У Чинадієві святкували День селища

Через кілька днів наша держава відзначатиме велике національне свято – 20-ту річницю Дня незалежності України та День Державного Прапора України.

У Чинадієві святкували День селища

Українська земля найбагатша, чарівніша й прекрасна, на якій кожен прагне бути господарем. Це свято дає нам змогу зробити вагомий підсумок у роботі задля процвітаючої держави, турботу про кожного громадянина, який пишається тим, що він є сином чи дочкою України. На кожному із нас лежить відповідальність за майбутнє нашої матінки-землі, наших дітей і внуків, а все це ми можемо зробити лише спільними зусиллями , стабільністю, правильністю обраного шляху. Щоб все це зрозуміти, потрібно не один рік старанно і віддано працювати, так як це робить селищний голова Чинадієва Іван Мошак.

Завдяки його підтримці, колегам-однодумцям, депутатському складу, приватним підприємцям Чинадієва, самодіяльному ансамблю "Чинадіївка", запрошеним та гостям з відділу освіти , районному депутату Юрію Русину, обласному депутату Михайлу Ланьо, шинок "Козачок", караоке-шоу, телеканал М-студіо, засоби масової інформації, мешканці селища – мали нагоду почути щирі привітання та побачити культурно-розважальний концерт до Дня Незалежності України та Дня селища Чинадієва.

Завдяки сценарію та постановці директора Будинку культури Василя Гудачка, свято проходило організовано, весело, багатогранно.

З словами привітань до всіх звернувся Іван Мошак. Він побажав усім мешканцям, насамперед, міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі. Хай віра в майбутнє рідної країни примножиться успіхами та вдачею, щоб усі мали можливість учитися і працювати, здобувати кращий рівень життя, отримувати гідні пенсії, хай повага до старших і увага молодих приносять щастя в родини. Бо ж наша велика країна спроможна стати державою, яка слугує людям, де соціальні права людей надійно захищені, а економічна свобода дозволяє чесно працювати і отримувати гідну винагороду. Також наголосив Іван Іванович, що з року в рік святкуватиметься це свято дедалі краще, і з боку влади робитиметься все належне, аби Чинадієво процвітало, розвивалося, а мешканцям жилося комфортно. Адже відомо, хто вміє працювати, той і вміє святкувати.

Концерт видався на славу, з багатьма гостинцями, іграми, розвагами, танцями та співами, дитячим сміхом та ласощами. А на завершення, у подарунок учасникам – святковий фейєрверк.

19 серпня 2011р.

Теги:


Панорама
Публікації:
Слово про капітана добротворців
Береги Тиси прибирали інваліди на катамаранах
Дядькова наука
Будинок культури важливіший за аеропорт
Відпочинок у таборі "Толерантність і лідерство"
Без праці голуба нива теж не родить
Завершення земельної реформи: відповіді на основні запитання
Всеукраїнська нарада філологів у Ялті
/ 1Безпека праці – конституційна вимога і важлива запорука піклування про людину трудівника
Ювілейна зустріч у Києві
Дітям затишно й комфортно
Ціна літньої казки
На Мукачівщині українські філологи Закарпаття обмінялись досвідом
Багато друзів у панорамівців
Святкують водогосподарники
Іван і Майкл
Тепер оголошення в газету "Панорама" можна відправляти за допомогою смс-повідомлення
Зустріч однокласників
Життєва зірка Віктора Петаха
Йдемо до Благовіщення
/ 11Отець Іван: «Зцілюю молитвами душу і тіло»
/ 1У Мукачеві до Міжнародного жіночого дня пройде флешмоб
Леся Українка в моєму житті
«Метаморфози почуттів» Василя Білича
» Всі записи