БЕРЕГ ФЕСТ 2011 відбувся!

На мою думку, цей фестиваль можна назвати успішним, з усіма позитивними та негативними моментами, які відбулись.

Хочу відзначити організатора події, котрий професійно підійшов до процесу управління нею. Протягом року ми не забули про "Берег Фест". Цей фестиваль отримав фірмовий стиль та образ. Образ, якого не має жоден фестиваль на Закарпатті.

Ідея фестивалю є значно більшою і ширшою, ніж те, що можна було побачити 25 вересня у м. Берегово. Адже, задано новий стандарт для масових подій в області.

Прочитавши критику музичних виконавців, що не змогли виступити на концерті, підтримую їх обурення та незадоволення, але, з іншого боку, ви ж не прийшли у цей світ на один фестиваль? Нажаль, негативний досвід отримали не лише ви, але й організатори. Але на Закарпатті відсутній досвід системного планування таких подій. І фестиваль "Берег Фест" дав усім нам урок, який ми повинні проаналізувати та вивчати.

На святі було багато сімейних пар з дітьми, помітним був прошарок достатніх людей, які отримали насолоду від перебування на фестивалі.

Нам, як організаторам подій, не вистачає конструктивної критики, критичного мислення, допомоги та підтримки у проведенні подій, але подібні події вносять свій позитивний вклад у розвитку туризму Закарпаття.

З Днем туризму, друзі!

Олександр Коваль, Закарпаття онлайн.Блоги
27 вересня 2011р.

Теги:

Коментарі

Володимир 2011-09-29 / 10:32:00
Коротко, по суті й по заслугам-)
Дякую, Сашко! Конструктив сьогодні й насправді на вагу золота.