"Свобода" висунула свого кандидата на посаду селищного голови Міжгір'я

25 квітня 2014 року відбулися Загальні збори Міжгірської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", на яких одностайно підтримали кандидатуру свободівця Василя Барана старшого на посаду селищного голови Міжгір'я. Василь Іванович виховав прекрасного сина, який є очільником "Свободи" на Міжгірщині. Свободівці погодилися, що його життєвий і професійний досвід є найкращим аргументом для виконання Програми захисту українців.

"Свобода" висунула свого кандидата на посаду селищного голови Міжгір

"Робота на захист інтересів мешканців Міжгір'я додасть нашій націоналістичній силі значний результат. Ми вже четвертий рік позбавлені легітимного голови селища і від того всім нам не комфортно жити на своїй рідній землі. Свого часу саме Міжгірська "Свобода" ініціювала перед Верховною Радою призначення виборів, бо всі змирилися з ситуацією при злочинному режимі Партії регіонів. Підтримка нашого кандидата – одна з передумов перемоги, бо на допомозі один одному будуємо свою роботу. Я упевнений, що ми з гідністю перейдемо цю кампанію і донесемо до кожного верховинця програму націоналістичного бачення майбутнього Міжгір'я та його мешканців", – зазначив на зборах голова організації Василь Баран молодший.

Також на зборах виступили инші свободівці, які підкреслили, що "Свобода" зайде у кожен верховинський двір, у кожну оселю і обов'язково разом українці переможуть.

Кандидат на посаду селищного голови Василь Баран подякував за довіру свободівцям і у своєму виступі зазначив: "Йдучи на вибори селищного голови, я хочу зробити прозору і відкриту систему роботи самоврядних органів у Міжгір'ї. Думаю, не секрет, що за минулі майже чотири роки відсутности легітимного керівника селища, ми не знаємо, які рішення і на чию користь ухвалювалися за цей період. Я сам особисто стикався з несправедливим рішенням із питань приватизації особистої земельної ділянки. Якщо мені міжгірці довірять керівництво селищем – буду працювати відкрито, чесно і для людей. Моя програма буде базуватися на потребах людей, із якими проживаю і з якими пліч-о-пліч буду ділити радості і смуток життя. Так працювати не важко, тим паче, коли у мене буде організована свободівська підтримка".

Довідка

Василь Іванович Баран народився 10 лютого 1957 року в смт. Міжгір'я на Закарпатті. Закінчив 1974 р. Міжгірську ЗОШ, 1975-1977 рр. пройшов строкову службу в ракетних військах у м. Броди на Львівщині. У 1977-82 роках закінчив Львівський політехнічний інститут за спеціяльністю "Електричні машини та апарати". Трудову діяльність розпочав 1972 року різноробочим Міжгірського "Райміськколгоспбуду". Працював гідрометеоспостерігачем, на колишніх заводах "Селена", "Електрон", головним інженером Міжгірського хлібокомбінату, спробував хліба трудового мігранта в Росії та Чехії. З 2002 року працює в районній електромережі МРЕМ. Одружений, виховав двох синів – Івана і Василя, має двох онуків. Дружина Оксана за фахом технолог хлібопекарного виробництва.

Закарпатська обласна організація ВО «Свобода»

27 квітня 2014р.

Теги: Свобода

Коментарі

Факт 2014-05-21 / 23:59:11
Що би не писали щурівські пуцкососи,які би рейтинги не малювали Щурьови - В.Барана народ однозначно вибере селищним головою. За Щуря,що відправляв тітушок на антимайдан, що допомагав калічити та вбивати людей на МАЙДАНІ жодна порядна людина Міжгірщини голосувати не буде.

Русин 2014-05-13 / 23:04:25
Так исте туй проти Барані понаписовали, щом собі подумав: А може справді Барана мером виберут? Кой сисі писателі так ся понапужали.

антисвобода 2014-05-01 / 10:57:03
Якби Баран став головов села, то його жона Оксана заставила би свого Василя так красти, що Щурь би ся показав нам таким малим крадьожником. Боже пак они всі барани під каблуком у тої гадрі котра би з попа ризи вкрала, то така зависна та некультурна злодійовата жона що боже тя упаси. Баранів не дай Бог на любу посаду.

правда 2014-04-30 / 21:06:00
Хто і коли видів старого барана на Свободівських заходах??? коли куди і ским він їздив на якісь акції, мітинги, пікети ??? Я думав що ВО "свобода" дійсно є відмінною від інших партій які себе повністю компроментують через родинні звязи. так і тут, син є головою райосередку Свобода , йому попередньо буде надана посада заступника голови РДА а свого старого 9батька) пхає на пост селищного голови ??? Пак чим ся відрізняют сі "барани" від БЮТа чи ПР ??? тать коли вже до вас дійде дурні що людям вже змерзилося сисе чмошне своячество. де син видит свого старога і наоборот на якихось постах, всі барани стають великими 2революціонерами, частину свого життя проведеного з Комуністами та Комсомольцями 2укривають". Ви дійсно свободівці барани чи Що ?? ви дійсно не розумієте що потрібно жити по новому, навіть якщо твоє прізвище Баран ??? ганьба і позор ковдоші вічноголодні, ви свою маму\дружину жидівку маймало слухайте, бо люди вас висміють повністю, вна мама оксана вже розказу що один син заступник голови РДА, мій старий з свободівськов помічов стане мером, а другого старшого сина( мало май розумного бо він переписав з БАРАНА на ПАЛЮХ) забєме на начальника відділу соцзахисту. ковдоші не смішіт людей і міняйтеся знутрі, бо як і попередники вічно голодні, тупі, та маєте комістично-комсомольське минуле. І що ся поміняло ???

Електронівець 2014-04-30 / 16:38:15
Василь Іванович багато чого скрив.Був майстром по розливу води на фірмі "Елам",працював гол. інженером в МП "Пладо". Поки він працював - працювало МП "Пладо", а як він пішов, то не стало і цієї фірми,яка пекла хліб, виробляла макарони й давила олію,молола пшеницю. До речі, на "Електроні" п. Баран спочатку керував вхідним контролем завода.Як та посада називалася я не знаю,а пішов з "Електрона" з посади інженера-технолога. А ось розвалив ці фірми а потім прибрав до рук майже весь завод "Електрон" і нас, електронівців, залишив без виплаченої зарплати говдош Сморчков.

Міжгір"я 2014-04-30 / 12:18:24
До 4-разового муму.Ти, писарю, читати не вмієш. Працював гідрометеоспостерігачем,/бачиш кому/.На "Селені", наскільки я пам"таю, Василь Іванович працював у відомого начальника відділу КВП Скурятіна.На "Електроні" я не знаю ким він працював, але точно не гідрометеоспостерігачем, бо там такої посади,думаю, не було. Ти ще й на даний час ссеш дійок,телепню щурівський.

виборець 2014-04-29 / 16:09:42
То не Василь баран - що в нього фамілія Баран, а то ми барани, що дозволилисьме вибрати собі на голову бандита та злодія.

Гендельф 2014-04-29 / 14:54:06
Правильно треба дурнів в Селищну раду!!! Голова - Шемет, а секретар СР - Наталка Гайдурка!!! Сама підходяща пара керівників з уклоном стріхи!!!

МІЖГІР"Я- Б 2014-04-29 / 13:57:30
шізік......ти куди? що можеш? райміськколгоспбуд...йди все розвали . Це ти можеш? Де досвід роботи,ти хіба із циганами можеш воювати.Розумна була Солодовнічка ,що вигнала твого "прибиральника" із адміністрації.Не знати куди дивить Ярема та держить другого "шізіка"На кого ти хлопче підпертися хочеш...

про шизіків 2014-04-29 / 12:56:05
ДАВАЙТЕ КРАЩЕ НА ГОЛОВУ ВИБРАТИ ГОЛОВНИХ ГОЛОВНИХ ШИЗІКІВ з справков - Шемет В.Ф., Гайдур Н.М., Гебеш юра. Еліта району- но главноє не давно пройшли лікування в Львівській психлікарні!! Підлічилися і вперед в крісло!!!!

Русин 2014-04-28 / 21:25:17
Да Щурь мав файний досвід роботи! На Пітер заробітчан возячи та красти.

Громада 2014-04-28 / 20:40:02
Що не кажіть, но від бандита у много раз ліпше. Може перестанут людей бити та вбивати, рекет може припиниться. Може й цивілізації дочекаємеся.

ММММ 2014-04-28 / 13:18:20
Гідрометеоспостерігач на заводах Селена та Електрон - це надзвичайно важлива та відповідальна робота!!!! Мабуть тут отримав основний досвід. Інженер Міжгірського хлібокомбінату, який працював 4-5 років теж надзвичайно важливий досвід!!! На жаль ці установи уже давно не функціонують, можливо в цьому його великий вклад. Ще залишився РЕМ, який скоріше ра все найближчим часом продадуть у інші руки. Чи варто стільки докладати сил, щоб рватися у очільники селища. А пізніше із селищем що?

Міжгірець 2014-04-28 / 08:29:23
Чи з нає хоч заяву написати?

Морин 2014-04-27 / 22:50:34
хороший кандидат, але його Шовак не підтримує


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи