В УУБА завершено вступні іспити

25 серпня 2012 року з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви під головуванням ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, президента Карпатського університету імені Августина Волошина професора, архімандрита Віктора (Бедь) було проведено підсумкове засідання приймальної комісії академії.

В УУБА завершено вступні іспити

 

За результатами екзаменаційних випробовувань та співбесід на навчання до академії в 2012 - 2013 навчальному році за спеціальністю богослов'я (спеціалізації: священнослужитель, християнський педагог, християнський місіонер) зараховано 110 студентів (денна форма навчання - 30, заочна форма навчання - 80). Серед новоприйнятих студентів-богословів є представники багаточисельних православних єпархій з України, Російської Федерації, Білорусії, Румунії та Чехії.

У цілому на навчання до духовно-навчально-наукового комплексу Української Православної Церкви та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія - Карпатський університет імені Августина Волошина» в 2012 - 2013 навчальному році, з урахуванням усіх спеціальностей (богослов'я, філософія, правознавство, психологія та фінанси), вступило 320 студентів (із них на денну форму навчання - 150 чоловік, на заочну форму навчання - 170 чоловік).

Навчання студентів проходитиме в нових багатоповерхових приміщеннях академії та університету за адресою м. Ужгород, вул. Гойди 4, які з благословення Блаженнійшого Митрополита Володимира придбані у власність. За даною адресою, впродовж короткого часу, також буде зведено академічний храм святих Кирила і Мефодія.

3 вересня ц.р. в академії та університеті, за участі Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, будуть проведенні урочистості з нагоди початку нового  2012 – 2013 навчального року за адресою м. Ужгород, вул. Гойди 10, (в актовому залі Закарпатської обласної кооперації).

Прес-служба УУБА – КаУ

, Закарпаття онлайн.Спецпроєкти
27 серпня 2012р.

Теги: УУБА, вступ

Коментарі

Ксения 2012-11-19 / 12:25:36
роты вам надо позакрывать, а не УУБА

Олесь 2012-08-28 / 13:56:30
Пора вже давно позакривати розплідник трутнів. Для суспільства ніякої користі.

студент 2012-08-27 / 17:32:21
ну й крутий ВУЗ ??!! Стільки много студентів до нього вступило ???, і куди тільки дивиться міністерство освіти ?? Чому його не закриють !!!!!!!


Вступ-2012
Публікації:
/ 3Друга вища освіта за доступною ціною
/ 4Карпатський університет оголошує додатковий набір абітурієнтів
/ 4Фініш вступної кампанії на Закарпатті
/ 4Закарпаття і Буковина – аутсайдери вступної кампанії
/ 1Спостерігачі ОПОРИ фіксують незадовільний стан роботи Єдиної державної електронної бази з питань освіти
/ 2Духовна і світська освіта в одному виші
/ 4Закарпатська ОПОРА оприлюднила телефон "гарячої лінії" по вступу
/ 4В Ужгороді проаналізували старт вступної кампанії до вишів
/ 4Першого дня вступної кампанії до закарпатських вишів було подано більше 1000 заяв
/ 4Сьогодні стартує вступна кампанія до українських вишів
/ 4Свалявський технічний коледж НУХТ оголошує набір студентів
/ 4В Ужгороді створено оперативний штаб з питань вступу до ВНЗ
/ 1Абітурієнтам радять вступати тільки до закарпатських вишів
/ 8На Закарпатті є лише один заклад, який готує професійних організаторів масових заходів – Ужгородський коледж культури та мистецтв
/ 418 червня закарпатські ВНЗ отримають держзамовлення
/ 4Моніторинг ЗНО на Закарпатті виявив лише дрібні порушення
» Всі записи