Рахівські «регіонали» і «тушки» знову провалили «мовну» сесію

5 липня 2012 року за ініціативою опозиційних сил депутати Рахівської міської ради зібралися на позачергову сесію, щоб прийняти протестне рішення проти порушення Конституції України і новоприйнятого закону «Про засади мовної політики в Україні». Сесія не відбулася через відсутність кворуму, до якого бракувало трьох депутатів. Із 31 депутата міської ради з’явилися тільки тринадцять.

Рахівські «регіонали» і «тушки» знову провалили «мовну» сесію

 

Як повідомив депутат міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Василь Фіріщак, не з’явилися депутати від Партії регіонів – секретар Рахівської   міської ради Іван Беркела, депутати Юрій Бендак, Ілля Руснак, Михайло Семенюк, Євгеній Мартин, Микола Олашин, а також тушки-бютівці Антон Візавер, Юрій Гудз і нашоукраїнці Світлана Штефура, Володимир Бариський.

Два тижні тому під час чергової сесії Рахівської міськради була вже спроба розглянути мовне питання, але депутати Антон Візавер та Юрій Гудз – горе-учителі та зрадники, які вийшли із БЮТ (виключені з партії), а тепер в унісон голосують з «регіоналами», за нього не проголосували,

«Хочу звернутися до тих людей і громадськості Рахівщини, – зазначив Василь Фіріщак. – Схаменіться, люди! Як у правічному патріотичному регіоні Рахівщина, де століттями боролися з мадяризацією, русифікацією, такі вчителі взагалі можуть вчити наших дітей». Свободівці пропонують батькам вийти з акцією протесту проти таких вчителів, які заодно з окупантською політикою регіоналів, комуністів і литвинівців, і не думають про майбутнє наших дітей.  

Сьогодні шість активістів ВО «Свобода» під керівництвом голови Рахівської міськрайонної організації Миколи Косівського прибули до Ужгорода  для участі у безстроковій цілодобовій акції з відстоювання інтересів української мови на площі Народній біля наметового містечка.

Прес-служба Закарпатської ОО ВО «Свобода»

                                                                   

06 липня 2012р.

Теги: мовний, Рахів, депутат

Коментарі

Націоналіст 2012-10-03 / 07:27:11
Ну що , "любі друзі" все що зміг підняти Ющенко, якого всі тепер гноблять,"данєцкая братва" тепер вбиває. Ви гнобите того самого В. Ющенка, бо він довів країну до кризи? Ага, а те що він змусив народ пробудитись? завдяки йому в нас знову появилась національна самосвідомість! І тепер , ви дозволяєте голубенькій братві це все відбирати? Знаєте " Доборолась Україна, до самого краю. Гірше ляха свої діти, її розтинають" Вам потрібна російська мова, будь-ласка " Wellcome to Rassia" Ти Росію сильно любиш?
Безперечно, це не грiх,
Але хто ж тебе тримає,
Не пускає до своїх?
І знаєте, що саме гарно, те, що люди, які своїм голосом зраджують рідну мову, навчають наших дітей в школі ЛЮБИТИ рідну землю, і наголошують на патріотизмі.Запам'ятайте, " нема на світі України, немає другого Дніпра"

Русін до Невідворотність 2012-07-27 / 11:13:19
LLL після цього шмонька продажна)))))

Русін 2012-07-27 / 11:10:41
Ух, ледве дочитав коментар сталкера...чоловіче, коли хочеш щоб твої бздури ше хтось окрім тебе, мене і двох інших людей читав пиши украінською а бекати і мекати можеш із своїми фатьовами за бутилков палинки))))

Сталкер 2012-07-21 / 23:50:34
Да.. туй такі коментарі "Борімося і поборемо", "Топори вже точимо!" і тд. Сись мовний закон лиш наруку таким як "Свобода", тай "Батьківщині", люди думавуть ош кіть ісі партії за українську мову та за них голосовати треба іти битится рикати оби кось прийшов сів у свої парадні крісла і грабкав гроші а людьом дале казати ош: "айно тяжко типир, бо уті шо були та робили нидобре та типир переробляти усо треба" та докіть гроші не награбкавуть не поздиравуть із люди доті будуть сидіти при владі. Уповіште ми уті шо були до партії регіонів, шо учинили? они були ліпшими? а йсі шо прийдуть будуть ліпшими? нет. они усі уже знавуть ош де добре, а добре при владі. Та із за того роблять бучу, люди пудбурювуть оби ішли рикати а самі дисся укажуть мало уповідять шось, а дале думці помитися поісти поникати тиливізор, а тамка дурні люди шо їм вірять, голодувуть пуд верховнов радов авать буд тюрьмов юльчинов.
А щи свободовці файно знавуть мозги промивати на закарпаттю, но біа бо лиш дурні їх слухавуть, а розумні нет.

маю право 2012-07-15 / 12:38:02
... може сховався за наметом????

маю право 2012-07-15 / 12:36:37
Хлопці, а де ж ваш супер кандидат в обласні депутати Василь Юращук з Косівської Поляни? Чи вже с те забули за него, чи він про вас? Так нагадаю, що сес "бізнесмен" дуже вміло "оптимізував-упорядкував" майно бувшого КСП"Карпати", яке на його пришестя було чималим... А це: мармуровий кар"єр з дробилками, столярний цех з промисловими верстатами, меблевий цех, цех по виготовленню масляної фарби, контора (в якій МАЛА прихисток амбулаторія), автотракторний парк, АЗС (на сотні тонн пального), тваринницькі ферми, електричні трансформатори, і т.д. - список не повний, хто знає краще - хай поправить!!!
Тож де ваш ВАСИЛЬ?

Невідворотність 2012-07-14 / 13:45:20
До LLL. Твій з'їзд можна розцінювати, як відсутність будь-якої інфи щодо хлопців на фото? То хто ти після цього?))))

LLL 2012-07-12 / 19:53:26
До Невідворотність Не зникну вул.Миру,а згодом вичисляй через айпішку))).

Невідворотність 2012-07-11 / 17:33:26
LLL.Твоя майже правильна дефініція до слова пройдисвіт, якраз пасує всій зграї регіонів, але аж ніяк не хлопцям зі "Свободи"! Чи може ти маєш якусь інфу, про те що хтось на цій знимці колись шось украв і хоче далі красти?
Давай оприлюднюй, але хіба ніц не скажеш, бо справа провокатора ( а ти в цій ситуації ним виступаєш) закинути гнилу інфу...а далі тупо зникнути.

LLL 2012-07-10 / 20:15:23
ДО Невідворотність."Пройдисвіти" це шукачі легких, сумнівних результатів.Утучнюю:вкрали достатньо за період свого царювання,замало, хочеться ще?

Із гір Карпат... 2012-07-10 / 07:36:12
Ми, хлопці в яких ліс під боком, топори у міхах а шмайсер на стрисі схильні востаннє віддати свою підтрику ВО "Свобода"! Сподіваємося, що ці хлопці не підведуть і кожен хто має бодай опосередковане відношення до сьогоднішньої банди отримає по заслугам! А коли ні то, то підемо в ліси, і тоді прощення не буде нікому. Свободівці - не підведіть, бо ми востаннє віддаємо свою віру для вас. Слава свободолюбивим гуцулам, слава Україні!

Невідворотність 2012-07-09 / 22:06:28
До LLL. Шалаво рахівсько, ти де там пройдисвітів узріла? Відкрий тлумачний словник і вичитай значення слова пройдисвіт. А ці хлопці це перші не згідні з владою бандитів, це ті хто поверне гуцулам віру та пробудить їх від довгого сну! Такшо не гавкай, чим більше нитимеш зараз, тим більший варіант, що згодом вичислимо тебе через айпішку))).

LLL 2012-07-09 / 20:04:51
Вже боролися і що вибороли? Рахівські "пройдисвіти" а не свободівці.

місцевий 2012-07-09 / 13:31:33
Хлопці Вас на фото тіки шестеро.Ви перші ,ви герої.Борімося і поборемо.СЛВВА РАХІВСЬКИМ СВОБОДІВЦЯМ!!!

гентош 2012-07-08 / 00:34:13

Антиукраїнство. Коментар видалено. Адмін

Свято наближається... 2012-07-07 / 21:01:35
Нічого, Свобода поверне до людей віру, і тоді - горе банді регіонів та всім злодіям! Тягнибок вчора заявив, що нікому нічого не пробачать, такшо сьогоднішня тимчасова "еліта" сидітиме в тюрмах, пастиме свинів або ж максимум продаватиме снікерси! Слава перемозі!

LLL 2012-07-07 / 18:59:32
"помаранчеві-кидали"довели до такого стану рахівчан,щодо сприйняття політиків,а так в цілому вони порядні люди.

заблудженому словянину 2012-07-07 / 15:28:05
Найсильніша зброя Тягнибока - дух українського народу. Прочитайте твір "До зброї" генія Ільєнка, то й ви збагатитеся і будете задарь на Свободу працювати, а значить на Україну. Дивно, як на батьківщині Гуцульської республіки так спсилися люди?

Справжній гуцул 2012-07-06 / 21:37:32
До слов'янина. За вашою логікою нам нічого не залишається, як сісти і скласти руку та спостерігати як з нас знущаються ці бандюки? Ви бачите якусь реальну силу, окрім Свободи яка може дати відпір цій зграі? Фінансують Тягнибока люди, які не втратили віри і мають в серці надію! Бо ще Шевченко говорив, що з хати нівякому разі не можна виганяти надію! А що ви,шановний пане, можете запропонувати окрім тези, що всі однакові? Що всі крадуть?Свобода у владі ще не була, щоб про неї так говорити! Тай проводити паралелі між Тягнибоком і словами Березовського не маючи фактів та доказів чистої води провокація! Маєте докази - оприлюдніть!

Слов'янин 2012-07-06 / 21:27:10
Для справжнього гуцула. Не забувайте, що гарні полум"яні лозунги, на які ведеться масовка - одне, а реальні дії - інше... Ви ніколи не цікавились, хто купив Тягнибока (в світлі слів Березовського)? ...Можна скільки загодно змагатись з "Беркутом" у мистецтві побиття писків, а далі що? А далі чергова кольорова юдо-америкосська революція. Різноманітні сороси та їх креатура в Україні отримуватимуть чергові бонуси, а тупа масовка разом з беркутівцями витрачатимуть гроші на лікування отриманих травм.


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи