Рахівський "регіональний" голова РДА втік з мітингу під крики "Ганьба"

Ті чиновники, які нині дезінформують наших краян, приписуючи ужгородський Майдан львів’янам та івано-франківцям – духовно убогі прислужники режиму, які за роки Незалежности не спромоглися на власну громадянську свідомість і позицію. Ці особи так і залишилися лакеями – прислужниками «пана». Про це на вічі в Ужгороді заявив голова Рахівської районної організації Всеукраїнського об'єднання “Свобода” Микола Косівський.

Рахівський "регіональний" голова РДА втік з мітингу під крики "Ганьба"

«Я – гуцул із Рахівщини, де на уламках Австро-Угорської імперії першою у ХХ столітті 1918 року народилася незалежна Гуцульська республіка. І нині тисячі моїх побратимів-гуцулів стали на захист держави. Ми приїхали на ужгородський Майдан, бо розуміємо, що спершу лад треба навести в області. Знаю, що такої ж думки мої побратими з Міжгірського, Іршавського, Мукачівського, Берегівського, Перечинського, Тячівського районів та инших, які є нині тут, на цьому Майдані, під прапорами "Свободи”», – наголосив свободівець.

Націоналіст також розповів, що за 2 місяці Майдану свободівці Рахівщини провели більше десятка акцій протесту і народних віч. Щоразу більше людей долучається на захист прав і свобод: «24 січня 2014 року ми провели велелюдне віче в Рахові, де громада вимагала від голови Рахівської РДА Дмитра Андріюка подати у відставку. Однак “регіонал” відмовився написати заяву і під крики “Ганьба!” утік з мітингу. Після цього громадськість ініціювала на вівторок, 28 січня 2014 року, проведення позачергової сесії районної ради, на яку винесла єдине питання – про висловлення недовіри голові Рахівської РДА Дмитру Андріюку. Гуцули запевнили, що прийдуть на засідання позачергової сесії».

26 січня 2014р.

Теги: голова РДА, втік, крики

Коментарі

Віталій С, 2015-10-02 / 22:46:57
сурмач пустий злодій

Олеся 2014-03-28 / 17:18:03
Сурмачевський не заплямував свою репутацію співпрацею з "ригами"!!! Він є дійсно патріотом! Так, у нього є бізнес і саме тому він не розкрадав і не буде розкрадати районний бюджет! Це його + , а не - !

проня прокопівна 2014-02-26 / 13:47:07
Штікатура на царствіє!!!!!

Довбуш 2014-01-30 / 13:42:35
Ой Михайле, ну вже так як "працюють" "регіонали" то вже ніхто ніколи так не буде годен робити. Ще їм німб намалюй і в образ їх заклади.
А якшо по-правді, то ше ніколи так в Україні не крали, як за часів януковича і його брігади.
Ше ніколи за часи незалежності в Україні не вбивали людей за протест. Янукович перший хто до такого довів, і кров на руках не лиш у него, а у всіх "регіоналів", які після 22 числа не вішли з партії. У теба Миха тоже! Такшо ждіт і дрижіт - прийдемо скоро й за вами!
Героям слава!

Михайло 2014-01-29 / 10:34:46
Споконвіку на рахівщині була купка людей, яка завжди була чимось, або кимось незадоволена. Ця купка ніколи не хотіла працювати на благо розвитку нашого краю. Вони постійно знаходили собі щось,або когось щоб тільки гавкати як брехливі пси. Гуцули таких людей називають вічними опозиціонерами. А ще, гуцули вірять, що здоровий глузд обовязково переможе. СЛАВА УКРАЇНІ!

Довбуш 2014-01-28 / 11:06:39
Ще трохи, або ми їх, або вни нас.
Дуріки, які тут си втупают за андріюка і всю решту підстилку "регіонів" гадают, що май мудрих ніж бандюки при владі бути не може.
Заждіт - увидете. як керуют українці, і що покаже аудит роботи "професіоналів" і хто за то буде відповідати.
Наша влада для вас буде страшна!

гуцулка - ніколі рахівському ))) (добре, шо не пітерський!) 2014-01-27 / 13:06:08
думаєте?! аби ж то... блін, пресують людину, не дивлячись на суть, лише на колір. було би добре, якби Дмитро Дмитрович публічно вийшов з ПР, але там, думаю, така система, що не дадуть...

Нікола Рахівський 2014-01-27 / 12:46:24
Всі рахівчани за хороше життя в Україні-неньці,але на даний час кращих керівників району як Андріюк і Сабов просто не має.Вони нормальні, адекватні хлопці на своєму місці.Чи дійсно ви всі хочете бачити при владі в районі Косівського нікудишнього,чи Романюка-"паштета",а може Вітька-"штукатура"з вечірньов школов.А може ви заскучали за інтелігенційов: Медвідьом-хабарником,чи за "бойками Тернопільськими" які люблять керувати гуцулами та мнєцкати дівок у РДА.Я теж як і більшість із вас не підтримую ПР,але більш як впевнений що завтра за "недовіру"Андріюку депутати не проголосують.

гуцулка - жені 2014-01-27 / 11:45:19
Женя, попри особисті якості Андріюка, він все-таки підтримує не ті цінності. отут і маємо особистісний аспект - до влади прийде правляча партія, яка на місцях не обов"язково представлена професіоналами. і будуть знову озабочені саїки, воровкуваті медведі і обкурені зелінські продавати наші полонини... а Дмитру Дмитровичу кричатимуть "ганьба" ті, хто має максимум 2 класи церковно-приходської школи. в цьому весь жах....

гуцулка 2014-01-27 / 11:37:51
а чому фотка з чужого Майдану?? чому не скажете скільки вас кричало "ганьба"? герої в Києві, а тут ті, хто мріє про крісло в РДА. якщо ви там всядетеся - отримаєте місцевий Майдан ПРОТИ ВАС! і мені сором, що ховаюсь в Рахові, що сиджу в Мережі замість стояти на барикадах з Героями, але мені ще більш соромно, що ми своєю підтримкою Великої Української Революції приведемо до влади купку людей, які не достойні й мізинного пальця того, чиє ім"я так борзо і ганебно розмістили тут. а крики "перші криси тікають з корабля"?! у людей БУВ ОБІД і вони просто йшли з РДА, де вони ПРАЦЮЮТЬ, додому. і ще: ви, панове, коли сядете в крісла тих, хто знає і добре робить свою роботу, хоч знаєте, скільки держава за це платить?! ви згідні за 2000 максимум жити і утримувати сім"ю??? перед тим, як пишатись литтям бруду на своїх же земляків, подумайте 100 раз, чи не обернеться це інформаційна війна проти вас, шановні "свободівці".

гуцулка 2014-01-27 / 11:26:54
а судді ХТО?! на місцях треба дивитися на професійність, а більш професійного керівника району, ніж Дмитро Дмитрович не було на Рахівщині. ганьба не владі, бо влада у Києві, а ганьба вам, що пишете таку пургу про своїх же земляків, з якими і в ряд вас не поставиш! панове революціонери, не переконуйте і не захоплюйте адмінбудівлі в районі, де всі і так підтримують Майдан - їдьте в "блакитні" регіони і ведіть пропаганду. не повторюйте Помаранчеву революцію на рівні району, коли до влади привели самодурів, які м"яцкали дівок і не розумілися в елементарному веденні паперів

,,, 2014-01-27 / 09:20:18
А як прийде до влади Косiвський то зразу буде порядок на Рахiвщинi. Був уже i Косiвський i Саiк i Сурмачевський i Медвiдь знаэмо хто вони такi. А Штукатур з своэю вечiрньою школою взагалi не знати чого добиваэться?

До Жені 2014-01-27 / 02:57:27
Ти хочаб розумієш що ти пишеш ? Причому тут Галичани ? Всі хто зараз бореться за свою свободу ! ( і твою в тому числі ! ) це люди котрим треба низько вклонитися !!! Зараз не потрібно сваритися ! Андріюк може і непоганий хлопець, але якщо він не виходить з партії це означає що він розділяє і підтримує ту пролиту кров яка пролилася на жаль в нашій Державі !!!

секретар віче 2014-01-27 / 00:03:43
Склад президії "велелюдного віче". Голова - Коля Нехарь, заступник Романюк - паштет, члени - вібратор, штукатур, кість учасників 30 чол. в т.ч. перехожі

Гуцул з розтік 2014-01-26 / 23:33:30
То котрий женя? То мартин женя картьожник і беркели старого діда холуй тут хвалит андріючка?

женя 2014-01-26 / 23:10:15
Ви боїтеся Андріюка,бо він-людина,а ви тварі бездарні.Він зробив для міста стільки,що ви за все своє нікчеме життя не зробили.СВОБОДА у РАХОВІ ЦЕ ДИКЕ ПЛЕМЯ БЕЗДАРІВ!

yyy 2014-01-26 / 23:03:35
Чому тоді і ті "вожаки", і в статті та в коментарях негативні відгуки не стільки про партію регіоналів, скільки про Андріюка?

до ххх і ууу 2014-01-26 / 22:54:31
Ні, нам треба щоб людоїдська, антинародна, кривава бандито-териконівська мафія і її ПРислужники згинули, як роса на сонці, а народ України нарешті скинув ярмо.

yyy 2014-01-26 / 22:47:53
І чого дійсно всі вчепились за того Андріюка?
Хай революціонери Косівський з Романюком і штукатуром назвуть хоч один сві нормальниий вчинок, який зробили для міста.

ххх 2014-01-26 / 22:45:09
Та кому Косівський треба, так само як і Романюк з штукатуром. то все пішаки , куда таким придуркам рватися, вони виконують завдання тих хто стоїть в тіні, ті хто реально прийде до влади. А ці дурачки, як були на рівні крикунів так і залишаться.Їх ніхто серйозно не сприймає. Вожаки, серйозні люди не хочуть світитися, покищо. Чи ви дійсно вірите що до влади прийде косівський з романюком ???


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи