орбан повторив мантри російської пропаганди: санкції провалилися, Україна ніколи не виграє війну

Євросоюзу потрібна нова стратегія щодо війни в Україні, оскільки санкції проти москви не спрацювали.

орбан повторив мантри російської пропаганди: санкції провалилися, Україна ніколи не виграє війну

Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини віктор орбан у своєму виступі у Румунії, інформує Reuters.

"Необхідна нова стратегія, яка має зосередитися на мирних переговорах та складанні доброї мирної пропозиції… замість перемоги у війні", — сказав орбан.

У своєму виступі він зазначив, що західна стратегія щодо України будується на чотирьох китах: Україна може виграти війну з росією за допомогою західної зброї, санкції послаблять росію та дестабілізують її лідерство, санкції нашкодять росії більше, ніж Європі, і що світ вишикується в чергу на підтримку Європи.

Але, за його словами, ця стратегія зазнала невдачі, оскільки уряди в Європі "руйнуються як доміно", ціни на енергоносії різко зросли, і тепер потрібна нова стратегія.

"Ми сидимо в машині, у якої проколото всі чотири колеса: цілком ясно, що так війну не виграти", - сказав Орбан.

Він додав, що таким чином Україна ніколи не виграє війну "просто тому, що російська армія має асиметричну перевагу".

Орбан заявив, що для мирних переговорів між росією та Україною немає жодних шансів. "Оскільки росія хоче гарантій безпеки, цю війну можна закінчити лише мирними переговорами між росією та Америкою", - сказав він.

Він знову повторив, що Угорщина — член НАТО - не втручатиметься у війну в Україні, бо це поставить під загрозу її населення.

орбан натякнув, що нападу росії на Україну можна було би уникнути та що він вбачає у цьому провину західних союзників, які не пішли на вимоги путіна всупереч інтересам України. 

Як повідомляє Telex, про це він заявив у публічному виступі. 

орбан зазначив, що кремль (наприкінці 2021-початку 2022 року - ред.) висунув конкретні безпекові вимоги і вони були передані США та членам НАТО, зокрема про те, щоб Україна ніколи не стала членом Альянсу. Вимоги росії відкинули, заявивши про продовження політики "відкритих дверей". На думку орбана, ця відмова стала причиною того, чому росія вирішила збройним шляхом забезпечити те, що не змогла отримати у перемовинах. 

Прем’єр заявив також, що, на його думку, до війни би не дійшло, якби у ці вирішальні місяці президентом США був Дональд Трамп, а канцлером Німеччини - Ангела Меркель.

На його думку, Європа провалила свій шанс як посередника між Україною і росією, коли Франція та Німеччина були учасниками Мінського формату, але не були спроможні забезпечити виконання цих домовленостей, тому у кремлі тепер хочуть говорити не з європейцями, а із США.  

Нагадаємо, міністр закордонних справ Угорщини петер сійярто здійснив у четвер раніше не анонсований візит до москви, щоб домовитися про додаткові постачання газу та обговорити війну в Україні.

На спільній з главою МЗС росії сєргєєм лавровим пресконференції Сійярто заявив, що в Європі енергетична криза, а Угорщина повинна забезпечити себе газом для опалювального сезону.

24 липня 2022р.

Теги: орбан, Угорщина, росія, війна

Коментарі

пропав бо 2022-07-25 / 13:42:56
Цікаво через кого не спрацювали, шльондро промацкальська.

Володимир 2022-07-24 / 22:00:55
Пенсіонеру. Що Ющенко на пасіці проспав? "Бджоляр, прищавий, глечики.... ", це все помста людині, яка дивом вижила після отруєння, за його працю на підняття патріотизму нації в Україні.Проблема в виборцеві, який нездатний думати, що і показав 19 рік. Думайте, про що пишите.

Еган Пенсіонеру 2022-07-24 / 18:14:45
Гірка правда...Дай Боже нашому народу сили і розуму перемогти в цій війні і змінити країну після неї.Якщо українці цього не зроблять,то всі смерті наших героїв, всі зусилля простих громадян будуть даремними.Борімось і поборемо!

Конарь 2022-07-24 / 17:36:58
До пенсіонера.Я знімаю перед вами калап долу.Ви дуже грамотно розклали по полочках ситуацію в країні.Умнічка.Дай Боже Вам здоров'я,і по більше таких людей до влади,але....

Lemak 2022-07-24 / 17:33:28
Знимаю калап, перед паном Пенсіонером, Ви розіклалт так все по полках, суша правда!!!

Михайло 2022-07-24 / 13:26:26


Коментар видалено. Адмін


пенсіонер 2022-07-24 / 13:19:46
До Правди.

А хіба пан Піпаш щось має проти, якщо виходити із його коментаря?

Ви дійсно праві, бо Кравчук і Кучма, упиваючись своєю незалежністю і безконтрольністю танцювали під музику пенвних ділків, внаслідок чого вся українська економіка опинился в руках народжених ними же олігархів. Економіка в олігархів, а нічим не гарантовані ваучери та свякого роду сертифікати в руках українців.
В підсумку усі багатства опининилися в руках десятка ділків, Ахметова, Коломойського, Пінчука, Фірташа, Суркісів, Порошенка, і всілякої іншої братії.
Потім прийшой Ющенко під патріотичними гаслами, який проспав свою каденцію на пасіці в обнімку с трипільськими горшками. І наслідком його бездіяльності країну очолив двічі судимий шапкокрад.
А тепер зробимо маленький стоп. Чому так сталося??
А тому, що українці вирішили, що краще нехай країну очолять то секретар ЦК КПУ то червоний директор, лише би не націоналіст Чорновіл, адже ці двоє свої хлопці, мають досвід керівної роботи, витягнуть Україну на перші місця в Європі, благо запас міцності у держави ще тоді був.
Але "червоні" на відміну від Гавела в Чехії та Веленси в Польщі, пішли шляхом росії, почали красти, пішли в хід хабарі, побори, відкати і держава занурювалася на дно, в той час коли двоє дилетантів у владі Гавел і Валенса вятягли свої країни на добрий рівень і відали владу молодим.
Думаю усі памятають овочівське віджимання в українців бізненсу, в тому числі Мужієвського золотого родовища і спробу віджати Стоматологом нашу "Тису"
Прийшлося зека віправити в Ростов, але бунт на Донбасі, підтримка "шахтарів" ордою і 8 років ні миру ні війни.
А далі Порошенко, який трохи стабілізувавв ситуацію в державі і зробив ЗСУ.
Але він так європейцем не став, і хабарі, розкрадання, кумовство і сватовство продовжувалось.
Олігархам жилося як у Бога за пазухою.
І здавалось би так далі не можна, поряд країни Європи, беріть приклад, варто відзначти, що закарпатці багато чого корисного винесли із Європи, бо ніколи на державу не розраховували, а лише на себе.
Але тут українці вирішили прикольнутися і обрали собі у вожді клоуна. Людину без команди, без кадрів, без мізків. А в додачу обрали таких же депутатів цього ж кольору. І пішло поїхало, суцільний дилентантизм, керувати державою взялися хто як розуміє та хто як може і українці застогнали.
А тут пуйло побачивши український бардак і хаос, вирішило прихватити собі державу Україна.
Понад два місяці Захід поперджував нас про війну, евакуювавши при цьому усіх дипломатів. Газета "Більд" опублікувала план наступу на України, який потім співпав на 100%,
Але нас годували шашликами, а самі каталися на Новий рік і Різдво в Буковелі на лижах, поки орда точила ножа на Україну.
І лише завдяки Господу, патріотизму і героїзму українців та зброї Заходу, ми тримаємося до сих пір і дасть Бог переможемо.
Але виявляется і далі українці самі по собі, а влада сама по собі. Невідомо хто здав Підень країни та розмінував мости, невідомо чому під час почали міняти чиновників, яких самі ж і призначили нещодавно, і вишенка на торті - підписання Стамбульського договору та підвищення заплатні депутатам.
Хто підписав догор. Що прописали в договорі? З ким був підписаний договор? Відповідь на ці питання мабуть знає лише Всевишній.
Але наступного дня ракети уже падали на Одесу, підкріплюючи договір.

А тепер завдаймо собі питання, чому у нас недолуга влада протягом усіх 30 років?????
Чому влада сама по собі, а люди самі по собі? Чому наші сусіди уже давно в цивілізованній Європі, а ми до сих під в зад...? А тепер ще маємо війну.
Чому українці постійно обирають собі у владу баранів і проходимців???

Розумний працьовитий народ, а такий наївний мов мала дитина.
Хто дасть відповідь ?? Навіть не знаю відповіді на це питання. Але ж відповідь повинна бути, бо без неї ми будемо ходити по пустині 40 років і то безрезультатно.

Правда до Піпаш 2022-07-24 / 10:27:37
Пане Піпаш,українська влада, собливо, за перші 22-23 роки незалежності (в роки Вашої найбільшої суспільної активності) доклалася до того, щоб економічний та військовий потенціал країни в десятки разів був нижчим, від можливого потенціалу. При адекватному державному менеджменті країна могла б вже сьогодні мати армію рівня Турції чи Єгипту. Основне благо - уберегти країну від війни. Так от, героїзм тут як бачимо - ніяк не допоміг уберегти країну від війни, бо це може зробити тільки наявність достатньо високого військового потенціалу - і як передумова- наявність високого економічного потенціалу. Благо,що за останні 8 років Захід допоміг нам хоч трохи підтягнутися у військовому плані, бо інакше війна в Україні дійсно, як це оцінював Путлер, тривала б може не 3 дні, але не більше 3 тижнів - це очевидно. Недостатній військово-економічний потенціал було накоплено станом на 24 лютого, щоб превентивно вплинути на кремлівських карликів і таким чином не допустити війну. Задаємося питанням, наприклад, чому Путлер за 22 роки правління не взяв під контроль неймовірні нафто-газові родовища колишньої радянської республіки Азербайджан. Очевидна відповідь: бо за Азербайджаном на 100% стоїть військово-економічний потенціал Турції, при цьому рівень цього потенціалу цілком достатній для відлякування кремлівських параноїків. Правда гірка полягає в тому, що Україні трупами солдат і цивільних вдалося зупинити рашистські орди. Краще б до такого героїзму не доводили країну. Адля цього не треба було 31 рік займатися саботажем в процесі побудови країни.

патриот 2022-07-24 / 10:10:36
пенсионер ви красавчик все розклали по полочкам все в нас буде добре вистоімо украіна я тебе люблю

пенсіонер 2022-07-24 / 08:21:02
Пане. Піпаш.
Лише одного ординський фюрер не врахував, що українці уміють битися, а його армія це просто гола орда.
Плани про захоплення Києва за три дні, та дойдем до Львова за неделю це були понти пітерського гопника. Тепер ми уже бачимо, що плешивий не має армії щоби перемогти маленьку Україну, якіж тоді можуть бути
в нього геополітичні апетити.
Тепер уже і африканським мавпам зрозуміло, що ніяка це не "втарая армея мира", а просто стадо баранів, яких Китай чи Турція дубинками розжене, навіть без зброї.
А орбан як і Салаші поставив не на ту клячу і закінчить точнісінько так як і Салаші - на шибениці. Справа часу.
А санкції розвалили такого монстра як СРСР, а ерефію і подавно. Треба час.

В. Піпаш 2022-07-24 / 07:50:08
Загальновідомо, що путін розраховував захопити Україну за кілька днів. А за карпатськими перевалами рашу вже чекала угорщина (рашівський "троянський кінь" у НАТО), котра погодилася на союз із нею за обіцянку отримати Закарпаття. Далі, по кордону - "історично" дружня для раші Сербія. Отож, у результаті путін контролює Балкани та Центральну Європу. Наступний його удар по країнах Балтії, (2 - 3 дні на захоплення), а відтак і по Польщі. Тож сподівався мати "новий світопорядок". Все зірвав опір українців .
Додам, що придністровя із рашою "возєднується" за півхвилини, Молдова захоплена за один-два дні - тож у результаті - Румунія у лещатах, а до Сербії "воззєднають" Чорногорію та Косово.
Додам, що придністровя із рашою "возєднується" за півхвилини, Молдова захоплена за один-два дні - тож у результаті - Румунія у лещатах, а до Сербії "возз"єднають" Чорногорію та Косово.

Михайло 2022-07-24 / 06:31:51
А що санкції не провалилися?

НОВИНИ: Різне

18:27
Лайфхаки догляду за комбінованою шкірою
18:17
/ 1
Підтверджено загибель у жовтні 2022 року Михайла Зейкана з Виноградова
20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
» Всі новини