Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками

Вітаю Блок Петра Порошенка «Солідарність» з успішним формуванням в Закарпатській обласній раді коаліції за участі тушок, «Опозиційного блоку» та «Відродження». Про це заявив лідер Єдиного Центру, народний депутат України Віктор Балога.

Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками

«Нарешті здійснилися мрії і Банкової, і закарпатських бандитів. Банкова, хоч і на рівні окремо взятого регіону, але все ж увійшла в комфортний для себе союз з «регіоналами». А закарпатські бандити нарешті стануть владою і будуть гордо носити депутатські значки і тримати у барсетках офіційні «ксиви», - зазначив політик.

У зв’язку з цим він запропонував всім депутатам Закарпатської обласної ради від БПП «Солідарність» вручити медалі за відвагу, адже не кожен набереться сміливості публічно водити дружбу з бандитами.

«Виявляється, стрілянина в Мукачеві 11 липня, навішування на нас ярликів, спроби дискредитувати Закарпаття були потрібні для того, щоб Петро Порошенко міг об’єднатися в обласній раді з бандитами, контрабандистами та людьми Януковича», - вважає Віктор Балога.

На його думку заради цієї коаліції владі довелося грубо порушити регламент на очах у журналістів. Тепер маємо на Закарпатті ноу-хау – виявляється рішення можна приймати меншістю голосів. Дивуюся, чому у свій час Янукович до такого не додумався.

«Показово і те, що «ширка» на Закарпатті відбулася рівно за два роки з того дня, як у Києві зібралося близько мільйона людей і розпочалася Революція Гідності. Цікаво, якою була б їхня реакція, якби 1 грудня 2013-го року людям сказали, що Петро Порошенко, якого на Банковій скинули з екскаватора, стане президентом і буде «мутити ширки» з людьми Януковича? Думаю, ніхто не повірив би ні в перше, ні в друге», - зазначив політик.

«А зараз, після того, що відбулося в Закарпатській обласній раді, можна повірити у будь-що. У те, що Печерський суд може виправдати Януковича. Що Захарченко і Плотницький можуть стати депутатами ВР від «Солідарності». Що Яроша засудять за «організацію масових заворушень» у грудні-лютому 2013-2014 рр.. З такою владою можливо все. А значить, потрібно думати, як її змінювати», - підсумував Віктор Балога.

Прес-служба Єдиного Центру

01 грудня 2015р.

Теги: ширка, тушки, Революція Гідності, Янукович

Коментарі

Вуйко 2015-12-05 / 23:15:10
Благими намірами шлях до пекла вимощений. Не знаю, що ви там собі чекали від революції бідності, але вийшло те, чого й слідувало чекати. Хто може назвати здобутки посадовців і депутатів: Порошенка, Яценюка, Тимошенко, Турчиноваи т.д. в розбудові України? Адже вони як лайно в ополонці десяки років у владі крутяться. Та вони жадібніші брехливіші і безсоромніші за Януковича. Вітаю вас за здобуту з ними незаможність. Слава 5-му каналу ТБ.

Magyar ember 2015-12-03 / 14:52:51
Віктор Іванович чомусь забув згадати за кмкс.На чолі з Брензовичем вони зрадили В.і. хоча свого часу він зробив з нього нардепа.Для них-кмкс- немає ні честі ні гідності.Тільки гроши.Вони мать рідну продадуть.Отримали по 100 тис баксів за підтримку Ревеса.

патріот 2015-12-02 / 12:45:13
Ця "широка" більшість - формальна. За відсутності кількох депутатів (хвороба, відпочинок і т.д.) вони навіть не зможуть приймати рішення

Катя 2015-12-02 / 08:34:38
І ті , і ті одним миром мазані. Так, що нам закарпатцям, як і всім українцям треба думати про себе самим. А всіх "політиків" нах.. вивезти у Сибір голими - босими, хай борються за виживання, так як зараз це робить наш народ.

... 2015-12-02 / 05:38:27
Так цікаво спостерігати ігри місцевих політиків з угорцями. Напевно вони це накзивають великим політичним мистецтвом. А мадяре вони ж як всякі гуни розуміють лиш кирзовий чобіт під задницю. Тоді включається велика мадярська міфологія, тоді і турул літає. А чобіт закритий у сейфі, у братів з кремля. І ті, і ті його лижуть та всяко легендаризують. Орда, що з них візьмеш?

Петро С. 2015-12-02 / 01:58:32


Ну, я б Балогу з Москалем на одну площину все-таки не ставив. Балога чітко задекларував, що ЄЦ готовий на коаліцію виключно з "Батьківщиною" і угорцями. Тоді як Москаль протягував "ширку" з "Відродженням" і "Опоблоком".


Порох 2015-12-02 / 00:27:19
І Москаль чмо, і Балога чмо. Обоє співпрацюють з Ригами навипередки. Цього разу Балога спізнився. Тож нема чого йому моралізувати.

патріот 2015-12-02 / 00:23:05
Балога робив коаліцію з регіоналами в облраді ( і то дуже відносно. Він просто з ними не воював. У нього була власна більшість) в 2010-му, коли регіонали і Янукович ще не були настільки одіозними.

Зрештою, з того часу він зробив висновки.

Коаліціонувати з ригами і ригівськими бандитами тепер, після смертей Небесної Сотні і Героїв Сходу - це скотство.

Москаль - чмо...

ЯЯЯ 2015-12-01 / 23:46:05
Я думаю, це ситуативне об'єднання проти Балоги.
Але Балога нічим не кращий, він сам об'єднувався з ригами і сам стільки заробив у політиці, пригрів стількох сумнівних людей...
Коротше, закарпатська політика - ЛАЙНО.

А ви тут всі розказуєте, яке лайно краще.

Помаранч 2015-12-01 / 23:34:59
Відразу після Помаранчевої революції в Закарпатті балогівські Наша Україна створила в облраді більшість з Ригами. В 2010 ЄЦ працював на ригів. Не дуріть себе і нас, пане Балога!

John 2015-12-01 / 23:18:55
Пане Балога а чи не ви часом у 2010 році підтримували Януковича на президентських виборах у суперечці з Тимошенко? А також на минулих регіональних виборах єдиний центр так само створив ширку з регіональних

Копча 2015-12-01 / 22:29:23
Припустимо Гена добився поставленого завдання не допустити Балог до керівництва облрадою що певним чином зменшує вплив та можливості ЄЦу у Закарпатті. Тим не менше Віктор залишається ключовим гравцем у регіоні і попереду нас ще чекає цікава шахова гра на політичну тематику у якій бачу тільки два варіанти або Балогу зітруть або він стане ще сильнішим і впливовішим в області. Пропоную зацікавленим запастись попкорном гра обіцяє бути цікавою.

оревси 2015-12-01 / 22:27:38
ганьба москалю що обєднався з ригами БАНДУ ГЕТЬ

Степан Крук 2015-12-01 / 22:24:06
Добре б почути від Москаля наступні пояснення. Він голова ОДА, представник влади. Він та політична сила "Солідарність" - представляють Президента України. Яким чином вони обєдналися в облраді з "Опозиційним блоком"? До котрої влади "Опозиційний блок" в опозиції? Чи може настав час перейминувати "Опозиційний блок" у "Владний блок"? А може "губернатор" Москаль разом з "Опозиційним блоком" та опозиційним Блюком перейшов в опозицію до влади? Чи, що вже є очевидним, "Опозиційний блок",Москаль з "Солідарністю" та Президентом Порошенком перейшли в опозицію до українського народу?!

Учасник 2015-12-01 / 22:08:39
Для чого ви в коментах опускаєтеся на національності ?! Яка різниця хто якої файти . Василь ще забув згадати "політичного" випендроса -Щадея,який при першій нагоді зрадив Балогу.вся ця історія з Щадеєм мягко кажучи не додала балів ЄЦ.

патріот 2015-12-01 / 21:59:26
Повилазило москальсько-блюковське паскудство виправдовувати свої коїтуси. :(

народ 2015-12-01 / 21:49:12
Валити треба, чим скоріше, тим краще. Сомалі, а не країна з європейським майбутнім.Принизливо до смерті, що Порох з патрохами здав увесь народ, який витяг його із політичного бруду в якому він борсався попереднє десятиліття, та посадив у президентське крісло.

..... 2015-12-01 / 21:36:55
З такими ідеологами як Іван Балога, Вова Чубірка, Міша Гичка і другими світилами із оточення Іванка - ЄЦ просрав область. З ними крім Чалого і Губаля більше ніхто справ не хоче мати.

Іван 2015-12-01 / 21:20:27
Як Балоги кидали людей, так і їх кинули, бо Вітьок великий стратег у Фейсбуку.

Закарпатець 2015-12-01 / 21:03:10
Шоколад, блюк, москаль та мадяри--- блок політичних проституток.


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
/ 9Балога: Контрабанда і розповсюдження наркотиків на Закарпатті зумовлені корупцією у найвищих ешелонах влади України
» Всі записи