Прихильність Борреля і нахабство Зеленського

Бути президентом – відповідальність, а не відпочинок та святкування!

Прихильність Борреля і нахабство Зеленського

У світі вже так давно повелося, що людину, яку обирають на чоло держави, корпорації, чи якоїсь поважної організації, називають президентом. З цією посадою пов’язана, зазвичай, відповідальність – чим більша організація, корпорація, держава, тим більша відповідальність. Відомо, що, зокрема політичне (тобто, державницьке) президентство вимагає від людини повної відповідальности, яка не залишає місця на особистий відпочинок. Тому президенти країн ніколи не йдуть на кількатиженеві відпустки, а якщо й їдуть, то з певним «баґажем» – з постійно залученим телефоном, інтернетом, секретарем, які його щодня інформують про події в країні та у світі.

Не всяка людина може займати посаду президента держави, бо ж дехто нездатний навіть усвідомити собі важливість та відповідальність, пов’язану з посадою. «Експеримент» значної частини українців на президентських виборах 2019 р. довів, що успішний комік, який кілька разів уникнув повістки до війська, виявився нездатним оволодіти «мистецтвом президентства». На сцені він поводився так, як вимагав манускрипт, а у власних виставах лише висміював ролі своїх попередників – зокрема П.Порошенка, а які їхні обов’язки – його не цікавило.  

Візит до України Жозепа Борреля, Голови дипмісії Европейського Союзу, та його поїздка на лінію фронту російсько-української війни на Луганщині є доказом відповідальности та небайдужості Европейського Союзу до долі країни. В ситуації, коли воюючий аґресор Росія накопичує війська поблизу українського кордону, коли очільник Кремля вже відверто заперечує перед журналістами існування України, слід було і президентові країни, солдатів якої щодня обстрілюють та калічать, а то й вбивають, хоча б зустрітися з поважним представником ЕС, який приїхав, щоб допомогти.

На жаль, український президент Зеленський довів, вже в чергове, свою ароґантність та байдужість до головних проблем країни. В часі, коли НАТО, США готуються до перемовин з РФ стосовно накопичення російських військ  на українському кордоні та демонстрації підготовки до аґресії  проти України, Зеленський заявляє про своє право на відпочинок.  Та, на здивування, їде не з дітьми та дружиною, які вилетіли в напрямку на Туреччину, але до Буковеля – напівцарства оліґарха Коломойського.

А тепер самі подумайте: який «збіг обставин», що саме у Буковелі президент – «борець» з оліґархами – зупиняється в готелі Коломойського та ще й «цілковито випадково» на тому самому поверсі, на якому вже розташувався оліґарх, проти якого США запровадили санкції через «миття» незаконно вивезених мільярдів доларів українських вкладників Приватбанку. Саме тут кожна мисляча людина поставить собі запитання: невже ж творець образу Голобородька Коломойський важливіший від одного з европейських очільників – Борреля?

Ще в новорічному 21-хвилинному виступі В.Зеленський хвалився, як він своїм законом налякав оліґархів, а два дні пізніше проіґнорував візит Борреля і поспішив до Коломойського. Можливо, хотів переконатися, чи не дуже налякав свого покровителя і творця.

З погляду державника така поведінка президента Зеленського не тільки неадекватна, але й злочинна, якщо брати під увагу ситуацію, в якій перебуває країна. Тому заява Зеленського, мовляв, він не зустрічався з Коломойським, викликає підозру, бо ж  брехати стало для нього звичкою. Пригадуються дні (рівно 2 роки тому), коли Зеленський таємно відлетів «відпочивати» до Оману «власним коштом», а потім повертався за невідомі кошти.

Оскільки оманському таємному «відпочинкові» перешкодило «відпочити» збиття українського цивільного літака, то йому організували зустріч з другорядним шейком, з яким Зеленський «домовився» про інвестиції, яких досі ще ніхто в Україні не побачив. Зате зміна ставлення Зеленського до посади президента після Оману стала для країни катастрофою. Замість передвиборчої обіцянки «садити» і привести до влади «нові обличчя», він «викорчував» нові обличчя», а посадив старі, які були «успішними» за Януковича, як, наприклад, Татаров, Портнов, Демченко та ін., під таким «потужним» керівником, яким став Єрмак.

Оце була перша суттєва брехня, яка обійшлася безкарно Зеленському. З того часу Офіс президента просто знущався зі своїх виборців щодо брехні, яка найбільше проґресувала з виявленням державної зради в контексті тзв. спецоперації «Ваґнерґейт», яка мала відбутися під назвою «Авеню». Оскільки за цю держзраду досі ніхто не потерпів (окрім тих, хто її готував), Офіс президента Зеленського докладає усіх зусиль, щоби знівелювати саме розуміння цих двох слів – державна зрада.

Тарас Чорновіл недавно висловив думку, що творець президента Зеленського Коломойський – дуже розумний і хитрий оліґарх, який, певно, обере іншого кандидата, коли Зеленський вже «не вилізе» з того антирейтинґу, який тепер зростає. Тому й не дивує повідомлення про те, що Коломойський вже наступного дня (після прибуття Зеленського) залишив Буковель і Зеленського.

Поява рішення Печерського суду, щодо арешту усіх активів Порошенка, яке появилося через пару днів від’їзду Коломойського з Буковеля, дає підозру, що ОП, а з ним і сам президент, знов збрехали. Можна мати різне ставлення до експрезидента П.Порошенка, але звинувачувати його у державній зраді є лише черговою брехнею ОП та самого Зеленського, який починав із заперечення про те, що він був в Омані, потім був, але…, не зустрічався в Омані з заступником Путіна Патрушевим, але прилетів до Києва літаком, яким до Оману літав Патрушев, а потім заперечення спецоперації, яку, нарешті, сам Зеленський злив Лукашенкові. А скільки брехні пролунало про мільйони доларів від Коломойського, які, згідно з Падора Пейперс,  Зеленський міг «обмивати».

Дуже дивним видається вибіркове ставлення Зеленського щодо оліґархів. За те саме звинувачення – державну зраду – Медведчука «посадили» під домашній арешт, а Порошенка хочуть негайно арештувати, або нехай внесе заставу в розмірі одного мільярда гривень! При цьому до Коломойського, проти якого у США запровадили санкції, у Зеленського нема питань! Навпаки – вони поселяються в тому самому готелі, на тому самому поверсі! Чи не викликає це підозру, що боротьба з оліґархами має дуже дивний і вибірковий характер?

Гадаю, що брехня, в яку щодня Зеленського втягують його ж офіс і його заяви, є причиною «втоми» і він постійно наголошує, що він «має право на відпочинок». Будь-який президент країни, яка вже восьмий рік перебуває у стані війни зі споконвічним ворогом, з морального і людського погляду, не повинен думати про розваги на днях народження друзів, чи їздити на лижах. Зрештою, як мають оцінювати таку поведінку свого президента шахтарі, яким він заборгував 2,5 мільярда гривень заробітної платні?

Публікування відосіків про «відпочинок» президента на лижах, чи його «релаксування» в ресторані є образою шахтарів, дружини яких не мають, з чим зайти до крамниці, щоби купити харчі.  Звичайно, що все залежить від виборців і їхньої волі. Країна вже восьмий рік перебуває у війні з російським аґресором (що «уникло» Зеленському під час 21 хвилини виступу на банкеті, при зустрічаючі Нового, 2022 року), а президент не інформує народ, щоби пояснити свою неадекватну поведінку стосовно «відпочинку».

Зусилля   Борелля допомогти, чи державного секретаря США Блінкена, який полетів до Анкари, щоб поговорити про небезпеку російської аґресії до України, ці політики обрали не відпочинок, а відповідальність! Президент Зеленський від самого початку «прославився» своєю потребою «відпочивати», що є доказом того, що він нездатний виконувати функцію президента країни, яка перебуває восьмий рік у війні з аґресором, який чекає  на «обіцянку» Зеленського: «Стати на коліна» перед вбивцею. 

З іншого боку: поширюють чутки, мовляв, не Зеленський виконує роль президента України, а «неконституційний» Єрмак з групою відвертих аґентів Кремля.  Нездатність президента Зеленського звільнити підозрілих із власного Офісу може бути підтвердженням того, що не він обирає держслужбовців, але йому їх призначають. Можливо, що саме тому був таким коротким перший уряд «нових облич» і «професіоналів», бо з їх заміною країна не тільки побачила, але й  відчула вплив «старих облич» (Портнова, Коломойського, Татарова та ін.), що, в свою чергу, викликає перманентну втому Зеленського. Зрештою, це ж не виступ на сцені театру, але політика, яку він умів майстерно висміювати.

Тому мудрий український народ повинен би ініціювати гуманітарну допомогу Зеленському – відправити його на відпочинок від державної діяльности. Його участь в офшорах показує, що він має за що прожити разом з родиною і не повинен сам терпіти в Буковелі, а діти –  бозна де. А тим часом, слід обрати людину, яка знає що таке відповідальність, що таке суверенітет і незалежність країни і, обов’язково, знатиме, що таке державна зрада!!!

 

Торонто

 

11 січня 2022р.

Теги: Зеленський, Боррель

Коментарі

Вуву 2022-01-16 / 20:28:41
Яке це має відношення до статті де відбілють злодюгу і баригу пяного віцепрезидента педра вальцмана з незадекларованою віллою в Іспанійі ?

Звернення інтелектуалів 2022-01-16 / 14:22:47
З відкритого звернення представників незалежних експертних кіл та інтелектуальних спільнот України:
"Сьогодні Україна переживає масштабну комплексну кризу. Ми маємо найбільший рівень загроз національній безпеці, починаючи з 2014 року. Велике угруповання російських військ скупчено біля наших кордонів у бойовій готовності. Увага всього світу прикута до загрози масштабного російського вторгнення в Україну. Рівень міжнародної напруги є найбільшим з часів Холодної війни. Країні загрожує глибока енергетична криза. Все це відбувається на тлі незгасної епідемії коронавірусу та занадто повільного економічного відновлення. Рівень довіри громадян до багатьох базових державних інституцій сягає історичного мінімуму.
На цьому загрозливому тлі керівна політична сила вдається до недалекоглядних кроків, які суттєво збільшують стратегічні ризики для країни, відкидаючи віковічну істину потреби у національному єднанні перед обличчям агресора та в умовах кризи". (с)
Повний текст звернення тут: https://blogs.pravda.com.ua/authors/bystrytsky/61e3cd1f83557/ )

Зміна віх. 2022-01-16 / 08:55:34
Г-мм.

Санта. 2022-01-16 / 05:47:11
Звичайна "заказуха" порохоботів, нічого дивного бо під час перебування на посаді міністра МЗС Порох активно "співпрацював" з канадською діаспорою, автор цієї примітивної заказухи саме з цієї діаспори ось і все стає на свої місця. Може хоч як тут займатися дристословством але це все марно. ЗЕЛЕНСЬКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПРЕЗИДЕНТ!!! Собака гавкає, а караван йде — прислів'я, зазвичай вимовляється для висловлювання готовності того, хто йде вперед, продовжувати свою справу незважаючи на злісну і безглузду критику.

Вуву 2022-01-15 / 01:38:11
Якщо так сильно валять гавном значить зачепило , і це вже добре .
Бо НЕ бажання бачити очевидні і реальні речі є свідченням сліпоти , яка вдало лікується однією реплікою "роззуй свойі очі"
Постмайданна влада і народ це НЕ ОДНЕ І ТЕ САМЕ , це різні речі , хочаб тому що народ свою владу хоч і обирає але не контролює .
А влада хоч і з народу але після обрання вона на цей народ "клала і валила"
Чи тут теж треба все розжовувати і пояснювати ?
.... А як же так сталося .... Яке тупе питання.
Як не знаєш як так сталось то не треба писати всяку дурню .
А сталося так того, що народ виказав пріорітети і влада змушена була на цих пріорітетах товкти бабло
А щоб товкти бабло треба було пройти у владу .
Може кому розум відбило , чи память стерло на третій дєнь , але по факту потрошенко літав у Відень і Віталька К. на зустріч з Фірташем , на перемовини (читай ддогоорняк) а не каву пити і насолоджуватись Віденськими красотами.
Чи ти хочеш сказати що цього не було .
Ааааа ну ну.
Вони думали про народ про те як нас вести в Європу , НАТО :-D :-D :-D .....
Чи всетаки вони вже тоді (як завжди) думали про свойі шкурні інтереси ?
І виходить так що наш народ дійсно є лайно , для тих , кого народ вибирає у владу з кращими мріями і надіями , вірою і сподіваннями.
І якщо потрошенко і його банда (БПП - Бандитів Партія потрошенко) накрала мільрди то тобі може заплатять 30 срібних як Юді Іскаріоту за відбілювання вальцмана і його поплічників .
А якщо НІ , то
... Дуням писати про політику протипоказано

мрійникам, що за імпічмент 2022-01-14 / 18:00:01
Карл Волох - далі розлога цитата:
"Найбільше в прозрінні недавніх зелебобіків дратує рефрен: «Я не за нього голосував, а проти Пороха. Він зрадив ідеали Майдану».
Я щойно запитав одного:
- А хто, на твій погляд, не зрадив? Яценюк? Турчинов? Парубій? Аваков? Кличко? Як же так сталося, що вся, без винятку, постмайданна влада, яка повела нас у Європу й НАТО, відстояла країну у війні (з набагато могутнішим ворогом), включно з Гройсманом, Гонтаревою, Луценком та іншими, виявилася «зрадниками» і «злодіями»? Виходить, народ наш - таке лайно, що взагалі не здатний «продукувати» нормальних лідерів? А не простіше припустити, що ти просто тупе примітивне чмо, котре дозволило ворогам України оббрехати наших лідерів, центральним із яких є Порошенко, і продовжуєш повторювати цю нісенітницю навіть після того, як зрозумів, що в 2019 повністю обісрався?
Замовкло недолуге. Тільки беньками кліпає. Вдає, що думає. А я собі пішов".
І від себе - про імпічмент. Заспокойтесь, практично це є неможлива річ. Бо там усе так виписано, щоб неможливо було скористатись

Вуву 2022-01-14 / 00:59:01
Звичайно що зЄ заслуговує на імпічмент (в кращому випадку) а за злив спецопераційі по Вагнерівців світить Держзрада і це без всякий питань.
А щодо винирнув чи не винирнув , ви цього знати не можете , тому не варто за мене розписуватись .
Так в мене на початках була щира надія і сподівання на реальні реформи . І вони на початку були в "турборежимі" а далі всі пішли на НР канікули , а далі .....
А далі почалась якась фігня яке змінила моє відношення як до самого зЄ так і до монобільшості слуг .
Тепер я переконаний в тому що зЄ це таке саме Ге як і сам педро вальцман .
І посадити педра це треба 100% а із зЄ , прийде час теж розберуться .
Там ще на черзі є інші персонажі як люля , мордатий пастор , сєня кролік , вовік гройсманн , пгокугог юга , там є ще є бородата бабця , іхтамнєтав , шафір , і многая .....
А щодо зашореності радджу перепорпатись в свойій душі , а то там повно всякого мотлоху за яким не видно кримінальних подвигів пяного президента і марини .

зашореному Вуву 2022-01-13 / 20:26:45
Наш бідний Вуву, як і деякі нещасні наші виборці зразка 2019 року, досі не виринув зі стану наркотичного інформаційного сп'яніння, в яке його вкинуло колись потужною хвилею передвиборної дезінформації. А тому марить про п'яного президента, про небачені в нас раніш крадіжки, яких нинішня державна машина чомусь не здатна ні виявити, а не те щоб довести до суду. Може варто нарешті протверезіти, а заодно розгледіти бридливу мармизу нашої крихітки Цахес на прізвисько Цинобер, якого колись посадили собі на шию. І тоді й відпустить.

Вуву 2022-01-12 / 23:58:05
Ваша правда .
Бубочка до грошей такий самий пожадний як і потрох , бо обоє одного роду племені .
І один за другого нічим не кращий .
А вибрали цього бубочку того що потрох був вже всіх так за€&@в що народ був готовий вибрати хоть самого чорта тільки не пяного прзидента .
Власне це в купі з продуманим кіно і дало результат в 73% .
Якби геть.манн мав розум і не крав так маштабно а головно не брехав так нагло народу в очі то хіба народ би не вибрав його вдруге.
Однозначно що вибрав . А якби він був справжнім реформатором то і Конституцію б переписали щоб тільки такий хороший президент і далі проводив реформи. Чи ви з цим не згодні .?
Не безпідставно ще зіграло і свою роль те що зЄ до того часу не був у політиці і народу потрібні були "нові обличчя" , тим більше що і обіцянки зЄ роздавав досить переконливо з голівудською посмішкою .

обікраденому Вуву 2022-01-12 / 17:44:45
до Вуву. Промиті мізки - це коли отак згадують Гонтарєву, яка вичистила для нас, українців, Авгієві конюшні в українській банківській системі. А ще яким одномірним треба бути, щоб казати про змову колишнього президента з Коломойським. З тим Коломойським, ненависть якого до Порошенка переливає через край. З тим Коломойським, який влив у вуха довірливих та убогих стільки інформаційного гі.на через канал 1+1, і організував олігархічний переворот в Україні на виборах 2019 року, та цілком "демократичним" способом посадив нам на шию неповносправного Бубочку з його безпринципною і жадібною до грошей та влади кодлою.

Вуву 2022-01-11 / 06:25:30
Дуже все аргументовано написано , і заперечувати тут дійсно нічого.
А от додати можна . Це те що не війшло в текст цього тексту.
Автор наче забув що будучи президентом Петро П не раз і два таємно зустрічався з тим самим Коломойським в пізний нічний час в АП. Про це можна знайти ростеження яке проводив М Ткач .
І те як П.П. і І.К. давали своі пояснення не було жодного сумніву що вони пооводили там ткз Договорняки напевно і по Привату .
Окрім того наш гетьман сивочолий також там зустрічався і з Медведчуком і то не один раз.
Навряд чи Медведчук зміг би "назаробити" стільки грошей якби не без відома П.П. Медведчук заволодів нафтовою трубою яка мпла і має стратегічне значення . Можливо і не було б торгівлі вугіллям з окупованих територій по ціні Роттердам + з подачі того ж таки Р.Ахметова . Можливо і не було б тих медведчуківських каналів ТВ які промивали мозги громадянам Украіни проросійскими помиями і ідеологією "рускава міра".
Не було б і гучного скандалу з Гонтарєвою- Сатановською яка зліквідувала "проблемні" банки в Украіні з подачі П.П. .... Куди поділись гроші (фін.активи з тих банків) п.Сірка забув вказати .
А як відносно фонду Марини Порошенко коли указом Петі з держбюджету було виведено 1 млр. кажуть що Гр. (Але ми знаєм що Петро не скряга на державні гроші , то може було 1 млрд $)
І куди поділись ті гроші ?
П.Сірка теж не знає. І я не знаю і не багато хто з простих людей теж не знають.
Писати можна довго а от те що П.П. і його Марина чесно заслужили на ПОЖИТТЄВО то тут нема жодного сумніву .


Йосиф Сірка
Публікації:
/ 4Комуністів заборонили, а методи залишили?
Кулеба: Ми змусимо угорщину повернути всіх військовополонених
/ 2Підступний руzzкій мір – це не "трофейна мова"
/ 3Миколі Мушинці виповнилося 87!
/ 1У Кремлі шанують своїх фашистських вчителів
/ 15Усіх дурити весь час неможливо!
/ 1Оліґархи і самурай
/ 7Коли ж, нарешті, посадовці в Україні стануть українськими
/ 3На Закарпатті він "свій" (тутешній)
/ 2Останній із могікан
/ 2Коли дійде правда і до кримчан?
Багатолика російська гібридна війна
/ 5Хто ховається під ризами МП – диверсанти, саботажники, терористи?
/ 3Митрополит УПЦ МП "напросив" Божу кару
/ 3Росія-США: "Коронна" пропаґанда
/ 11Митрополит московської церкви в Україні та коронавірус
/ 8Послідовники нацистського пропаґандиста пішли у наступ
/ 5Імперське рило лізе до ідентичности
/ 11"Да патаму, что украінскій язик нєуґоден Богу!"
/ 7А потрібно танки замість королівського палацу
Чи привезе Зеленський пораду з Ізраїля?
» Всі записи