Порошенко зробив закарпатську журналістку заслуженою

Указом Президента України Петра Порошенка №640/2015 від 16 листопада 2015 року "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку" за значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв'язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність відзначено ряд українців.

Порошенко зробив закарпатську журналістку заслуженою

З-поміж інших почесне звання «Заслужений журналіст України» присвоєно КІЛАРУ Ельвірі Олександрівні — продюсерові редакції Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії.

17 листопада 2015р.

Теги: журналіст

Коментарі

Олена: Збулася мрія ідіотки! 2018-06-24 / 23:36:35
Румунська редакція, на чолі з колишньою завредакцією Ельвірою Кілару, яка сидить у кадрі по 20 хвилин бла-бла, штовхають усілякий маразм. Поїхали в Тячівський та Рахівський райони, записали службу божу, от і толкають попів на два три випуски.
Люди роками нічого не робили на тому обласному державному ТБ, підкреслюю, роками. Сиділи у теплих керівних, на посадах, без жодних ідей та творчого спрямування. А бабуся, понад 70-ти літня пенсіонерка Ельвіра Кілару, взагалі коріння пустила. Вона вже й свого чоловіка залучає працювати оператором. Уявіть собі, які це програми професійного рівня! Вона чекає, що її вперед ногами зі студіі понесуть. Який толк зі старих кряків, які сидять на керівних посадах, не роблячи абсолютно нічого, а Україна нагороджує їх титулами та званнями. Парадокс у тому, що в нашій країні роздають звання вліво й вправо! Віру Кобулей нагородили... "Орденом Княгині Ольги". Який розумник зробив подання на таке нагородження В.Кобулей орденом? Із недалекої, малоосвідченої марьки, яка пропагувала на ТБ сепаратизм, зробили національну героїню - ха ха ха.
Гадаю, що дії клоунів-журналістів не можна забороняти, їх треба показувати, з них треба сміятися, нехай самі доводять до повного абсурду свій вроджений або набутий ідіотизм, а державними нагородами, званнями та титулами не слід розкидувати та присвоювати будь-кому, хто поняття немає за що отримували державні зарплати, працюючи не професійно та безвідповідально, займаючи даремно час у ефірі.

Нуцу 2018-06-24 / 22:57:27
Ельвира когда к нам руминам приежает то ми платим ей. Платим за бензин, кушать платим, за програму ей платим. Она просит, деньги говорит что если не даст денег началинику то програму закройут ми собираем всегда деньги от людей и для неё и начальника. В Солотвино ми ее не любим, бо много денег берет. Всегда ей мало. Она позорит нас румынов. Нам не нужны такие програмы, однотипные и заказные, они не професионалны. Почему никто не спросил у румынов, мы несогласны чтобы она имела этот титул заслуженная, за што?

Нона 2018-06-24 / 22:49:43
"Заслужений журналіст України". невже цього високого звання заслуговують особи, які навіть незнають розмовляти українською, а писати й годі? Ельвірі Кілару вдалося випросити й цього звання у керівництва області, а відповідні органи навіть не перевірили кого і за які заслуги перед Україною нагороджують цю особу? Наприклад, пусті, без журналістських пошуків, примітивні балакучі по 30 хвилин програми бабусі Ельвіри (офіційне прізвище Кіларь, а не Кілару), поїде з оператором, за державний кошт, в якесь румунське село, у кабінеті на півгодини запишуть голову села - от і весь сюжет. Головне щоб біров був на екрані, бо він за приїзд дасть бабусі Ельвірі та її чоловікові Жіку у кишеню, нагодує, бензином машину заправить, ще в багажник покладуть пити-їсти та й по програмі. Румунська редакція існує для того, щоб кореспондентів у румунських селах отак честували. А, так-звані, журналісти, як Жєта Колбасова, яка незнає писати ані рідною румунською мовою, ані державною українською смішно вимовляти "Заслужена журналістка України" бабуся Кіларь, яка все життя строчіла за гроші собі приватні переклади у робочій час на державному телебаченні, давно творчо мертві.

НОВИНИ: Соціо

13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
» Всі новини