В Ужгороді активісти організували моніторинг нелегальних перевізників (ВІДЕО)

Громадські активісти Ужгорода організували моніторинг нелегальних перевізників. Вони намагалися викрити всі недоліки в роботі приватників, тим самим звернути увагу правоохоронців на їх неправомірний бізнес. Активісти кажуть: перш за все нелегальні перевізники наражають пасажирів на небезпеку, адже квитків не видають, а значить і відповідальність із себе знімають.

В Ужгороді активісти організували моніторинг нелегальних перевізників (ВІДЕО)

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
08 листопада 2013р.

Теги: перевізник, моніторинг

Коментарі

Треба конкурс, а маємо антиконкурс. 2014-01-01 / 22:06:30
Треба конкурс, а маємо антиконкурс.
В обхід законних умов.
Робота виконкому діється з порушенням умов законності.
Робота виконкому неможлива без порушення умов законності

17 грудня поточного року виконавчий комітет Мукачівської міської ради повинен був провести конкурс із залучення підприємства для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах (робочого органу), так визначено умовами затвердженими у рішенні виконавчого комітету Мукачівської міської ради № 203 від 29.10.2013р Відповідно до Закону України "Про автомобільний транспорт", робочий орган визначення підприємства (організації), яке залучатиметься для здійснення функцій робочого органу необхідно визначити на конкурсних засадах.
Уже другий тиждень з дня пpоведення конкурсу виконавча влада міста Мукачево неспроможна визначити переможця серед претендентів так як згідно Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 один із претендентів – «Мукачівське АТПП» подало документи у повному обсязі який сформовано відповідно усіх до вимог вищевказаної постанови КМ України та умов конкурсу викладених у рішенні виконавчого комітету Мукачівської міської ради № 203 від 29.10.2013р (http://www.mukachevo-city.org.ua/rishennja_proektu.php?id=3 003000158. rar\Створені PDF файли - RAR архив 203 Про оголошення конкурсу на робочий орган..
Але міська влада шляхом позакулісних, підкилимних методів намагається провести на роль переможця Мукачівське міське КП «Ремонтно-будівельне управління» (засновником та власником якого і являється міський виконавчий комітет), яке немає ніякого правового правового відношення та умов визначених Законом України "Про автомобільний транспорт" та постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 до можливої участі у відповідному конкурсі.
У наступному засіданні -20 грудня, у малому залі Мукачівської міської ради (2поверх, в.Пушкіна, 2), з приводу залучення підприємства для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах (робочого органу) визначення підприємства так і незроблено, а продовження роботи перенесено на невизначений термін.
Таке відношення до послуг пасажирських перевезень може спричинити значний рівень незручностей і проблем для підприємницьких структур – перевізників та для широких верств населення жителів міста Мукачево.
На запитання представника претендента – «Мукачівське АТПП» про легітимність документів поданих КП «Ремонтно-будівельне управління», про можливість ознайомлення з документами конкурсної комісії відповіді та можливості для ознайомлення не надано.
У той же час представникам громадських організацій неодноразово було відмовлено від можливості ознайомлення з документами конкурсної комісії та їх участі у роботі комісії залучення підприємства (робочого органу).

пасажир 2013-11-10 / 07:30:51
Такі" активісти" були хіба за часів СССР. Це молоді люди, а тхне з них совковим нафталіном. Ними скористаються як туалетним папером, а потім дадуть під зад і нагадають що за їхню "активну роботу" з ними розрахувалися. Де й знайшли таких Павликів Морозових?

іван 2013-11-09 / 20:26:53
Всі коментарі мож отправити пану Слободянюку:
utizak@gmail.com

читатель 2013-11-09 / 16:29:02
Мама-мія! Ні в медицині,ні в освіті, ні в правоохоронній системі не турбуються про простих людей, а тут "бац" і така турбота! Скільки цим шестьорам заплатили, щоб несли чуш як вони переживають за пасажирів. Краще би взяли швабри в руки та й помили б салони тих скотовозів. А може би поцікавилися, які автобуси перевозять пасажирів за кордоном.Вони б ще 100 років людей перевозили на цьому мотлоху, лиш одна біда, бо він ржавіє.

Іван Іванович 2013-11-09 / 12:55:43
кажної людини особисте прово на якій маршрутці їхати спочатку відремонтуйте автовокзал туалет а потім беріться за перевізників просто ганьба меє бути Закарпатавтотрансу за такий хлів як центральний вокзал в Ужгороді

Саша 2013-11-09 / 10:23:14
Ну що Коля Гречин,прийшов кінець твоєму бізнесу і кришам.

Микола 2013-11-09 / 09:46:24
І хто забашляв цим суперменам "активістам" за чорний піар нелегальних перевізників? Власники маршруток (убитих газелей, пазиків і т.п.)???

Копча 2013-11-09 / 08:05:46
Конкурентна боротьба правил не визнає. Виключно боротьба за фінансовий пиріг а ніяк не турбота про безпеку пасажирів.

пасажир 2013-11-08 / 22:02:43
спочаку свої вонючі драндулети вимийте, зробіть щоб вікна відкривалися, періодично оновлюйте обшивку на кріслах, не напихуйте людей як оселедців і нехай люди обирають чи чистий бус приватника, чи ваш китайський мотлох. Конкурентів убираєте-- ось і всі старання ваших шавок. А ці будари даєте для перевезення пасажирів, самі їздите на дорогих іномарках, прибутки вам це дозволяють, а заодно влаштовувати травлю на конкурентів. За пасажирів дуже хвилюються ХА-ХА!

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи