Найкрасивішою дівчиною Ужгорода стала Катерина Шутєва, учениця 1-ої школи

Краса врятує світ. Можливо, а можливо й ні. Але те, що Ужгород потрібно рятувати від краси – запереченню не підлягає. Свідченням цьому був конкурс „Міс Ужгород-2008”, який 8 квітня відбувся в облмуздрамтеатрі.

Тринадцять найкрасивіших дівчат з обласного центру майже місяць готувались до святкового дійства - особливо їм не давали „спокою” виснажливі репетиції за участі хореографів–постановників народного колективу студії сучасного танцю „Бліц”, багаторазові фотосесії від Володимира Твердохліба і, звичайно, організаторські вибрики. Та скажемо Вам на правду, мученицька дорога, якою дівчата йшли тільки зо три десятки днів, привела до вишуканого, по–справжньому чарівного, конкурсу краси.

На годиннику 18:20, а в залі яблуку ніде впасти. Гучними оплесками, шаленими вигуками і різного роду транспарантами глядачі зустрічали юні дарування міста. Витончені й вишукані, цілеспрямовані й трошки розгублені, горді за себе й за Ужгород, як справжні патріоти України, в національному вбранні дівчата вийшли на сцену. А наповнені по самі вінця враженнями, присутні ще з більшим ентузіазмом продовжували кричати, стрибати, дарувати оплески усім конкурсанткам. Останні, як справжні професіонали, тільки загадково посміхались і робили свою справу – влаштували поціновувачам краси справжнє свято.

Дівчата пішли зі сцени, а публіка завмерла. Глядачі були схожі на роботів, у яких закінчилась енергія. І не даремно, адже всі очікували на вихід містера УжНУ 2007 Дениса Шипа із танцем робота. В цієї людини енергія ніколи не закінчується, а періодично навіть зашкалює. Кілька хвилин і аудиторія знову ожила.

Кожен з нас в дитинстві мав заповітну мрію. Хтось прагнув стати лікарем, комусь подобалась професія вчителя, а учасниці... вирішили опанувати ковбойське мистецтво. „Кантрі” – саме так називався другий вихід дівчат. Попри зауваження ведучої вечора Тетяни Стегней: „Озбройтесь ременями безпеки, аби не впасти зі своїх коней”, глядачі все ж таки „випали”. „Випали” і довго не могли прийти до тями. Адже дійство, яке відбувалось на сцені перевершило вестерни всіх часів і народів. Не вистачало хіба–що бойового арсеналу...

Заспокоїти публіку було важко, а декого - майже неможливо. Та слова „ні” учасники народного колективу студії сучасного танцю „Бліц” не знають і знати ніколи не будуть. Танець „Невроз мегаполісу”, який вони 20 травня покажуть десяткам тисяч глядачів в Італії на чемпіонаті світу, побачили й ужгородці. Побачили і заспокоїлись.

Та довго не могли заспокоїтись самі конкурсантки, мовляв, вони танцюють не гірше. Щоправда, не в модерному стилі, а в стилі диско. Після цього виходу всі налаштувались на дискотеку в нічному клубі „Ейла”. Та журі чи то навмисно, чи то в роздумах прагнуло продовження свята. Відповідно і традицію: „На Закарпатті порядні люди все роблять до тричі” – дівчата порушили. Після двох композицій у виконанні відомої закарпатської співачки Ірини Ярини та ще одного подарунку від Альони Камінської – брейк–проекту „Fly zet”, конкурсантки вийшли на сцену вже у вечірніх сукнях. Тут журі вже не мало вибору – треба оголошувати результати. Цю почесну місію виконав голова оргкомітетів „Міс Студентство Закарпаття” та „Міс Ужгород-2008” Владислав Лакатош. Отож результати наступні: „Міс фото” – Брегіта Прокоп (школа №10), „Міс глядацьких симпатій”, „3 віце–міс” – Вікторія Котлярова (школа №5), „Міс дружність” – Ніколь Тімченко (школа №3), „2 віце–міс” – Ізабелла Галіон (школа №3), „1 віце–міс” – Марія Романенко (школа №3), „Міс Ужгород” – Катерина Шутєва (школа №1).

Організаторами заходу виступили Асоціація молодих медиків-студентів м.Ужгорода та Ужгородська міська організація ВМГО "Молодіжний союз "Наша Україна".

Організатори вдячні за підтримку: Ужгородському міському голові Сергію Ракушняку, будівельній фірмі „СіПіЕн БІЛДІНГ ЮКРЕЙН”, банку „Форум”, пп. „Мибс”, бар–ресторану „Кактус”, магазину „Декорейшн”, команії „Фаберлік”, кафе „Тотем”, головному інформаційному спонсору – газеті „Калейдоскоп оголошень”.

Віталій Біровчак, ведучий конкурсу „Міс Ужгород-2008”
11 квітня 2008р.

Теги:

Коментарі

Учасниця конкурсу 2008-04-22 / 22:39:00
Якщо б конкурс був чесний, а не куплений, було б добре. Чому тільки Бригітті, Ізабеллі та Маші запропонували підписати контракт? чому Каті не запропонували? адже вона Міс :)

НОВИНИ: Соціо

13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
» Всі новини