У Берегові жорстко зіткнулися ВАЗ та Range Rover (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері середи, 31 серпня, на вулиці Мукачівській.

У Берегові жорстко зіткнулися ВАЗ та Range Rover (ФОТО)

"За попередньою інформацією за кермом Range Rover 2021 року випуску був начальник Берегівського районного відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Михайло Варга. За наявною в мене інформацією, поліцейський перебував у стані алкогольного сп’яніння та залишив місце аварії свідомо покинувши постраждалу у небезпеці. Водійка ВАЗ у важкому стані. Її забрала швидка.

Деякі правоохоронці скаржаться мені, що співробітники Берегівського відділу поліції оперативно намагаються видалити відео з камер спостереження поблизу місця події з метою приховування фактів. ДБР відкрило кримінальне провадження по факту ДТП", – повідомив  з цього приводу у своєму телеграм-каналі блогер Віталій Глагола.

Згодом він, однак, опублікував коментар М.Варги, в якому той заперечив свою причетність до ДТП: "«За кермом автомобіля неперебував. До даного автомобіля у мене немає відношення. Цим автомобілем я не користувався останні місяці, його прив’язують до мене. Це авто мого друга, який переїхав в Велику Британії ще до війни і залишив мені його покористуватись. Останні 30 днів я точно на ньому не їздив. Товариш його продав і місяць тому я віддав авто. У момент ДТП мене навіть не було у Берегові. Абсолютно пуста історія, яку прив’язують до мене. Я повертався з Ужгорода в Берегово на службовому Kia Sportage. Коли мені повідомили про ДТП я був у районі Мукачева. Проїздив пост поліції. Власника авто фізично нема в Україні, тому авто ще досі не переписано на нового власника. У мене багато ворогів з числа нечистих на руку правоохоронці та осіб так званих контрабандистів, яким не підходить перебування мною на посаді начальника Берегівського РВП», - прокоментував мені інформацію щодо причетності до ДТП начальник Берегівського районного відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Михайло Варга

Від себе додам, що у спілкуванні по відеозвя‘зку Михайло Варга мені не здався людиною напідпитку. Говорив чітко та членороздільно. Візуальних пошкоджень (порізів та подряпин на обличчі теж не помітив).

Тому інформація від інших правоохоронців щодо причетності його до цього ДТП потребує детальної та додаткової перевірки перевірки. Відомо, що на місці ДТП працюють працівники Державного бюро розслідувань, які мають встановити усі деталі пригоди."

Фото Мукачево.нет

01 вересня 2022р.

Теги: ДТП, Берегово, Варга

Коментарі

До того що " до Григорія" 2022-09-03 / 02:24:12
Сам ти дурню пишеш .
Якщо він був в дорозі а сталась аварія , то точно шо йому подзвонили і сказали , то Варга ввдразу міг приїхати на своїй Кіа на місце аварії і тоді всі стали б сввдками того що Варга не винен , тим більше якщо вигляд в нього був би нормальним , без ознак алкогольного спяніння , чи забоїв на лиці , руках , частинах тіла .
Але В/Марга так не зробив .
ДБР в свою чергу відразу повинні були знайти Варгу і взяти в нього кров на аналіз щодо вмісту алкоголю .
Всі все знають і дурних клеять , виказуючи всю свою професійну некомпетентність.
Бояться що як почне шило вилазити , то виявиться що всі Є співучасниками однієї ОПГ
Але як робити контрабас , то так всє чьотко продумають до найменших дрібниць . Тоді всі такі розумні , один розумніший за другого .
Згадалось як дивно померла жінка поліцейська і як довго затягували слідство , можливо робили різні фальсифікації .
Чи не працює часом в лікарні хтось , якийсь доктор смерть , хто помагає "прибирати" непотрібних свідків .

До коментатора до ментів 2022-09-02 / 21:30:13
дБР най ся в себе пуд носом раз з айфонами розбере, ай їх начальник з «плюсатором»))))) бо у всьому би ся розберали. Єден з одного най почнуть та буде вся іх управа роботу мати)))

постраждалий від Глагол 2022-09-02 / 16:39:28
Мені двічі за життя довелось взнати хто такі Глаголи , я постраждав У свій час і від вченого-голои і від журналіста-доторя

винен 2022-09-02 / 15:50:05
По номеру кузова провести провірку для виявлення власника і наказати по законам війни все просто
У нашої міліциї війни нема - тому ведуть себе як бидло

До ментів 2022-09-02 / 15:35:16
Чого нач ГУНП не спростовує причетність працівників поліціі або не призначить службове розслідування враховуючи публікації закрадається думка що він співучасник фальсифікації але Дбр всеодно розбереться по закону

Іван 2022-09-02 / 15:12:28
Треба просто показати відео з вулиці, хоч уривки, до і після аварії, лише не кажіть, що його не було, бо тоді точно, що є інтерес ментів...

Григорію 2022-09-02 / 14:54:08
Якщо завтра буде ДТП і у ній злі язики звинуватять Вас то Ви приїдете оправдовуватись? Де логіка? Брєд!!!!!!!

Григорій 2022-09-02 / 12:08:16
З Мукачева до Берегова 30-40 хвилин їзди .Міг приїхати на місце так ДТП і показавши своє лице і розвіяти ці сумніви , а казки складати всі уміють ,тільки біда, що не від усих сприймають.

Вася 2 2022-09-02 / 07:27:47
закінчилась дисциплінарна комісія Держмитслужби щодо митників з КПП «Лужанка»:

Вася 2022-09-02 / 07:26:01
закінчилась дисциплінарна комісія Держмитслужби щодо митників з КПП «Лужанка»:

Вуву 2022-09-02 / 03:36:59
От власне .
Пишуть ..." рекордну кількість айфонів" але ніхто не пише куди вони поділись .
Чи може банально начальник віджав собі , а по звітності фігурує як залік в боротьбі з контрабасом .
Народ нічого не знає .
А як він народ може знати якщо він нічого і нікого не контролює ???

Івану 2022-09-01 / 21:30:47
Берегівський райвідділ єдиний хто не поставив «плюс» за Лужанківські айфони! Тому і мстять грязью поливаючи. дБР щось довго цю ситуацію з айфонами розслідують, не знають майже як не вийти на свого плюсатора який їздить не на дешевшій машині чим даний Ренж Ровер))) би го спина не їмила случайно бо втішне на лікарняний)))

Берегівчанин 2022-09-01 / 14:26:46
Так а де водій тоді? Хай покажуть ? Чи ще шукають терпілу який на себе візьме ДТП. Колесник недавно генерала получав, за таких підлеглих??? Чи за ужгородський котел??

Джон) 2022-09-01 / 12:32:32
Нічого йому не буде, розслідувань не буде, в плані корупції в нас все як в Росії нажаль

До ППС і ДНК 2022-09-01 / 11:18:55
Ти все красиво розписав, але упустив один момент. Якщо не буде команди зверху то ніхто, з того шо ти розписав робити не буде. У нас війна, а країна як була продажна і вся в корупції так і лишається, лиш шкода хлопців які померають не ясно за що...

ДНК 2022-09-01 / 10:52:33
Знімаємо з подушки безпеки, яка спрацювала в Рендж Ровері, зразки крові, ДНК, так само по салону, проводимо експертизу щодо ідентичності чи не ідентичності з взірцями ДНК відібраними у ВМ і всі питання знімаються.

ППС 2022-09-01 / 10:45:24
Прочитав телеграм ГВ….. дитячі пояснення ВМ, я не я, машина не моя, продали але не переписали, повертався з Ужгорода…. Для зняття всіх непорозумінь достатньо продивитись місцезнаходження мобільного ВМ на момент вчинення ДТП, кому телефонував в той час коли у Берегові було вчинено ДТП+ камери по Берегову стоять «безпечне місто» за півгодини маршрут і водій авто з’ясовується, з траси Ужгород-Мукачево відео, з Мукачево-Берегове відеокамери на виїзді з Мукачево і в с. Гать. Це ж все елементарно і на рівні освіти курсанта 3-го курсу НАВСУ. Інформація про нібито святкування дня народження у одному з ресторанів Берегівщини перевіряється тим самим методом і за ті самі півгодини.
Якщо за півдоби ми не побачили фактів, а не слів, які спростовують версію причетності ВМ до даного ДТП, це вже наштовхує на певні роздуми.

Іван 2022-09-01 / 10:13:42
Шось чорна полоса пішла після затримання рекордної контрабанди айфонів. До того ніхто не цікавився Берегівськов поліцією. Майже комусь хтось мішає шо так браво розганяють по інтернету. Тут треба придивитися до тих хто це розганяє. Майже ті шо получили догани замість звільнення за пропуск контрабанди на «Лужанці».

Василь 2022-09-01 / 09:43:36
Суть - п'яний бидло мент за кермом. Крапка.

Юристу та берегівчанину 2022-09-01 / 09:08:00
Глагола реально продажний пес який висвітлює лиш то шо йому вигідно і не висвітлює то шо йому не вигідно, ще і знає сказати я не висвітлю це-але з тебе та чи інша послуга! Це журналіст? Це Шл…ха за доллари! Але з іншої сторони не можна людину обливати брудом тільки тому , що вона на посаді, або коли в неі є чи вона користується дорогим авто! Ви коментатори і дбр в тому числі за собою гляньте на чому їздите, а хто не їздить то нехай Закарпатська ЖАБА вас не давить!!!

НОВИНИ: Кримінал

15:58
На Закарпатті передали ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав
15:41
Справу закарпатця, який видурив у дружини військового $10,5 тис. за "звільнення з полону", передали до суду
15:31
Через Закарпаття без декларування намагалися везти з Німеччини побутової хімії на понад мільйон гривень
14:22
Жителя Велятина на Хустщині, який п'яним зарубав свого гостя сокирою, засудили до 8 років ув’язнення
11:20
/ 3
Через контрабандні сигарети 25-річний студент позбувся на кордоні з Угорщиною свого "Мерседеса"
13:12
/ 1
Злодій із Собатина протягом кількох днів виніс із магазина в Іршаві товару на 10 тис. грн
23:16
/ 3
На Берегівщині керівник одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті системно приторговував метамфетаміном
15:04
У Ганичах на Тячівщині затримали місцевого наркоторговця
10:48
/ 1
Директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника повідомлено про підозру
10:44
"Безправному" водієві "під кайфом", що порушив ПДР на трасі біля Середнього на Ужгородщині, виписали штрафів на 90 тис. грн
19:29
/ 2
80-річному жителю Пилипця, що застрелив собаку, "світять" до 3 років тюрми
23:33
/ 4
В Ужгороді вслід за підрядником з Харкова про підозру в розтраті майже 3 млн грн на ремонті доріг повідомлено спеціалісту з технагляду
23:08
Cуд у Тячеві звільнив від покарання підприємця, який п'яним вдарив поліцейського
14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
» Всі новини