Балога: Єдиний Центр не об’єднується з Партією регіонів

Єдиний Центр не проводитиме об’єднання з Партією регіонів на суботньому з’їзді цієї політичної сили. Про це сьогодні заявив лідер єдиноцентристів, міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога у коментарі виданню «Дзеркало тижня».

Балога: Єдиний Центр не об’єднується з Партією регіонів

«Станом на п’ятницю ясно одне: у суботу Єдиний Центр не припиняє своє існування і не входить (цілком чи індивідуально) в Партію регіонів. Це питання точно не стоятиме в порядку денному завтрашнього з’їзду ПР. Говорю про це впевнено, хоча і не належу до цієї політсили».

Політик припустив, що ідея об’єднання виникла всередині парламентської фракції «регіоналів». Такий висновок, на його думку, можна зробити з характеру публікацій на цю тему в ЗМІ. «Зверну увагу, що жодних посилань на позицію керівництва Партії регіонів не було, бо не було прийнято жодного рішення про злиття ЄЦ із ПР».

Тим більше, на переконання В.Балоги, не може бути й мови про якусь залежність взаємин Сильної України з Партією регіонів від позиції Єдиного Центру, про що з чуток написали деякі медіа. Про об’єднання цих партій публічно оголошено ще кілька місяців тому. По суті, з'їзд 17 березня лише юридично оформить вже вирішене питання. «Ні Балога, ні будь-хто інший із ЄЦ ніяким боком не можуть на це вплинути. Це нонсенс», - додав політик.

Водночас, за словами В.Балоги, якщо гіпотетична зацікавленість з боку ПР в приєднанні ЄЦ буде оформлена в офіційну пропозицію, то партія її обговорить. Прийняте рішення буде оголошено не через анонімні джерела в ЗМІ, а відкрито, наголосив лідер Єдиного Центру.    

Прес-служба Єдиного Центру

16 березня 2012р.

Теги: Єдиний Центр, Балога

Коментарі

Юрист Вася Пуцконаливайка. 2012-06-08 / 23:44:30
Дякуючи бандитам Щурям та їхньму Лпідеру ледиді Міжгірщина бде голосувати за ЄЦ, Свободу, Мир та Май лиш не за Прдунів та ПРдурків Януковичових.

відповідь Івану Григоровичу 2012-03-22 / 16:13:41
Про яку підтримку Балоги В.І. в нашому краї ви говорите? Вся ця підтримка має платформу 200 гривень за голос. Віктор Іванович не продає свій край. Своїх громадян Віктор Іванович купляє!!!! До того ж, не так уже й дорого. Всього за 200 гривень на місцевих виборах і за 500 гривень купить на виборах до Верховної Ради. А стосовно своїх чи донецьких, то де в області на керівних посадах Ви бачили донецьких? І взагалі. Від того що область грабує місцевий Вам стає легше? Чи Ви радієте тому, що за рахунок наших краян багатіє В.І.Балога і вся його родина з кумовями та сватами? У Вас рабська психологія!!!! Не створюйте собі кумира. Реалії життя далеко не ті, які Ви собі малюєте. Є пастухи і є барани та травичка у вигляді пари сотень гривень.Так от. Пастухи тому і пасуть своїх баранів, щоб потім планомірно стригти!
Так що пишайтесь і надалі своїм пастухом!!!! Шановний!

микола 2012-03-21 / 21:33:21
Цей Балога просто вже всіх достав. Ще потрібно знайти такого інтриганта як він в українській політиці. Спочатку він був з Медведчуком, потім з Ющенком з Юлею воював, коли став головою секретаріату президента Ющенка. Однак, викручувався завжди, покидаючи потопаючий корабель. А тепер заявляє, що не хоче об'єднуватись з ПР - так він тільки про те і мріє, щоб спокійно і далі наживати собі статки за рахунок держави.

Вітя 2012-03-17 / 21:04:42
Студент 2012-03-16 / 21:34:43
У Балогів принцип і мораль одні - бути біля державного корита і чим більшого тим краще. Правджами і неправдами заробляти (красти) великі гроші із яких потім так відсотків 10 роздати на благочинність і далі бути при владі. Хтось там просить наших братів не продаватись донецьким, але це треба бюуло просити декілька років тому, зараз Балоги у владі і в темі з донецькими.
----
Все правильно. А ще тепер йдуть торги ЄЦ з ПР. І звідсіля ці новини Купи-продай вже раз 5 чув Об'єднаються, не об'єднаються, Об'єднуються, не об'єднуються. А політтехнологи вивчають ситуацію. А що втратить то втратить точно. Краще б Ющенка підтримав або Юлю.

РАДИЙ ЗА ВАС 2012-03-17 / 12:49:09
Дуже знаючі коментарі,потрібно відкрити сайт безплатник порад і оцінок там ціни їм не буде....трудяги.

местный 2012-03-17 / 10:44:17
в последний момент "деловые партнеры" (они же конкретные бандюганы) из ПР и ЕЦ не договорились. раз не договорились, то одни "замочат" других (по другому они не привыкли).
шансов у Балоги "замочить" Янека не то что немного, их нет вообще. на каком-то этапе Балога, к несчастью для него, переоценил свои силы и в своих отношениях с ПР обнаглел несколько больше, чем было позволено. теперь нужно ему делать какой-нить хитрый финт, не то останется у разбитого корыта...

Студент 2012-03-16 / 21:34:43
У Балогів принцип і мораль одні - бути біля державного корита і чим більшого тим краще. Правджами і неправдами заробляти (красти) великі гроші із яких потім так відсотків 10 роздати на благочинність і далі бути при владі. Хтось там просить наших братів не продаватись донецьким, але це треба бюуло просити декілька років тому, зараз Балоги у владі і в темі з донецькими.

Аналітик 2012-03-16 / 20:38:34
Іван Григорович

Пане Іване, а те, що він колись зрадив Ющенка! А те що він колись обливав брудом Тимошенко, тільки два роки пройшло від того моменту коли кожному закарпатцю із його ім'я і прізвищем прийшло прохання від Віктора Івановича проголосувати за Януковича. Хіба людина яка працює в уряді може себе вважати не причетною до нинішньої влади. будьмо мудрі, що пан Балога про закарпатців навіть не думає, просто нас використовує, що просувати в українській політиці!

Іван Григорович 2012-03-16 / 20:16:57
Ні в якому разі і ні за що Балога В.І.не має об"єднатися з регіоналами.Його просто не зрозуміють ті,хто його ще підтримує в нашому краї.Не продавайте свій край, своїх громадян Вікторе Івановичу! За регіонами майбутнього немає,Ви це прекрасно знаєте.Звичайно донецькі диктують усім і усюди.Але краще за Вас проблеми закрпатців ніхто не знає.Думки різні,але здоровий глузд має переважати.Більшість закарпатців і так за Вас віддадуть свої голоси, так як краще свій нехай керує областю аніж донецькі.Ми віримо Вам!

Аналітик 2012-03-16 / 19:17:04
Балога скоро просто залишиться ні з чим, і що тоді?!
Дивіться тільки на Львівську адміністрацію президент там ставить свою кандидатуру і вона собі спокійно працює, хоч їй там і висловлюють не довіру, а тут що?! Балога тут максимум збере більшість і то і все, а для зняття губернатора треба 2/3.

Балога мусить зрозуміти таку річ це йому не Ющенко і це донецькі люди які таких махінаторів давно вже бачили.

Не можна тільки красти те, що він постійно робить, а треба деколи і працювати, а він звик жити на хвилях протесту.

Микола 2012-03-16 / 17:55:25
Ні, то балоган не відмовляється від обєднання, то він торгується, барига ж все ж таки. Але чим дальше відтягує, тим дорожче вийде. І ще одне, данецкие 2 рази не пропонують.....

ЕксМукачівець 2012-03-16 / 17:05:52
Жебраків!!?? Вітя Балоган починав з махінацій на базі, все що міг правдами і не правдами продавав. Згадамймо історію з реалізацією допомоги наданої закарпатцям після повені... Який у нього БІЗНЕС!!!! О ще згадайте коли не мож було в Мукачеві жодної лавки відкрити без погодження з Барвою. Ну а тепер має мережі супермаркетів Барва, заправки, магазини ... і тд. Мільйонні обороти і прибутки. А ще махінації з дамбами. Та він в МНС як риба у воді. Тут не має сильної публіності і політичної відповідальності. Греби держ кошти і царюй. От тільки замку не вистачає

Косма 2012-03-16 / 16:21:45
А ко їх жебраків туда возьме(


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи