Результат виборів 31 жовтня вирішиться 16 жовтня

Навіщо сильні, реалізовані люди взагалі йдуть в українську політику? Не знаю. Може, їх теж „дістало”, як і всіх нас. Може, вони щось на кшталт Антея навпаки – прагнуть передати власну силу рідній матінці-землі. Може, бачать щось таке, чого не бачимо ми. Матимемо нагоду спитати про це в одного з найсильніших чоловіків планети Віталія Кличка, який 25 жовтня завітає до Ужгорода і ще до цілої низки закарпатських міст після своєї чергової перемоги (а хто ж у ній сумнівається?), яку здобуде 16 жовтня. Перемоги потрібні зараз нашій упослідженій Україні, як ніколи. Навіть побачити здаля чемпіона і послухати його означає зарядитися на тривалий час його аурою тріумфатора.

Результат виборів 31 жовтня вирішиться 16 жовтня

Про майбутні зустрічі з чемпіоном нам повідомив голова обласної парторганізації „Українського Демократичного Альянсу за Реформи (УДАР) Віталія Кличка" Євген Ярина. Він за те, щоб не обмежувати перебування лідера одним обласним центром, а відвідати ще й Мукачево, Берегово, Хуст, Тячів, Рахів. Якщо вдасться, звісно. Бо це у боксі раунди по три хвилини, у політиці вони менш регламентовані і містять більше несподіванок. Через те пан Євген пишається, що партія створювалася блискавично. Недовіра до старих партій на Закарпатті дуже велика, критична маса незадоволених просто нуртує. Люди просто рвалися до команди.
 
Зокрема, мукачівську організацію очолює адвокат Микола Буташ. Треба мати справді бійцівські здібності, незламність і тверду віру у себе, щоб ризикнути в якості нової сили у цьому місті з його твердими усталеними традиціями. А на Воловеччині партією керує відомий своїми менеджерськими талантами Олег Ціник, директор лікувально-оздоровчого комплексу „Форель". Такі ж люди є по всіх районах і містах Закарпаття. Вони добре знають специфіку свого регіону і головне – здатні боротися і перемагати, як В. Кличко.

Василь Ільницький, який був на даній зустрічі посередником між партійцями і журналістами,  наголосив, що В. Кличко є яскравим втіленням української мрії – людиною, котра свій імідж та добре ім’я зробила сама, своїми трудом, наполегливістю та цілеспрямованістю. Два брати Клички є прикладом братерської любові і взаємопідтримки, якої бракує, на жаль, багатьом іншим українцям. Тому основним принципом партії є консолідація нації, б’єднання всіх громадян України заради спільної перемоги.
 
Партія має гарну програму, хоча її зараз навряд чи хто читатиме. Зате її почнуть прискіпливо вивчати після 31 жовтня, коли „УДАР В. Кличка" здобуде несподівану для багатьох перемогу у сотнях населених міст по цілій Україні від Сяну до Дону. Зараз люди просто вірять В. Кличку  і ставлять на нього не тільки в тоталізаторі (там виграші якраз невеликі через прогнозованість перемоги), а й на місцевих виборах, де інтриги все ж трохи більше, а тому й більше спортивного азарту. Люди, які вже мали мужність визначитися, проголосують за свої партії. Ті ж, хто досі вагається (таких на Закарпатті до 30%), мають шанс зробити безпрограшну ставку на В. Кличка і його команду. Хто здолає американську боксерську школу в Шеннона Бріггса, зможе здолати і доморощену руїну, кризу у комунальній сфері, тотальну зневіру виборця, всеосяжну корупцію, розкрадання земель та інші загальновідомі негаразди. Принаймні більшість політологів погоджуються, що спортивна перемога В. Кличка 16 жовтня може докорінно змінити настрої електорату, а відтак і розстановку сил на українській політичній шахівниці. Він переможе і 31 жовтня, аби перемагати і далі, причому тепер уже не тільки у спорті. Він іде у політику, бо відчуває довіру.
  
Бо і хто ще як не він?!..

Сергій Федака

14 жовтня 2010р.

Теги: УДАР, Ярина, Ільницький, Кличко


ФЕСТ
Публікації:
/ 1Володимир Мишанич: «Пишучи про мистецтво, будь хоч трохи художником»
/ 8Михайло Бачинський – атлант війська Кошута
Духовну спадщину своїх предків угорська спільнота намагається віднайти й зберегти
Трембітар із Репинного
Їх б’ють чужі люди і рідні діти, а від голодної смерті рятують волонтери
«Зупинити повну руйнацію Донбасу може тільки сильна і відповідальна влада», – доктор медичних наук, колишній донеччанин Анатолій Канзюба, який нині працює в Ужгороді
Ніна Бечук: «Енкаведист зачитав наказ, що нас з мамою засуджено за 54-ою статтею КК УРСР. Маму – за сина, а мене – за брата»
В Ужгороді видали посібник «Історія Закарпаття» Д.Данилюка
Поет математики. До 125-річчя від дня народження професора М. Зарицького
Заробітки, обпалені війною
Дзвони і клепало
Образ Божої матері на крашанці хустської цілительки
/ 1(Не)модифікована політика Угорщини щодо (не)нової України
/ 2«Я українка і відмовитися від України не можу», – каже кримчанка Олена, яка переїхала з Сімферополя до Ужгорода
/ 1У Хусті засідала Закарпатська обласна народна громадська рада
«Кобзар» діда Василя
/ 3Тиждень тому троє закарпатців загинули по дорозі на Майдан
Удочерили, аби знущатися?
Пам’ять про невідомого ленінградського студента береже подружжя Мадярів у Волівці
/ 1Громадськість Києва вшанувала закарпатців – визволителів столиці
Відчуття свого призначення озвучив поет з Боржавської Долини
Динамівську осінь тричі поспіль «озолочували» закарпатці
/ 2Йосип Тереля. «Ходячий апостол», котрого позбавили Батьківщини
/ 1До дня мови. «Ну що, здавалося б, слова…»
Острів демократіїу центрі Європи. 95 років від дня створення Чехословацької Республіки
» Всі записи