Чопські чиновники проситимуть повторної їх перевірки разом із перевіркою прокуратури області

У п’ятницю, 31 жовтня, на офіційному сайті Закарпатської обласної прокуратури була опублікована інформація, яка викликала здивування та обурення працівників Чопської міської ради.

У статті під заголовком «На вимогу прокуратури за порушення вимог закону «Про доступ до публічної інформації» посадовців Чопської міської ради притягнуто до відповідальності» повідомлялося про порушення, які були виявленні працівниками прокуратури і трьох осіб, які понесли за це покарання. І все, можливо б, нічого, якби давнина цієї історії не була…майже річної давності. Дане подання було винесено ще січні 2014 року, коли в розпалі були події на Майдані, в яких брали участь чимало працівників Чопської міської ради. Декого з них було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, про що, власне, і йдеться у повідомленні. Тоді обласна прокуратура, потураючи псевдоактивістами, які на той час були на службі в місцевих регіоналів, проводила цілий ряд замовних перевірок та виносила потрібні тодішній злочинній владі рішення. Здавалося б справа давніх часів, аж ні. Комусь у прокуратурі таки дуже закортіло знову підняти ті ганебні рішення часів Майдану.

У зв’язку з цим, заступник міського голови Ольга Бізіля звернулася з листом до в.о. прокурора Закарпатської області Романа Балити в якому зазначено, що за останній період жодного притягнення до відповідальності (як кримінальної, так і дисциплінарної) посадових осіб Чопської міської ради за поданням прокуратури не було.  Відповідно, посадовець просить роз’яснити дану ситуацію і, в разі виявлення помилки, спростувати дану інформацію в такий же спосіб.

Також працівники Чопської міської ради мають намір звернутися до Генпрокуратури України з пропозицією провести повторну перевірку органу місцевого самоврядування на виявлення порушень законодавства. Однак в такому разі проситимуть провести перевірки законності дії прокуратури області та району.

 
05 листопада 2014р.

Теги: чиновники, перевірка, прокуратура

Коментарі

Любознательный. 2014-11-06 / 14:33:05
А прокурор Андришин - это не тот ли ссыкунишка что вместе с подстилкой Межгирского Щиря тоже прокуроро м Руснаком крышует закарпатский наркотрафик и игорный бизнес?

чопівець 2014-11-06 / 11:02:51
Та ту хвору дуру ступачку треба разом з Андришином прокурорчиком у божевільню відправити.а савчкнко сукин син добре,що люстрували його.Ото увін сволочь разом з Андришином жотів знищити сімю Царя.Но Бог їх накаже за все ,що они зробили проти доб рих людей.Наркомана сина Ступачки не садять,бо живуть з нього.Падлюки.

Знаючий 2014-11-06 / 00:13:16
Ушльопки прокурорські перегнули палку, а тепер не знають як із цього зїхати. А Тупак, Наталевича, Самардака, Скакодуба і Палко дійсно треба в мусорний бак запросити.

САША 2014-11-05 / 19:50:57
Ступачку скоро засиплють лайном,яке вона падла вилила на порядних людей.Час пройшов,коли суки кеували.Нехай та проститутка ступачка чибуреки пиче.

Олександр 2014-11-05 / 19:06:55
Ці люди не заслуговують навіть смітника її чекає юридична відповідальність а потім можливо і не тільки смітник а сміттєзвалище!
Працівникам прокуратури не раджу вестися на поводу самоназваних активістів.Хлопці -це чиста підстава і кидалово повірте або переконайетесь самі пізніше!

мешканець Чопа 2014-11-05 / 18:23:15
Ступачка сука огидна ледидивська.Працювала на Ледиду,ратушняка-пидерка одна.А прокуратура ведеться на проститутку Ступачку.Кить не остановиться ця сучера та люди набють ото рило крисинное.Сука Сидорчук пригив змию подколодну за гроши Ратушняка.Андришин пидер разом з ними переслидував порядних людей.Люструвати суку.разом з Сидорчуком нахер.

103 2014-11-05 / 15:47:57
Чопці! Влаштуйте Лорі і прокурорам сміттєвий бак. Бо тільки так їх можна образумити. Їм місце на смітнику історії.Вона, як колишній працівник міської ради, отримала квартиру, розвила наркобізнес, торгувала разом із Данацком чорними. А тепер біситься, що не при ділах. А таких справ уже немає бути - відійшли у минуле ледиди із януковичами та бровдіями. Не дай Бог їх повернення.

Степан Крук 2014-11-05 / 14:51:58
І сміх, і гріх!!! Обласна прокуратура виступає в цій ганебній історії, як клоун, як лох!
Сумно те, що за роки Незалежності Україна так і не змогла створити струнку систему підготовки кадрів ( це стосується також і прокуратури), не створила кадрового резерву. Дальше буде трагедія - зараз у вищих ешелонах влади "майданівці", професійний рівень яких недостатній. Багато із них "несуть службу" у сферах, котрі не відповідають професійному профілю. Дай Бог, щоб соціальний запит на таких людей закінчився і на ключових посадах зявилися профі.

НОВИНИ: Соціо

09:18
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Юрієм Семиряжком
23:45
Українська мова у шкільництві на Закарпатті австро-угорського періоду (ДОКУМЕНТ)
21:00
"Хуліганки" з циганського табора в Оноку вибачилися за свої дії біля ТЦК у Виноградові, а інші учасники безчинств власноруч полагодили ворота
10:50
Великоднє привітання предстоятеля ПЦУ Блаженнішого Митрополита Епіфанія
21:41
/ 1
"Вітаю вас усіх зі святом Христової перемоги", – глава УГКЦ у Великодньому привітанні
19:34
На словацькому пункті пропуску "Вишнє Нємецьке" вийшов з ладу сканер, пропуск вантажівок зупинено
19:04
/ 31
Перелік парафій МГКЄ, які святкують Великдень з усією Україною 5 травня
15:52
/ 10
Верховний Суд визнав незаконним будівництво вітряків на Боржаві на Закарпатті
17:28
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
11:04
/ 3
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
» Всі новини