори вже є, наприклад залишились від старого паркану, то можна використати і їх. Монтаж не потребує залучення дорогої робочої сили, і робить напрочуд швидко - а робочий час це теж гроші, і чималі. Не забуваємо про логістику - далеко не всі мають можливість приїхати та купити металевий паркан у Києві, а тому пересилка в регіони буде теж відносно недорогою, відносно розмірів обраних секцій. Ну і не забуваємо про експлуатаційні витрати - не потрібно кожного року фарбувати паркан як у випадку з деревом.
     

Звичайно, всі переваги, описані вище будуть за умов, якщо ви виберете перевіреного виробника, який використовує якісні матеріали, продумані конструкції, та надає на свою продукцію гарантію.

24 березня 2023р.

Теги: паркан, огорожа

НОВИНИ: Різне

17:48
Контрольовані операції: ключові аспекти та важливість у бізнесі
13:38
Шафа-купе для акуратного та зручного зберігання речей: як підібрати найкращу?
20:52
/ 2
"Потрібен ще один Вселенський собор", – предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав про спільне святкування Великодня
18:27
Лайфхаки догляду за комбінованою шкірою
18:17
/ 1
Підтверджено загибель у жовтні 2022 року Михайла Зейкана з Виноградова
20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
» Всі новини