На Закарпатті побили канадського інвестора (ФОТО)

23 квітня на Закарпатті, у селі Ізки Міжгірського району, власник еко-курорту “Ізки” Андрій Бойко побив канадського інвестора Віктора Христича.

На Закарпатті побили канадського інвестора (ФОТО)

Про таке повідомляє гендиректор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко. За цим фактом, зазначає він, написано заяву до правоохоронних органів та повідомлено Посольство Канади в Україні.

Як розповів О. Дорошенко, "Віктор Христич після вдалої розбудови міжнародного бізнесу вирішив будувати його і в Україні. Працюючи як самостійно, так і допомагаючи посольству Канади в Україні, проводив постійні переговори з канадським бізнесом щодо інвестицій. У селі Ізки планувалось побудувати IT-village, в якому будуть працювати як українськи, так і закордонні спеціалісти IT-галузі. Але його плани погано узгоджувались із поглядами місцевих бізнесменів, особливо Андрія Бойко (власник еко-курорту "Ізки" - ред.), оскільки еко-курорт сам став осередком забруднення через постійний злив стічних вод напряму в горну річку.

Через це вчора зранку власник еко-курорту вдарив Віктора Христича, який пив каву біля ресторану. Після того почав стверджувати, що йому нічого не буде через те, що він вирішить усі питання, як із правоохоронцями, так і з місцевою владою. На вчорашню заяву про звільнення губернатора Закарпаття Генадія Москаля він явно не розраховував. Вчора громадянин Канади написав заяву до поліції, повідомив Посольство Канади, яке взяло справу під свій контроль, і зараз знаходиться в місцевій лікарні через струс мозку та гематому. За словами поліціянта, Віктор - уже четвертий постраждалий від рук місцевого князька, але жителі села відмовляються писати заяву через страх". 

Офіційних повідомлень від поліції щодо інциденту наразі немає.

24 квітня 2019р.

Теги: інвестор, побиття, Ізки

Коментарі

Мурка 2022-07-30 / 08:30:04
Цей " канадский волонтер" із Запоріжжя,в поїзді Київ-Ужгород 26 липня займався пропогандою "руzzкого мира".Українці зазомбовані, в раші кращий рівень життя ніж в Україні, рашисти і українці браття,канадці хотіли б за президента путіна і т.п.Часто телефонує в расею.

Працівник 2020-12-05 / 11:10:41
Бойко кинув купу людей на гроші, котрі в нього працювали. ніхто у нього надовго не затримується. місцеві теж його не люблять.
місцевих він рахує за лохів. і нечистоти дійсно він скидає у річку - просто є спецнасос для відкачки з вигрібної ями котрий вмикають або коли не видно. взагалі там усе село свинячить у річку, а потім дивуються чому природа їм мститься.

Fedir Petrenko 2019-05-20 / 07:04:47
Спробував я знайти хоч якусь інформацію про канадський бізнес цього інвестора і нічого нема. Мабуть, він просто власник ноунейм компанії, яку може буть-хто зареєструвати. А от згідно моїх джерел Андрій Бойко - людина що мухи не образить. Кажуть що коли він дізнався про страждання маламута, то всю ніч йому лизав яйця щоб поліпшити тому і собі настрій. Я гадаю, канадський москаль би такого ніколи не зробив. Навіть, його дружина.

Валіза-вокзал-Пірсон аеропорт!

Андрій Бойко 2019-05-15 / 18:11:44
І знову наболіле...

Брехливі «гівнестори» на Закарпатській Землі.

Я противник будь якого насильства і дуже шкодую, що все ж таки така ситуація виникла . Прикро спостерігати, як Віктор Христич пробує сфальсифікувати все, що відбулось і чому воно відбулось!

Ми знайомі з Віктором більше року. На початку це були нормальні відносини. Я, як інвестор с. Ізки, який працює і розвиває це село більше 15 років , та сплачує податки понад 1 000 000 грн щороку допомагав порадами: з чого починати бізнес, як працювати, з ким працювати та який напрямок інвестицій використовувати. У цих питаннях Віктор радився зі мною.
Але Віктор є дуже мінливою людиною, його настрій швидко міняється, спокій змінюється на агресію та дуже часто спокійний діалог переростає у хамство.
Це підкреслюють десятки людей, яким за цей період довелось з ним спілкуватись, а особливо ті які знають його і раніше.
Отже, якщо про наболілу ситуацію, яка трапилась 23 квітня у часі Великого Страсного Тижня.
Повернувшись у понеділок після Вербної Неділі, під час якої я провідував своїх батьків, я побачив, що один з моїх цуценят чорний Маламут по кличці Чак не стрибає як завжди, а засмучено лежить зігнувши задні лапи.

( думаю для усіх гостей курорту відомо моє відношення до собак загалом , а до моїх собак - особливо. Мої Маламути виховані мною, як діти , ці собаки щодня обіймаються з дітками та гостями курорту, мабуть по 30-40 осіб у день робить фото з ними на пам`ять, вони виховані добром та дитячими обіймами)

Я запитав що трапилось, у хлопця, який доглядає собак на час моєї відсутності.
Він розповів:
«Прогулюючись вранці з собакою Чак «попісяв» на колесо квадроцикла Віктора, який стояв поруч з Рестораном «Магур». За що, Віктор ногою вдарив собаку ззаду по собачим геніталіям, собака дуже сильно заскавуліла та плачучи сіла на дорогу. Після чого я відвів собак у вольєр.
Чак пролежав цілий день»

Розповів мені хлопець.
На наступний ранок близько 8 години, традиційно прогулюючись територією курорту з собаками, я підійшов до власного ресторану «Магур» щоб випити каву. Біля Ресторану стояв Віктор з своїм помічником Максимом. Я мовчки потис руку та зайшов в ресторан щоб не провокувати ворожнечі зайвими діалогами. Мене зупинив Віктор, з запитанням чому ж я не привітався. На своє запитання він отримав від мене відповідь, що після такого вчинку він не заслуговує на привітання.
Підійшовши під двері ресторану Віктор гучно почав лаятись на весь заклад різними не цензурними словами провокуючи мене вийти на зовні. Щоб не перешкоджати гостям курорту, які прийшли на сніданок я все ж таки вийшов на подвір’я.
На відстані приблизно 2 метрів я спокійно ( на скільки міг) пив каву.
Я пояснив Віктору, що людина яка б’є беззахисну собаку не викликає у мене поваги .( мої собаки виховані так, що з ними обіймаються та фотографуються усі гості курорту, це символ курорту, їх діти тягнуть за вуха , хвости і пси не відчувають жодної агресії - так я їх вчу). Ці собаки як мої діти - це члени моєї сім`ї. Образивши собаку він образив мене.
Зрозумівши мою поведінку Віктор продовжував вигукувати масу не культурних реплік та хамства ( повторювати їх не буду, це точно зайве). Віктор сидів на квітнику під час своєї образливої промови, побачивши що я зібрався іти, він підвівся і вдарив мене в груди, я трохи втратив рівновагу від не очікуваного поштовху, похитнувся та тримаючись за його плече долонею зачепив його вухо. Ось і все...
За секунду Віктор, вдаючи сильний удар сів на землю з криками «Ты меня ударил Ты ударил гражданина Канады . Я тебя посажу, я тебя згною»
«Підстрибуючи» біля мене та провокуючи на подальший розвиток інциденту.
Розуміючи, що наймудрішим у цей час було просто піти, я так і вчинив.
Прикро і те, що відбулась ця подія і прикро що у цей час гості курорту вже ідуть у ресторан на сніданок. Всю цю сутичку бачили 5-6 осіб, які вже підтвердити правдивість моїх слів та дали покази в відповідні держ органи.

Як виявилось, цю ситуацію, яку можна було назвати «штовханина двох чоловіків», Віктор подав як «міжнародний скандал», назва це «Побиття Канадського інвестора» і як, я почув цей вислів від журналіста каналу 1+1: - це може бути «Великий Міжнародний Сканвдал»
За ці 2 тижні Віктор приклав масу зусиль щоб сфальсифікувати події :
Вдавав «струс мозку»
( як виявилось артист він хороший )
Пробував сфальсифікувати лежання 21 день у лікарні.
Але вже з 5 дня регулярно покидав стіни госпіталю.
Що було зафіксовано.

Ідея «Великого Міжнародного скандалу» не покидала його.
Він підняв на ноги Посольство Канади, яке ретельно контролювало розвиток подій та стан «травмованого Канадського громадянина». І в кінцевому результаті над територією мого курорту 3 дні поспіль літав квадрокоптер, вишукуючи та знімаючи мабуть щось цікаве.

Віктор підключив 1+1. Цікавий розвиток подій...

Аналізуючи події та складаючи цей неприємний пазл, я та усі мої наближені люди зробили висновок:
інцидент був спланований та спровокований. В усіх людей виникає питання: «для чого ?!»
нажаль на це питання до цього часу відповісти я не можу , хоча впевнений за місяць - 2 все буде зрозуміло.
Факт є фактом. «Міжнародний скандал» між Україною та Канадою у с. Ізки урочище Матачів не вдався але гіркота та осад залишились.

Мені справді боляче за нас українців, які не поважають себе не поважають Україну та український народ, не поважають українського партнера по бізнесу, а при вигляді іноземного інвестора, навіть нікчемного , ми себе поводимо як «жебраки».
А якщо говорити про Віктора який родом з Запоріжжя... то у кінцевому результаті він такий самий інвестор як, я лише з іноземним паспортом. Взагалі хто ми завтра?
Ми ті що закладаємо фундамент сьогодні.
75% Українців обрали нового президента: молодого, енергійного, мабуть для того щоб бізнес в Україні все ж таки розвивався?!
Ми ж прагнемо бути господарями на власній Землі?!
Український бізнесмен має бути у повазі та шані?! а брехливі «Гівнестори» не обманювали ні владу, ні нас?!
Вони повинні жити за українськими законами чи не так?!

Тому звертаюсь до Каналу 1+1, як каналу нового Президента, про правдиве висвітлення таких подій.
Справді очікую на сюжет. Наскільки наші журналісти об’єктивно викладуть інформацію?
Це ж центральний канал чи не так?!
Канал нового Президента України.

Ми ж хочемо віримо журналістам, вірити у правдивість висвітлення подій в Україні і не лише у нас. Дуже хочеться щоб п.Ірина журналіст каналу 1+1 , яка приїхала по замовлення пана Віктора взяти інтерв`ю та знімала програму на території мого курорту і не тільки, висвітлила усі події об’єктивно. Я у це вірю. Щоб а-ля « міжнародний скандал» - це фраза журналіста, скандал на рівні України і Канади, який виник з «штовханини двох чоловіків» не вдавалось нікому роздути... ані правдивим інвесторам... ані брехливим «гівнесторам»

Як би і що не відбулось , мені справді прикро! Ми маємо мати у собі силу себе стримувати, як і хто б нас не провокував.
А ці дії Віктора нажаль нічим іншим назвати не можу ні я, ні ті люди які це бачили.

НЕ зважаючи на моральні цінності, які були задіяні та те, що людина мене провокувала і показово демонструє «глобальні» тілесні пошкодження.
У цей Великий - Страсний тиждень ні я, ні будь хто інший не має права вдаватись у такого роду інциденти та ставити їх безпосередніми учасниками.

Андрій Бойко
Власник Еко курорту Ізкі
Закарпаття

Бачу 2019-05-09 / 20:16:23
Собаку бачили якщо копнути по яйцям то в самого не буде

Гість 2019-05-09 / 11:55:47
)))
То не інвестор - то бичара тупий.

Свят 2019-04-29 / 15:33:34
https://www.facebook.com/100009315302195/posts/2281972725456549/
То з паном все добре? Дайте ще

Андрій Попович 2019-04-26 / 22:10:08
Alexey Doroshen в звязку з вашо статтею та Вашими коментами звертаюсь до Вас офіційно, як голова громадської оргінізіці "Лісозаготівельників та деревообробників Міжгірщини", та як заступник голови "Асоціаціїї лісозаготівельників та деревообробників Закарпаття", член ради "ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІОЦІАЦІЇ ДЕРЕВООБРОБНИКІВ ТА ЛІСОЗАГОТІВЕЛЬНИКІВ" В своїх коментах Ви негативно відзиваєтесь за наш край, та говорите про порушеня в сфері ведення лісового господарства. Ми вимагаємо від Вас відповіді на вашій титульній сторінці в фейсбуці по слідующих питаннях: 1. Ви загдуєте про порушення законодавства в сфері веденя лісового господартва - будь ласка приведіть факти таких порушень. 2. Чому протягом року, як Ви пишете, що знаєте про порушеня в вище згаданій сфері, до цих пір Вами не повідомлено правоохоронні органи, та не проведено дії передбачені чинним законодавством України ? 3. Приведіть відповідні аргуметни та факти, що до подій, які відбулись іменно в Міжгірському районі, Закарпатської області за остінній рік, та викликали у Вас негативні думки про наш край. 4 Підкріпіть скан копії документів про будівницто дороги паном Христичем , так, як місцеві жителі не чули, та й не бачили будівницто дороги паном Віктором Христичем. 5 Опублікуйте план та графіічні схеми з відповідними термінами інвестицій проекта IT-village пана Вітора Христича тяк, як місцева влада, депутатський корпус всіх рівнів, місцеві жителі нічого не знають про проект IT-village,що фігурує у вашій публікації. Ваші обаргументовані відповіді з наданими Вами відповідними документами, та скан копіями - будуть обовязково розглянуті на засіданнях даних асоціацій, та будуть передані місцевій та областній владам з відповідними висновками асоціацій. З поваою Андрій Попович

