14 військових служби правопорядку повернулися на Закарпаття із зони АТО (ФОТО)

Сьогодні, 22 серпня, в Ужгородському зональному відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбулися урочистості з нагоди зустрічі – повернення особового складу із зони проведення АТО. Цього разу втомленими, але щасливими на рідну землю повернулося 14 воїнів.

Розпочалось дійство з виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів на війні, серед яких і  військовослужбовці служби правопорядку краю - підполковник  Михайло Кондратьєв, солдати  Максим Алдошин та Сергій Лихачов. Сергій загинув нещодавно - 21 липня 2017 року.

Про це йшлося у промові заступника начальника штабу  - начальника відділення персоналу Ужгородського зональному відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України, старшого лейтенанта Івана Рижкевича, який дякував за гідне виконання військового  обов’язку  на території Донецької і Луганської областей.

– Особовий склад уже вкотре відзначився за зразкове виконання своїх обов’язків командирами та начальниками вищих штабів, начальниками гарнізонів, керівниками органів влади в Закарпатській області і це робить нас ще сильнішими, - наголосив він та привітав усіх з 26- річницею незалежності України.

Зі словами сердечної подяки до військовослужбовців звернулося керівництво обласної, Ужгородської районної та міської  влади, Ужгородського гарнізону, які відтак вшанували багатьох воїнів відзнаками, подяками та дарунками.    

За сумлінне виконання військового завдання у зоні проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей і з нагоди Дня незалежності України Грамотою обласної ради нагороджено: МАХМУДОВА Олексія Володимировича- прапорщика, головного сержанта роти Військової служби правопорядку Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, РУДЕНКА Олега Валентиновича- капітана, офіцера групи матеріально-технічного забезпечення Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Подяку обласної ради оголошено ЧОБОТАРЮ Юрію Святославовичу-сержанту, начальнику групи охорони та патрульно-постової служби взводу охорони патрульно-постової служби роти Військової служби правопорядку Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Протоієрей о.Петро, голова Відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії відслужив молебень за мир в державі та здоров’я воїнів, побажав їм повертатися до рідних домівок  завжди живими і здоровими та поділився своїми найближчими планами: вже у вересні він відбуде на Схід України, де проведе  духовні заходи серед наших воїнів, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Закарпатської облради.

22 серпня 2017р.

Теги: військові, правопорядок, повернення

НОВИНИ: Соціо

16:26
/ 3
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
» Всі новини