В Ужгороді водія "Хонди" за вчинення "смертельної" ДТП біля Мукачева суд взяв під варту на 2 місяці з можливістю внесення застави (ФОТО)

Водія позашляховика «Хонда» Єгора Штефана підозрюють у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на ділянці дороги «Київ-Чоп» поблизу Мукачева 9 червня.

В Ужгороді водія "Хонди" за вчинення "смертельної" ДТП біля Мукачева суд взяв під варту на 2 місяці з можливістю внесення застави (ФОТО)

У суботу, 11 червня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулося перше засідання у справі. На ньому слідчий суддя обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою упродовж двох місяців або можливість внесення застави 110 тисяч гривень.

За словами рівненської журналістки Вікторії Мамотюк, яка постраждала в тій аварії, старший слідчий ГУ НП України в Закарпатській області Михайло Вовк уже за добу після ДТП оголосив про підозру водію позашляховика, мешканцю міста Дніпра Єгору Штефану.

На її думку, під час засідання суддя Ірина Шепетко (у Закарпатську область приїхала працювати з Донеччини) не навела жодного аргументу щодо винуватості Є.Штефана. Окрім того, журналістку не визнали потерпілою у справі, незважаючи на те, що та отримала травми середньої тяжкості, у тому числі й переломи.

Зі слів В.Мамотюк, державний обвинувач - прокурор Закарпатської обласної прокуратури Олександр Андрушин не був ознайомлений із матеріалами справи, оскільки прокурор, який погоджував підозру, не прийшов на засідання. Однак після судового розгляду О.Андрушин приватно повідомив В.Мамотюк, що його колега запевнив, що вина водія “Хонди” доведена.

За підсумком судового засідання слідчий суддя виніс ухвалу про взяття Єгора Штефана, який отримав у тій ДТП травми середньої тяжкості, в тому числі перелом руки, під варту терміном на два місяці, або ж можливість внесення максимального розміру застави — 110 тисяч гривень, інформує "Рівне 1".

Його адвокат каже, що, отримавши повний текст ухвали, буде оскаржувати його в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, ДТП трапилася на трасі "Київ-Чоп" під Мукачевом. Внаслідок лобового зіткнення двох авто на місці загинули дві людини - водій і пасажир "Лади". Це місцевий підприємець, мешканець села Кольчино, і його колега-водій. Водія «Хонди» Єгора Штефена і пасажирку Вікторію Мамотюк госпіталізували у лікарню з численними травмами.

12 червня 2016р.

Теги: ДТП, Кольчино

Коментарі

Сергеич 2016-06-13 / 17:07:07
Тяжко жить на свете таким людям, как "Експерт" и "Миша" - в каждом они видят мудака или курву - видимо, и сами они, и их окружение именно такое. А то, что, судя по заметке и фотографиям, водитель Хонды скорее всего сам пострадавший, а не виновник, это доморощенных "експертов" не волнует, как, впрочем, не волнует и тех, кто профессионально обязан стоять на страже законности - прокурора и судью.

Саша 2016-06-12 / 23:27:08
Бог вам суддя хто не знає правду, та так коментує
Людина ледве вижила, перенасле тяжкі тілесні ушкодження, а на неї ще й всіх собак повісити хочуть.
Суддів купили, аби більше грошей відмити, живий, отже, винний. Де в цьому справедливість?

Гість 2016-06-12 / 23:23:33
а шо про те, що в самого водія є родина, дитина, батьки, які так само переживають. тим паче про те, чтого він не робв. Людина їхала у справах, а якісь божевільні вискочили на нього і поубивалися, чи є він у тому винний?

Міша 2016-06-12 / 13:53:31
Експерт прав на100%.

Експерт 2016-06-12 / 10:53:38
Що Ви пишете за якісь футболки. Тот мудак убив двох людей насмерть. А курва яка з ним ся везла ще має наглість писати всяку дурь. Як би вона пережила таку трагічну втрату, як дві кольчинські родини, то майже після того би просто мовчала і спокутувала гріхи.

лумпарь 2016-06-12 / 10:21:42
а чом се прокурорішка прийшов представляти обвинувачення у футболочці як лошара? сяких прокурору-дибілу треба нах в шию гнати

НОВИНИ: Кримінал

23:16
На Берегівщині керівник одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті системно приторговував метамфетаміном
15:04
У Ганичах на Тячівщині затримали місцевого наркоторговця
10:48
Директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника повідомлено про підозру
10:44
"Безправному" водієві "під кайфом", що порушив ПДР на трасі біля Середнього на Ужгородщині, виписали штрафів на 90 тис. грн
19:29
80-річному жителю Пилипця, що застрелив собаку, "світять" до 3 років тюрми
23:33
/ 3
В Ужгороді вслід за підрядником з Харкова про підозру в розтраті майже 3 млн грн на ремонті доріг повідомлено спеціалісту з технагляду
23:08
Cуд у Тячеві звільнив від покарання підприємця, який п'яним вдарив поліцейського
14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
» Всі новини