Гость. 2019-04-26 / 21:13:05
Даша ( жена канадского инвестора, вроде нормальная и адекватная) посмотри у Виктора крылья пробиваются и нимф образовывается особенно когда он покурит травку.

_01001_ 2019-04-26 / 18:34:33
Комментарии выглядят правдоподобно,но Виктор никогда бы не ударил собаку. Можно считать его кем угодно, но не садистом.

Турист 2019-04-26 / 14:54:06
Цікаво,,а якщо там дійсно витік Каналізації йде в гірський Струмок,,,тоді як на це зреагує місцева Влада???

Гость 2019-04-26 / 01:16:54
Привикли бики все руками рішати,,ЩО СЛІВ НЕМАЄ У ТАКОГО ІНТЕЛІГЕНТА? ЦАРЬОК ХЕРОВ. ЗНАЮ ТАКИХ БОЙКІВ,як запахне жареним буде скавчати

Житель 2019-04-25 / 23:17:20
Знаю "канадського інвестора". Розказує, що всі тут не правильно живуть. Хизується що він тут недавно і вже насолив багатьом людям. Розказує, що наведе порядки,які не уточняє та пересаджає всіх по тюрмах.Вже вихваляється звязкоми з владою, яка настане і тоді мол всім покаже. Каже, що в нього є помічники з Міжгіря та Колочави. Посте питання до нього він сюди приїхав насаджати свою волю, чи просто відпочивати та сприяти нашому краю?

Сім’я з дітьми 2019-04-25 / 22:52:14
Відпочиваю на курорті вже 4 рік підряд.
Ми тих песиків з дитиною бачили ще минулого року як вони народились. Пан Андрій Бойко завжди привітно відноситься до усіх гостей, спілкується буквально з кожним. Ми завжди їздимо у період весна та осінь коли мало людей на курорті, і насправді кожного разу і я і мої діти і чоловік радо спілкуємось з цією людиною. у цей час також були на курорті пана Андрія не було як за день до інциденту «фраер» на квадроциклі копнув собаку, бідний Чак не чекав та він і не знає мабуть що це таке буває фізичне побиття. Як не соромно підняти ногу на собаку. Ці пси виховані друзями дітей. Мій наймолодший син грається з тим псом і цілує його. Але якщо ви вельмишановний на кушетці пишете про зовсі інше ніж було і не зізнаєтесь у тому то вже зрозуміло, що питання тут полягає у чомусь іншому . Мабуть така ситуація вам було потрібною... Сором.

Буйвіл 2019-04-25 / 22:34:32
Маря нащо ви говорите те чого не знаєте. Я диву в селі знаю Бойка вже не один рік . Може той наш голова і заслуговує стосуна але те шо Бойко того не робив то факт і то кожен в селі скаже. Не моє так грубо брехати перед свята. І щоб знали то він на церкву землю подарував та й будує нову церкву в селі. Що там було я не знаю але не треба писати дурне і не правдиве.

Pavlo 2019-04-25 / 14:39:14
То кончений бик, а не канадський інвестор. Бойко правильний чел

Громадянин 2019-04-25 / 14:00:59
Канадець з українськими підштаниками приїхав до Бойка на своєму квадроциклі і зайшов в ресторан поїсти. Собака підбігла до квадроцикла та попісяла на колесо. Праведний канадський інвестор побачивши це, копнув собаку прямо в яйця після чого собака ледве пересувається.

Діловий 2019-04-25 / 13:55:49
Magyar-Hun вже починає говорити, що він новий дон Корленоне в Міжгірському раойні і нова влдада повністю його + він усих пересаджає та наведе порядок.

Magyar-Hun 2019-04-25 / 11:21:34
Боже, яки жакливи умови там у лікарні!

Канадский инвестор 2019-04-25 / 06:32:51
Таки правильно наваляли или не правильно?
Есть ещё пара мест, где он наговнил так, что тоже отпиздят скоро

НОВИНИ: Соціо

17:28
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
11:04
/ 3
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
» Всі новини