Ужгородську районну поліклініку №2, попри чутки, ніхто не закриває (ВІДЕО)

Не закриття а лише реорганізація. Ужгородську районну поліклініку №2, попри чутки, ніхто закривати не збирається. Про це заявив в.о. голови Ужгородської районної державної адміністрації Анатолій Тимченко. Через юридичні недоопрацювання поліклініку просто перейменують у поліклінічне відділення №2 Ужгородської районної лікарні №1 м.Чоп.

Ужгородську районну поліклініку №2, попри чутки, ніхто не закриває (ВІДЕО)

Ужгородській районній поліклініці, яка знаходиться в обласному центрі, трохи більше двох років. Зараз навколо закладу – неабиякий розголос. У деяких ЗМІ з’явилась інформація, нібито поліклініку хочуть закрити.

І працівники, і пацієнти схвильовані. Кажуть: заклад значно спростив життя для жителів Ужгородського району, яким вже не потрібно добиратись до  районної  поліклініки №1 в м. Чоп.

Т. в. о. голови Ужгородської РДА Анатолій Тимченко наголошує: медичний заклад ніхто закривати не збирається. Тут відбудеться лише реорганізація. Районна поліклініка має право проводити лише два з шести видів медогляду. Та й ці зробити тут украй складно, адже  нема навіть флюорографічного апарату, без якого жоден медогляд пройти неможливо. Однак, кошти за послуги заклад бере в повному обсязі.

Враховуючи всі юридичні нюанси, керівництво району вирішило не чекати довгих процедур з оформленням відповідних дозволів та ліцензій, а діяти вже сьогодні, щоб заклад працював без проблем. Тому ухвалили лікарню реорганізувати, тобто зробити поліклінічне відділення №2 Ужгородської районної лікарні №1 м. Чоп. Тоді цей заклад юридично зможе надавати всі медичні послуги.

Ніяких звільнень чи переведень персоналу не буде. Після реорганізації Ужгородської районної поліклініки №2 зміниться лише вивіска з назвою. Принаймні, в цьому запевняють посадовці. 

М-студіо

13 грудня 2014р.

Теги: поліклініка

Коментарі

Розумаш 2014-12-17 / 15:29:43
Фединцю!!! Ти што не знаєш кулько в нас ПП в районі? ПП Чопик, ПП Палінкаш, ПП Бодак, ПП Худан, ПП твого племянника Скалінчана, ПП Рогач, ПП Палушка, ПП Шинкаренко, ПП Малеш, ПП Сливка, ПП Сабо, ПП Бакша....айбо ще їх тулько є, што папіря ти не устачить оби їх усіх переписати. Скоро прийдуть до тя реєструвати акціонерноє общество!

Степан Крук 2014-12-13 / 16:02:06
Не можу втриматися від подальших коментарів публічної заяви Тимченка. Цитую:"Районна поліклініка має право проводити лише два з шести видів медогляду. Та й ці зробити тут украй складно, адже нема навіть флюорографічного апарату, без якого жоден медогляд пройти неможливо. Однак, кошти за послуги заклад бере в повному обсязі. Що ж виходить, що після зміни вивіски появиться можливість робити шість видів медоглядів, а не два?! Від цього рентгенапарат зявиться? Водночас Тимченко зізнався, що заклад бере гроші за ненадані населенню послуги. А це чистий кримінал!!! Цитую далі:"Враховуючи всі юридичні нюанси, керівництво району вирішило не чекати довгих процедур з оформленням відповідних дозволів та ліцензій, а діяти вже сьогодні...". Як бачимо,Тимченко зізнався, що державна медична установа працює без ліцензії та відповідних дозволів, що суперечить чинному законодавству та передбачає покарання. Цирк! Прийшов до висновку, що чим меньше Тимченко говорить, тим краще йому!

Степан Крук 2014-12-13 / 14:07:12
"Після реорганізації Ужгородської районної поліклініки №2 зміниться лише вивіска з назвою. Принаймні, в цьому запевняють посадовці". Ну скажіть, що не клоуни керують районом?! Якщо реформи та реорганізації системи охорони здоровя вбачають тільки в зміні вивісок - мідяник їм ціна! А Тимченко краще б побудував районну поліклініку в Ужгороді за районні кошти, а не притісняв Ужгородську міську поліклініку №2, в чиї приміщення і вселилася районна структура без (на сьогоднішній день) без назви.

НОВИНИ: Соціо

13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 7
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
» Всі новини